Před hlasováním se prosím přihlaste.

polykani semene

miluju pritelovo chut semene mnamka

Miluju chut a vuni pritelovo semene ktera to ma take rada
Jsem spíše na holky, ale mít semeno nastříkané přímo do pusy, to miluju!
Můžu se zeptat,co znamená spojení “Jsem spíše na holky….”?

To jako že je to podle nálady? Podle lichého/sudého týdne? Podle toho,kdo je k dispozici?

Zní to divně,ale fakt mě zajímá význam toho spojení.
Víte, svět není placatý i když tak vypadá, ale je kulatý, víte? A zrovna tak je to se sexem.
Jakoze sex je kulaty? Prosim rozved to. To me dost zajima.
Jsem rád,že nejsem sám,kdo se v tomhle trefným příměru ztratil :-D
Byl to příměr, jako že věci jsou jiné než se na první pohled zdají. Pokud to chápeš tak, že je sex kulatý, je ti pak těžké něco vysvětlovat.
Já ti na pustím pusu že to budeš cítit čelí tyden
A to je česky? Nebo jakým to je jazykem?
Kočovná cikánština. Ty se jazyk nenaučí nikdy.
Já na tom nikdy netrval a když to měla dotyčná ráda, tak si ho vzala do pusy sama nebo si řekla, že to do pusy chce. No a třeba hodně kořeněná jídla se snažím před sexem nejíst nikdy, protože i já to dělám rád pusou a na jazyku ta chuť nějakou dobu rozhodně zůstává. Třeba feferonky na lasturce pak nejsou zrovna to pravé (což jsem zažil a se sexem byl v tu chvíli amen).*1*
No, co mam reakce od zen, tak strava na chut vliv ma. Koureni, prilisne piti kavy apod...
Sam nedokazu posoudit, ja bych to mit v ustech nechtel :D
Mě obecně nejvíc fascinuje že ti co nejvíce trvají na tom aby holky polykaly sami nikdy neochutnali...
Když manželka se mnou ještě kdysi dávno souložila tak ba právě naopak vždy jsem ji orálně douspokojil poté co jsem ji vystříkal ona nenechala na sebe stříknout ani na ruce natožto něco ochutnat.
Já to svoje polykám často a chutná mi
A dáváš si ho třeba do jogurtu? Nebo do sýrové omáčky na těstoviny? Nebo jen tak na rohlík s máslem? To je teprv mňamina!
Zkus ty těstoviny. A nebo na krupicovou kaši. Té to dodá pořádný punc kvality
Ano, skvělé. K snídani, svačině, obědu i večeři.
Ja teda polkla pet chlapu a chutna mi jenom pritelovo u ostatnich jsem to nedokazala a myslim si ze to stravou trosku je
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Je to pravda, každý chutná jinak 😉
Jídlo nezlepšuje chuť, to si hodně lidí myslí :D
Mozna nezlepsuje, ale zhorsuje jednznacne min u nekterych jedincu... naprosto presne jsem u exmilence poznala, kdy se cpal nezdravym jidlem a byl lehce nahorkly (a vzdy jsem se trefila). Kdyz papal zdrave byl mnamozni :)
A jinak prevazne je to mnaminka z me zkusnosti. Jen mi obvykle nechutnaji kuraci...
Jídlo a pití opravdu ovlivňuje chuť semene. Jsem bisexuál a mám moc rád kouření do konce a ochutnal jsem spoustu dávek a většina chutná stejně, ale někdy to jde poznat, kdo je kuřák a nebo konzumuje moc piva, nebo aromatická jídla. Rád si honím a svoje semeno také polykám a poznám v chuti vlastního semena co konzumuji přehnaně. Mám rád pivo, často až moc a pak je semeno dost hořké, někdy moc solím a jím hodně slané chipsy a pak je v semenu cítit sůl. V létě jsem strávil dva týdny v nemocnici a jedl jejich nevalnou a dietní stravu, nepil jsem žádný alkohol a nic ostrého a pak moje sperma chutnalo jako smetana.
Más pravdu. Aj mne to priateľky hovorili
A ta studie nwm, jestli je prukazna.. Ale existuje hl.teda, ze ovlivnuji pikatni jidla chut.. coz uz jjsem taky zazila
Tak ono se nemá smysl hádat, ale co já mám zkušenost u sebe a bavení se z holkama.. Taky si myslí to, co říkám. Ale věc názoru no :D
Tak z osobní zkušenosti a vyprávění několika holek se nedá odvozovat obecně platnej fakt. Já jsem zase slyšel z různých zdrojů opačnej názor. Tak kdo má pravdu? Pochybuju, že na tohle téma existuje nějaká průkazná studie :-)
Já zase občas neodolám a nedám si svoje, někdy je to fakt potřeba :D
To chápu, ale když mu uděláš dobře a chceš mu dát pusu.. tak pomalu utíká :D