Některé ženy chtějí mít doma klidné a spořádané manželství ale bokem si užívají něčeho, o co by si doma bály, nebo by se styděly říct. Myslím hochu, že už je pozdě a ona si někde užívá s dominantem. Myslím, že bys ji někdy měl popadnout, hodit do postele, udělat jí to pořádně zezadu a dodělat se jído obličeje. Pak bys možná uviděl, jak na tom je. Ale opakuji, že jsi už se vší pravděpodobností paroháč. Promiň, ale asi jsi to prokaučoval.
S tou neverou nevim. Samozrejme me to taky napadlo, ale ona chodi vzdy po praci hned domu, chova se porad stejne. Vzdy hned specha domu za detmi, nema zadne nove "aktivity" s kamaradkami a nema nic ani v mobilu...
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Jak jsou malé děti a chodí do práce + domácnost, jde vše do kopru. Bylo to i u nás a když vyrostli, útlum pokračoval. Teď když zveřejnili, KONEČNĚ jak je sex / masturbace zdravá, by se mělo sexovat na max., nebo honit.
Fernande take nerozumim, ale diky za nazory, snad se jeste nekdo prida
Já bych řekl ze nad tím moc premyslis. Měl by jsi koukat víc na sebe. Jak je vidět ona to tvé obskakovani nějak neocení a necha te s plnými koulemi. Ukaz ji, ze umíš byt chlap a proste si ji vem. Každá to má rada....
Nikdo se neopici navíc z toho co jsi napsala jsem nepochopil nic :-D
A já tu někomu braním v názoru? Píšu svuj a snažím se ho rozepsat tak aby se to dalo pochopit. Takže se chovej ty.
Já si myslím , ze by jsi si měl vzít to co chceš. Ona to určitě ocení a bude koukat , když ji ohnes a osukas. Na nic bych ji nepripravoval ani ji nic neříkal... čím víc budeš žadonit o sex tím víc se ona bude stranit ... mluvím z vlastní zkušenosti. Teď už se ji na nic neptam a proste si ji vezmu.
Kdyz ja ji nechci do niceho tlacit. Co kdyz si ji vezmu a ona teda podrzi jen aby byl klid? To taky neni reseni
Bude nasilim s mirou? Presne nerozumim, zkusis to prosim rozvinout?
Valka? Tak ted uz nerozumim vubec:). Klidne mi to vysvetli i do vzkazu
Na scesti
Jak dal se svym sexualnim zivotem s manzelkou
No, mam v sobe submisivni sklony a manzelka dominantni. Ale ani jeden nejsme primo subik nebo domina. Ale par zkusenosti mame. A o co mi jde? Tuhle jsme se o nasem sexu bavili a krom tech klasickych veci (unava, starost o deti, narocna prace atd) mi rekla, ze by nekdy ocenila, kdybych se k ni vic choval jako samec a nekdy si ji proste vzal. Jenze je tak spokojena, kdyz se chovam jako poslusny manzel, masiruji ji, skacu kolem ni. Ona me muze semtam ponizit, bekdy mi zakazat honeni, nekdy mi udelat pokazeny orgasmus atd. No a ja nevim, jakou mam v manzelstvi zaujmout roli? Snazit se byt vic samec a o tehle vecech rozhodovat nebo byt poslusny a byt stastny, za kazdy jeji dotyk...