Dva vztahy nevim co dělat

Vztah co trvá 4 roky a novy s jinou

Mám přítelkyni o 10 mladší maluje se lakuje si nehty v sexu nemel jsem s ni problem zkusit cokoliv má ráda anal polyka prostě vše co jsem předtím neměl jenže nám to neklape pořád hledá chyby nic se ji nezalibi koupil jsem dům na hypoteku pred rekonstrukci všechny prachy jdou do něj a to je i ten problém že najednou nemá každý tyden masáž nemá welness nové hadriky ona je hodně setriva a nerada něco kupuje a to je i ten důvod co mi na ni vadí jenže me furt přitahuje.

Nyni randim s kolegyni o tři roky mladší a ona jina obyčejná holka romanticky založena nekouří (pindiky)nenosí sukně ale zas je rozdavacna vadi ji že za ni platim večeře nebo aktivity je taková do zivota jenže co teď..
Z těch dvou tak udělat jednu to by bylo dokonalé..*4*
Drž se první, to bude zvíře.....

A tu druhou, co nekouří pindiky, ta je bezcenná, pro život neupotřebitelna, té se rychle zbav.*3*

Nevěř ani slovo co sem napsal.
Takhle uvažuje většina mužů. I když ta současná, vypadá zajímavě.

Drž se té, ke které tě táhne *15*
A se kterou to bude mít budoucnost.
Je těžké radit....., ale pokud tomu dobře rozumím penis tě táhne k první. Tebe jako osobu přitahuje ta druhá (rozum). Tu první si koupíš kdykoli tu druhou nekoupis, takové se "hledají".
Vím že se dá milovat dvě, já si kdysi vybral tu skromnější, z vesnice, pro rodinu atd, ale nemusí ani to vydržet, jsme rok rozv.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
City může člověk chovat k různým lidem. Polyamorie není špatnej koncept :)
Trichophilia... Přesně, nějak v té rozvaze postrádám něco o citech. Jen sex, peníze, pro vztah dost málo. Co de týká sexu, že ta druhá nekouří, to se dá naučit a přijít tomu na chuť. Stačí jen chtít.
Tu první štětku zahoď, beztak neumí ani vařit a tu druhou převychovej k obrazu svému, kouřit se naučí...