přednost dala hospodě

mela vse na co si vzpomněla...

Ahoj byli jsme s přítelkyní skoro dva roky, sex nikdy nebyl ono byt se vzdy nekolikrat udelala mokré organismy tak byla furt takova divná...kdyz jsem se zeptal na vsechno odpovídala ze je vsechno v poradku no a nebylo 27.12.2017 dala přednost chlastu, hospodam, kamarádům i kdyz jsem ji nikdy nic nezakazoval doma se vším pomahal vydělával ne zrovna male penize takze jsme si žili velice dobre udelal jsem pro ni vse co jsem ji na ocich viděl jen se zmínila ze by neco chtela tak to mela v loni jsem ji odpustil nevěru...bohuzel jsem ji miloval kde jsem udělal chybu ?
Ak je pravda že mala 25 a ty 39, tak čo si čakal? Mladá nevybúrená baba. Ty asi potrebuješ vedľa seba ženu a nie dievča. Lepšie že sa to v nej zlomilo teraz ako keby si uvedomila že si ešte neužila a začala to doháňať až po tom ako by ste mali deti. A k tomu že sa to zlomilo tak nečakane? Asi stretla niekoho zaujímavejšieho.
Tak či tak, dobre sa ti stalo. Nie je to záruka úspechu, ale ak budeš hľadať vo vekovej kategórii 30+, riziko neúspechu bude podstatne menšie...
Já měl vedle sebe alkoholičku deset let. Teď děkuji bohu že jsem sám. Takovej člověk tě vždy bude táhnout ke dnu.
Kde jsi udělal chybu? No to je přece zřejmé, udělal jsi ji tím, že jsi sáhl po nesprávné ženě a dále se tvé chyby už jen kupily.
Jak začneš ženě snášet modré z nebe, je to cesta do pekel, chvíli je nadšená, pak to vezme jako samozřejmost a nakonec jí tvá bezbřehá náklonnost začne otravovat. Co se týče peněz, tak jí neplň jako prasátko ale nech ji hospodařit se svými prostředky a z případných dárků pro ni nedělej samozřejmost.
Já osobně bych ji už nechal jít cestou, kterou lemuje, rum, kontušovka, zelená a vanilková a poohlédl bych se po jiné a začal jiný vztah a jinak. Optimismem k tvým lepším vztahovým zítřkům s novou dámou, budiž ti tvá věta, že jsi ji miloval, minulý čas je ten nejlepší krok tím správným směrem k novým zítřkům.
Měj se fajn a věz, že vztah je jako rozdané karty, které musíš držet tak, aby ti do nich druhý neviděl a trumfy vynášet v ten správný okamžik.
@Gert: chtěl jsem napsat něco chytrýho, ale takhle pěkně bych to stejně nenapsal. *114*
Těžko hodnotit situaci jen z jedné strany pohledu....nesmíš na sobě nechávat dříví štípat,ať už jsi zamilovaný nebo jde jen o živočišno...