První zásek

První zásek

Kluci, za jak dlouho po registraci jste tu vyprcali svoji první amatérku? Já jsem tu už přes 4 měsíce a pořád nic*11**295*
Tadi je to jen sama netova kecalka...vitahnou chlapa od PC do zimi, v cukrarne si na jeho utrati vipiji kafe a sni vjetrnik ale lofaska se ani netknou!*295*
Ty jsi správná Čecha... my tady moc nerozumět, co ty tady psát...
Určitě děláš něco špatně a nebo nevím, to víš jenom ty. :)
Sympatický se píše s tvrdým y.
To snad ne...Chlape,to je vtip?Nebo je to myšleno vážné?
Já poprvé v 9 letech. Byl to velmi silný zážit, který ovlivnil celý můj zbylý život.
Pamatuju si to, jako by to bylo včera. Byla slunečná, květnová, sobota a já procházel kolem lískového keře. Už zdáli na mě volal "Zasekni, zasekni si do mě". Tak jsem zasekl a bylo to, první zásek v životě *3*
Úplně a doslova souhlasím. Dnes jsem si šel po dlouhé době nařezat a naštípat trochu bukového a..... Dobré *114* první zasek luxus
Já se včera poprvé letos zasek u kamarádky na pokecu a taky celkem dobré *2*
Pepek Vyskoč se ještě diví! *3**3**3*
"Ja, 167 cm, 104 kg, sportovni postavi. Udajne simpatak*295*

Správná amatérka je jako Bible: stará, tlustá a nikdo ji nechce."

S tím jak se tu mistr popisuje jistě ještě dnes *1*
Ty vole :D :D to jsou kritéria :D
Teď jsem taky koukala. Ano, na takového amatéra se stojí fronta. A pán se diví, že ještě nemá žádný zásek. Hlavně, že ví jaké jsou správné amatérky.... :-))))
No já bych Pepka nepodceňoval. S jeho mírami to může být pěkný pičobijec *3*
Kdo si počká, ten se dočká :-)))))
Položil bych otázku jinak. "Kolik amatérek dovolilo třeba sex?" Nejde přeci jen o to jak rychle a dokolika "mokrých direk" nacpat kladélko *4* Jako odpověď :dost žen jsem tu poznal s pár jsem měl i více.
Znám jednoho co za 2 dny a za rok měl 26 amaterek.
Za 2 dni 20 a za rok zvysnych 6. *4*