Já na tom nikdy netrval a když to měla dotyčná ráda, tak si ho vzala do pusy sama nebo si řekla, že to do pusy chce. No a třeba hodně kořeněná jídla se snažím před sexem nejíst nikdy, protože i já to dělám rád pusou a na jazyku ta chuť nějakou dobu rozhodně zůstává. Třeba feferonky na lasturce pak nejsou zrovna to pravé (což jsem zažil a se sexem byl v tu chvíli amen).
Když manželka se mnou ještě kdysi dávno souložila tak ba právě naopak vždy jsem ji orálně douspokojil poté co jsem ji vystříkal ona nenechala na sebe stříknout ani na ruce natožto něco ochutnat.
Mozna nezlepsuje, ale zhorsuje jednznacne min u nekterych jedincu... naprosto presne jsem u exmilence poznala, kdy se cpal nezdravym jidlem a byl lehce nahorkly (a vzdy jsem se trefila). Kdyz papal zdrave byl mnamozni :)
A jinak prevazne je to mnaminka z me zkusnosti. Jen mi obvykle nechutnaji kuraci...
Jídlo a pití opravdu ovlivňuje chuť semene. Jsem bisexuál a mám moc rád kouření do konce a ochutnal jsem spoustu dávek a většina chutná stejně, ale někdy to jde poznat, kdo je kuřák a nebo konzumuje moc piva, nebo aromatická jídla. Rád si honím a svoje semeno také polykám a poznám v chuti vlastního semena co konzumuji přehnaně. Mám rád pivo, často až moc a pak je semeno dost hořké, někdy moc solím a jím hodně slané chipsy a pak je v semenu cítit sůl. V létě jsem strávil dva týdny v nemocnici a jedl jejich nevalnou a dietní stravu, nepil jsem žádný alkohol a nic ostrého a pak moje sperma chutnalo jako smetana.
Tak z osobní zkušenosti a vyprávění několika holek se nedá odvozovat obecně platnej fakt. Já jsem zase slyšel z různých zdrojů opačnej názor. Tak kdo má pravdu? Pochybuju, že na tohle téma existuje nějaká průkazná studie :-)
polykani semene
miluju pritelovo chut semene mnamka
To jako že je to podle nálady? Podle lichého/sudého týdne? Podle toho,kdo je k dispozici?
Zní to divně,ale fakt mě zajímá význam toho spojení.
Sam nedokazu posoudit, ja bych to mit v ustech nechtel :D
A jinak prevazne je to mnaminka z me zkusnosti. Jen mi obvykle nechutnaji kuraci...