Honibrci

Honibrci a jak se jich zbavit

Ahoj, prosím všechny uživatele, kteří odhalí nějakého honibrka, který se vydává za ženu nebo pár, aby jeho jméno napsali do svého profilu, aby sí ho tam mohli všichni ostatní najít přes vyhledávání a nezdržovat se s ním. Díky.
Ahojky.. sice nemám ženský profil, ale notorický "honibrk" jsem také a nestydím se za to, každý máme rád něco jiného, ale zpět k tématu. Je pravda, že podvodných ženských profilů je tu většina..., některé jsou dobře promyšlené i s fotografiemi. Díky těmto fotkám se pak dá zjistit, zda jsou stažené nebo ne. Bohužel ale musím říci, že jsem si vždy lépe popovídal s tímto falešným profilem než s ženou, které tu mají profil. Většina skutečných žen tu je namyšlených, zlých a jsou arogantní. Bohužel k tomu všemu jsou ještě ošklivé, staré nebo tlusté... Tak já osobně radši pokecám a popíšu s někým, kdo se za holku vydává a je milý a psaní je vzrušující, než se ženou, která ani neodpoví, nebo je sama zhrzená živote. Když se člověk zeptá na důvod, proč tu má profil nebo co vlastně hledá, tak odpověď je většinou NIC.. Každý tu je z nějakého důvodu, tak kde to sakra jsme. *12*
Nepsal jsem o honibrcích, ke kterým se hlásíš. S těmi problém nemám. Ti se nevydávají za někoho jiného. Šlo mi o ty hochy, kteří si chtějí psát s muži o svých fantaziích pod ženským nickem, a při tom si hladit šulina.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
:D já ale nemluvil o pravopisné chybě ...