Jak dostat ženu na swingers

Vím že by se časem odvázala...

Ženy, můžete mi poradit, co by pro vás byl impuls, abyste šli se svým mužem na swingers? Nejde o to tam s každým dovádět, ale jít tam, být tam třeba jen sami pro sebe a vnímat okolní atmosféru...
Tak jsme tam byli a bylo to super, půjdeme znova.
Nam by nejvic fungovalo najit hlidani, s detmi nas tam asi nepusti:-P:-)
Všem děkuju za příspěvky. Něco si z toho vezmu :-)
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Swingers je pro sebevědomé páry, kteří vědí co chtějí. To vy očividně nejste, jinak by ses tak neptal. No, nic se neděje, jen se přiřadíte k 99,999% populace kteří o návštěvě sní, ale nikdy ji neuskuteční.

Nic ve zlém...... a tak ti napíši, jak to mám já.

1.Společenská a spokojená se svým zevnějškem a životem.

2.Kladný vztah k sexu a hlavně zvyklá na pravidelný orgasmus.

3.Než jsem poznala současného partnera prošlo mi postelí několik fajn kamarádů, kteří rozšířili mé obzory a naučili mě oddělit lásku od sexuální rozkoše. Obojí se nevylučuje, ale na SW je lepší mít city pod kontrolou.

4.Po boku mi stojí muž, který má radost že já mám radost.

5.A dalších sto babských rad, které tady nebudu psát, protože každá máme jiné životní zkušenosti ............a jiné chlapy po svém boku.

Tož tak pánové, jdu dělat večeři......a víte co je horšího jak hladový chlap????????? Dva hladoví chlapi.
Určitě partnerku znáš a víš co na ní platí. Každopádně o tom asi na rovinu mluvit. Třeba časem znění názor. Ale pokud by tam šla jen kvůli tobě, že ty to chceš a chce ti udělat radost, to je špatně. Nežijete si to ani jeden.
Ještě mě napadlo, aby jsi za nějaký čas nepsal, jak dostat partnerku se swingers *3*. Řekl bych že taková "věc" jako návštěva sw je jasná od začátku vztahu, nebo k tomu "dozrajete". Pokud ne, někde je chyba *4*
Já nejsem moc zkušená swingers baba, ale jasně poznáš když tam je někdo kdo tam je z "donucení" partnera.

To je přeci jednoduché. Impuls dáš Ty dotazem a jediné co jí "přesvědčí" je jen a jen její chuť tam jít. Vše ostatní je na nic. Pokud ji znáš, měl bys vědět do čeho by "šla" a do čeho "nikoliv"