Myslím si, že by serveru jen prospělo kdyby se účet vázal na telefonní číslo. Mail už dneska nestačí, one-time email servery a to že na spoustu serverech jde mail založit do minuty ničemu nepomáhá. Samozřejmě by to bylo interní, tak aby telefonní číslo generovalo unikátní klíč který se páruje k účtu (aby při případném leaku dat nedošlo k nějakejm skandálům :)) Krom toho by se mohlo zavést hodnocení důvěryhodnosti uživatelů, kde by člověk měl možnost ohodnotit účet, popsat problém nebo situaci a při větším počtu negativních ohlasů by se adminům ukázal účet jako podezřelý a bylo by co řešit. Je to tu plné podvodníků, a je to jen kvůli tomu, že to systém povoluje.
Chápu že z obchodního hlediska je lepší mít volnější systém protože často se stane že daný magor/magorka si na svůj podvodný účet zakoupí VIP aby tomu dodal nádech legitimnosti, ale doplácí na to uživatelé portálu.
Blbost, spousta lidi tu chce asi jenom pokecat nebo pridavat fotky atd., takze mají nulovou potrebu se overovat. Pokud vim, tak je tu moznost nastaveni, koho chces, aby se ti zobrazoval, kdo ti psal zprávy nebo komentoval galerie/videa, tzv. aby ti mohli poslat zpravu jen overeni uzivatele.
Asi by bylo fajn, kdyby na seznamku mohli prizpivat a odpoviat jen overeni uzivatele, to jo..., nejakej filtr na chat by byl taky fajn, aby se tam tolik nespamovalo. Jsem tu par dnu a z chatu nemam fakt dobrej dojem.
Moc nechapu, proc mají lide problem s momentalnim overenim. Vezmes papir, napises tam datum, svou přezdívku a amateri.cz, vyfotíš se s tim od krku po prirozeni a je to. Vylozene NEROZUMIM tomu, kde je problem tohle udelat, kor u lidi, co tu uz maji par galerii, napr. viz Layla-and-Shadow.
Takze za me osobne, co se tyka overovani, zacarovanej kruh. Ja bych třeba tel. číslo nedal, ale takhle se vyfotit problem nemam.
Dobry, tak nemusime se tu prestrelovat, kdo udela vic pro to, aby vypadal jako realny clovek, aniz by mel certifikaci. Navic nahore pisu, ze je tu urcite spousta lidi, co sem chodi pokecat nebo jenom pridat galerii a certifikace je jim ve vetru.
Ja teda nevim co chces vic duveryhodnejsiho na online strance, nez potrvrzeni toho, ze clovek, se kterym komunikuješ, je opravdu on . Mne to teda prijde dost duveryhodny. Jasne, ze setkani je uplne nejlepší, ale k nemu se musíš nejdříve dopracovat.
Jinak sorry za občasnou diakritiku, pisu bez ni a prohlizec mi něco sem tam zmeni.
Vždy jde o to s kým uživatelé chtějí komunikovat, pokud chtějí komunikovat s uživateli bez ověření tak ať komunikují....každý má na výběr, proto není potřeba omezovat viz další komentáře. Co se týče chatu a spamování, něco tam je, ale i tak lidé posílají stále dokola. Je to porušení pravidel a od toho jsou tam SS aby toto řešili vyhozením.
Hodnocení účtů uživateli je zrádné, aby to nedopadlo jako s alby, kdy lidé řeší, proč nejsou první, když mají lepší album než ten před ním. Teď jsou lidé schopni, zrušit profil, protože o nich někde někdo napsal něco negativního a pak si založit nový.
Teď lze upozornit na cokoliv špatného lze, v horní liště je KONTAKT zřetelně viditelný.
Tenhle server není Snídaně u Tiffanyho, ostatně jak se tady vystavujete vy je toho pěkným příkladem. A amaterský také nijak moc. Takže je s tím třeba počítat. Nebo nenavštěvovat.Smysl pro komerční realitu jste alespoň nějak projevil v posledním odstavci příspěvku.
Před ověřením profilu jsem měl jako výhodu napsáno toto: ,,Sdílíte s ostatními své fotky nebo videa? S ověřením si můžete na oplátku pouštět videa zdarma."
Jsem tedy ověřený ale stále to chce po mě u videí VIP. Poradíte mi proč? Ptám se tady protože admini jsou mimo
Mělo by to být tím, že nesmíš mít galerii starší jak určity časový úsek, potom ti jdou prohlížet videa ostatních. Mám aktivní jen 1 galerii a videa spustím.
To že mám x videi a galerií uzamčenych na profilu, s tím nesouvisí.
Udělej new galerii a videa ti půjdou
Vytecna logika. Me osobni overeni ma s navrhem pro zlepseni funkce portalu naprosto nulovou korelaci. A to zda ty to beres vazne nebo ne, je taktez naprosto bezvyznamne. Je to navrh pro adminy. Oni sami nejlepe vi jak by s necim takovym mohli nalozit.
A odpovíš na otázku konstruktivním komentářem, nebo se budeš snažit opět bagatelizovat tou svou nulovou korelací ten fakt, že tady navrhuješ formy ověřování uživatelů, ale ty sám, v tomhle volném systému jsi ověřen stejně jako moucha na lejnu?
Nebo patříš mezi ty, co navrhují pít vodu, když sám jsi na plech z mešního vína?
Já v podstatě souhlasím s tím co napsal zakladatel vlákna.....
Taky bych chtěl, aby se oddělilo zrno od plevelu, aby se odsud odebrala ta chamrat podvodnicka, tapetáři, falešné červené nicky bez vyplněného profilu, fotky nebo galerie (a že jich tu je....)....a další sebranka.
Registraci bych ztizil na maximum, aby se zaregistroval opravdu slušný člověky který nebude nikoho podělavat. Trval bych na certifikaci a galerii atd.
A že někdo chce jen číst blogy atd? Proč ne...
Ale pouze jako anonymní uživatel, nepřihlášený. Bez možnosti reakce, komentáře, zprávy atd.
Tohle je jen nástřel, neberte mne nikdo za slovo. Je to jen jedna z X možností jak se té chásky podvodnické zbavit.
Já osobně bych šel do všeho. Mít tu možnost, zavedl bych to. A jednoduché pravidlo, BER /NEBER.
A nelíbí? Můžeš jit chatovat na libimseti.cz, na zákulisí atd.
Prostě sem pro, amatéry "odvšivit" a podvodníků se zbavit
Já přeci vím, že vyplněný profil, galerie a certifikaci, nezabrání člověku psát bludy a vulgarity.
Jen je mnohem a mnohem pravděpodobnější, že to bude dělat uživatel který nic takového na profilu nemá, protože v případě blokace, různé ignorace, prozrazení atd, je pro něj velmi snadné si udělat new no name profil bez jakéhokoliv vyplnění.
Kdež to u člověka který vše shora uvedené na profilu má, se předpokládá, že se bude chovat tak nějak v normálu.
Pisu předpokládá, nezaručuji to.
Jestli má chlap vyfocené v galerii péro nebo ženská číču + certifikaci, v tom žádný rozdíl není, o nějakém bonusu vůbec nehovořím. Nicméně na tyhle lidi vzhližím a komunikuji s nimi trochu jinak, než s někým, kdo tam nemá vůbec nic ( obzvlášť u těch červených chlapskych účtů).
Stejně k nějakému zlepšení nikdy nedojde, "vedení" jde jen o prachy za VIP účty, to v jakém stavu je server, fórum a chat, je nezajímá. Proto to zde řešíme úplně zbytečně, nic se nikdy nezmění.
Jako fakt? To je to, co te na funkcnosti tehle stranek trapi nejvic? A nechces scan rohovky a otisky prstu? A DNA? To by bylo super na rozliseni muz/zena:-D:-D
Ale dobra, zkusme se na to podivat realne. Tapetovani problem je, ověřování nevim, proste se tu nikomu neda vse verit a tenhle vlastni filtr docela funguje. Mistni umelci to tu dojebavaji s kazdym vylepsenim vic a vic a jsem si jisty, ze kdyby se pokusili o to, co jsi napsal, tak jim z toho vyjde to, ze te to uprostred chatovani vykopne s tim, ze musiszadat znovu telefon a znovu se overit a na tapetovani by to pro jistotu nepustilo na sklo nic. Proste je to jako resit, ze mas zamazane steny v dome a ze by bylo potreba vymalovat, zatimco strecha hori a ve vedlejsim pokoji spadl strop. Jsou tu proste dulezitejsi veci, ktere domrvili a clovek jen prosi at uz nevylepsuji nebo to uz opravdu, ale opravdu nepujde pouzivat. A jen k tomu telefonu... koupit cislo na jesno pouziti da vic prace, je to drazsi, ale do druheho dne jich muzu mit stovku...
Napsal si uplný nesmysl. Žádné skutečné argumenty proti nezazněly, jenom domněnky že by to "dojebali", potom že už něco jiného "domrvili" ale co domrvili? kde? to můžem asi jen hádat.
A ta první zpráva ve smyslu že "tohle je to co mi vadí?" Ano, to je to co mi vadí na portálu. Podvodníci a narušená individua, kteří do nekonečna vytvářejí profily a kopírujou stejné zprávy, šíří nesmysly a okrádají důvěrivé (což naštěstí nejsem) na erotické seznamce. Uvědomuješ si, že tímhle ten portál ztrácí smysl? Uživatel nesmí být vystaven riziku, že se jeho fotky nebo informace dostanou na povrch protože systém povoluje tvorbu falešných účtů a láká tím magory, vyděrače a jiný hovada co si během minuty vytvoří profil a vylákají z chlapů civilní fotky. To že je někdo hloupý nebo nemá vlastní filtr a pošle to, není smyslem téhle diskuze. Pokud si uživatel musí brát partizánskou příručku a s osobním detektivem ověřovat každé tvrzení uživatele se kterým komunikuje tak to je snad nejhorší user experience vůbec, nemyslíš? Tady nějaké zlepšení UI nebo čehokoliv jiného je naprosto druhotné když ta primární funkce portálu není v pořádku.
A to že "koupit cislo na jesno pouziti da vic prace, je to drazsi, ale do druheho dne jich muzu mit stovku..." co si to prosimtě napsal? To je jako říct, jó koupit celou obchodní skupinu co vlastní Telefonicu sice bude stát 70 miliard dolarů, ale pak budu mít neomezený počet čísel. To že to stojí peníze a čas je to co průměrného magora od něčeho takového právě odradí, proto sem to navrhoval.
Zabránít škůdcům nelze, zhoršit jim ale podmínky znamená zlepšit je pro ty, co kterým škodí. Jinak, když si to znovu přečteš tak to co sem navrhoval tvoje telefonní číslo neukládá, jen to generuje kód který se váže na účet, to číslo pak nikde není.
Rovněž bych uvítal nějaký filtr v chatu. Pokud uživatel odešle zprávu která obsahuje více než 80% shodných znaků (tzn. že zkopíroval svojí předchozí zprávu a jen tam přidal tečky nebo mezery) tak ho to umlčí na 60 sekund, podruhé na 5 minut, 10 minut. Z místností je naprostej shitstorm plnej modrejch nicků co hledaj XY s tímhle takhle v ponožkách a kaktusem na hlavě, a zprávy se opakují 5x za minutu, takhle to dělá 20 lidí najednou a je z toho vodopád nesmyslů.
Ověřování uživatelů
Telefon, hodnocení uživatelů
Chápu že z obchodního hlediska je lepší mít volnější systém protože často se stane že daný magor/magorka si na svůj podvodný účet zakoupí VIP aby tomu dodal nádech legitimnosti, ale doplácí na to uživatelé portálu.
Asi by bylo fajn, kdyby na seznamku mohli prizpivat a odpoviat jen overeni uzivatele, to jo..., nejakej filtr na chat by byl taky fajn, aby se tam tolik nespamovalo. Jsem tu par dnu a z chatu nemam fakt dobrej dojem.
Moc nechapu, proc mají lide problem s momentalnim overenim. Vezmes papir, napises tam datum, svou přezdívku a amateri.cz, vyfotíš se s tim od krku po prirozeni a je to. Vylozene NEROZUMIM tomu, kde je problem tohle udelat, kor u lidi, co tu uz maji par galerii, napr. viz Layla-and-Shadow.
Takze za me osobne, co se tyka overovani, zacarovanej kruh. Ja bych třeba tel. číslo nedal, ale takhle se vyfotit problem nemam.
zadnej oblicej fotit nepotrebujes
Ja teda nevim co chces vic duveryhodnejsiho na online strance, nez potrvrzeni toho, ze clovek, se kterym komunikuješ, je opravdu on
Jinak sorry za občasnou diakritiku, pisu bez ni a prohlizec mi něco sem tam zmeni.
Zadejte prosím hodnotu dlouhou minimálně 30 znaků.
Hodnocení účtů uživateli je zrádné, aby to nedopadlo jako s alby, kdy lidé řeší, proč nejsou první, když mají lepší album než ten před ním. Teď jsou lidé schopni, zrušit profil, protože o nich někde někdo napsal něco negativního a pak si založit nový.
Teď lze upozornit na cokoliv špatného lze, v horní liště je KONTAKT zřetelně viditelný.
Jsem tedy ověřený ale stále to chce po mě u videí VIP. Poradíte mi proč? Ptám se tady protože admini jsou mimo
To že mám x videi a galerií uzamčenych na profilu, s tím nesouvisí.
Udělej new galerii a videa ti půjdou
Nebo je tento návrh jen tvým vlhkým snem?
Nebo patříš mezi ty, co navrhují pít vodu, když sám jsi na plech z mešního vína?
Taky bych chtěl, aby se oddělilo zrno od plevelu, aby se odsud odebrala ta chamrat podvodnicka, tapetáři, falešné červené nicky bez vyplněného profilu, fotky nebo galerie (a že jich tu je....)....a další sebranka.
Registraci bych ztizil na maximum, aby se zaregistroval opravdu slušný člověky který nebude nikoho podělavat. Trval bych na certifikaci a galerii atd.
A že někdo chce jen číst blogy atd? Proč ne...
Ale pouze jako anonymní uživatel, nepřihlášený. Bez možnosti reakce, komentáře, zprávy atd.
Tohle je jen nástřel, neberte mne nikdo za slovo. Je to jen jedna z X možností jak se té chásky podvodnické zbavit.
Já osobně bych šel do všeho. Mít tu možnost, zavedl bych to. A jednoduché pravidlo, BER /NEBER.
A nelíbí? Můžeš jit chatovat na libimseti.cz, na zákulisí atd.
Prostě sem pro, amatéry "odvšivit" a podvodníků se zbavit
Jen je mnohem a mnohem pravděpodobnější, že to bude dělat uživatel který nic takového na profilu nemá, protože v případě blokace, různé ignorace, prozrazení atd, je pro něj velmi snadné si udělat new no name profil bez jakéhokoliv vyplnění.
Kdež to u člověka který vše shora uvedené na profilu má, se předpokládá, že se bude chovat tak nějak v normálu.
Pisu předpokládá, nezaručuji to.
Jestli má chlap vyfocené v galerii péro nebo ženská číču + certifikaci, v tom žádný rozdíl není, o nějakém bonusu vůbec nehovořím. Nicméně na tyhle lidi vzhližím a komunikuji s nimi trochu jinak, než s někým, kdo tam nemá vůbec nic ( obzvlášť u těch červených chlapskych účtů).
Stejně k nějakému zlepšení nikdy nedojde, "vedení" jde jen o prachy za VIP účty, to v jakém stavu je server, fórum a chat, je nezajímá. Proto to zde řešíme úplně zbytečně, nic se nikdy nezmění.
A ta první zpráva ve smyslu že "tohle je to co mi vadí?" Ano, to je to co mi vadí na portálu. Podvodníci a narušená individua, kteří do nekonečna vytvářejí profily a kopírujou stejné zprávy, šíří nesmysly a okrádají důvěrivé (což naštěstí nejsem) na erotické seznamce. Uvědomuješ si, že tímhle ten portál ztrácí smysl? Uživatel nesmí být vystaven riziku, že se jeho fotky nebo informace dostanou na povrch protože systém povoluje tvorbu falešných účtů a láká tím magory, vyděrače a jiný hovada co si během minuty vytvoří profil a vylákají z chlapů civilní fotky. To že je někdo hloupý nebo nemá vlastní filtr a pošle to, není smyslem téhle diskuze. Pokud si uživatel musí brát partizánskou příručku a s osobním detektivem ověřovat každé tvrzení uživatele se kterým komunikuje tak to je snad nejhorší user experience vůbec, nemyslíš? Tady nějaké zlepšení UI nebo čehokoliv jiného je naprosto druhotné když ta primární funkce portálu není v pořádku.
A to že "koupit cislo na jesno pouziti da vic prace, je to drazsi, ale do druheho dne jich muzu mit stovku..." co si to prosimtě napsal? To je jako říct, jó koupit celou obchodní skupinu co vlastní Telefonicu sice bude stát 70 miliard dolarů, ale pak budu mít neomezený počet čísel. To že to stojí peníze a čas je to co průměrného magora od něčeho takového právě odradí, proto sem to navrhoval.