POVINNA CERTIFIKACIA PROFILOV

navrh na zmeny na serveri

Je už viac, ako potrebné, aby bola na výber možnosť, tak ako je pri údajoch v profile, aj ku galériám možnosť nastaviť obmedzenú viditeľnosť galérií a videí iba registrovaným užívateľom, alebo iba VIP, alebo iba tým, ktorý majú galérie a videá.
Takto sa naozaj ku všetkému dostane ktokoľvek, aj neregistrovaní užívatelia a niektorí psychicky nevyrovnaní jedinci potom cudzie galérie vydávajú za svoje, alebo, čo je ešte horšie, ak spoznajú niekoho na galériách, tak sa im vyhrážajú, alebo foto posielajú rodine a známym.
Myslím, že čim viac atraktívnych profilov by si nastavili viditeľnosť iba VIP, aj stránka by mala z toho väčší prospech, lebo by si viac užívateľov zaplatilo VIP.
Tak to by dramaticky klesla navstevnost. Mas pocit, ze za pozeranie fotiek, ktorych je zadarmo plny net tu bude niekto platit? Mimochodom, vsimol si si, ze tato stranka upada tym, ze je uz moderovana? Ze denne tu pribudaju falosne nicky, ktore vytvaraju admini, ze je zablokovana posta, je iba pre VIP? A to si mam platit VIP na to, aby som mohol napisat postu neexistujucemu nicku bez vyplneneho profilu? Ked niekto nechce, aby ho druhy spoznali, nedavajte si sem tvare, udaje, fotky, kde je vidiet do vadho sukromia... mimochodom niekedy dost zufaleho. Idealne riesenie je pristup ku vsetkemi iba po registracii. Aby bez registracie nikto nemal pristup k nicomu. Ale to je na programatorov vela, nevefia odtranit ine sracky zo svojej stranky.
Myslime ze by to bolo zbytocne. Mali sme tu ini nick boli sme certyfikovany a maly sme aj par albumov . Aj tak sa sem dostal panchart ktori nas spoznal a rozniesol to po rodine lebo albumi pozeral aj bez registracie a maly sme naozaj vela neprijemnosti s rodinou. Preto mame novy nick a nemienime davat fotky a sme az prehnane opatrny ale bohuzial to inak nejde. A preto nam tu neveria ze sme skutocny a obvinuju nas ze len mamyme fotky ale na slepo sa uz nechceme stretnut lebo su tu ludia ktory len chcu zistit kdo sme , Par krat sme isli na stretko a len obizdali aby vedeli kdo sme. Preto nedavame fotky a na slepo nechodime nikde . Je to skoda lebo za tychto podmienok najdeme niekoho tak raz za dva tri mesiace.
Maximálne s vami súhlasím. V živote tu už nikomu nepošlem fotky ani tel. číslo a neodhalim tu svoju identitu. Radšej obetujem mnohých užívateľov, ktorí si myslia, že mám falošný profil, ako riskovať že sa odhalím idiotom, ktorí mi dokážu narobiť problémy v mojom okolí. Síce je to ťažšie, ale nájdu sa aj takí, ktorí zdieľajú rovnaký názor. A najviac ma vie vytočiť to, ako každý to číslo a fotky vypytuje, ale sám/a vôbec nič nepošle. Za chvíľu už aj pokec bude mať väčšiu úroveň. (upraveno)
Vsak si zalozte vlastny server, ked vam to tu tak nevyhovuje a mate pokoj. *363*
Ze by si ty nebol mudry! A vsetko nenegoval...
Ze by si ty nebol mudry. Vsak tebe tu nieco vadi, tak sa podla toho zariad. *363* Ako sa ma banda udavacov z miestnosti Slovensko? *363**363**363*
Kuba00á8 má velmi konštruktívny nápad a jeho názor má logiku - plne ho podporujem ...
Úplne súhlasíme aby každý nick bol overený- certifikovaný . Takto sa predíde pochybným nickom ,ktoré sa vydávajú za opačné pohlavie-zväčša muži zneužívajú tento stav! Najlepšia je situácia , keď im napíšete a oni vás budú ešte aj urážať...tre tiež zverejňovať čiernu listinu takýchto nickov. Ďakujem s pozdravom Dolorovci .
Nie každý má chut vytvárat blacklisty...
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Mám účet na fabswingers a nie je pravda že musíš biť certifikovaný je to presne tak ako tu na amatéroch. Môžeš ale nemusíš. Pravdou je že sa z tebou bez certifikácie bude baviť len málokto a tak to urobí väčšina ľudí
som za a plne podporujem . je to velmi dobry napad
Toto nikdy neprejde. Je to stranka ktora zije z reklam a cim viac ludi tu je tym majitel stranky viac zaraba. Kvantita bude vzdy dolezitejsia ako kvalita ;)
Samozrejme máš pravdu,trošku ma mrzí ako sa to tu v poslednej dobe všetko hádže na transexualov,že sa 120kg fúzač hra na 20r blondínku nie je v poriadku a sam nechápem prečo to poniektorí robia.Treba sa bavit len z ludmi čo majú overený nick aj foto.
Chlap ci sa citi ako zena a ma cerveny nick mi niejak nevadi...ked to ma normalne uvedene ;) a ani certifikacia nie je potrebna popravde...staci si vypitat telefonne cislo...kto to mysli vazne ten ho da...kto nie...koniec komunikacie a problem je vyrieseny ;)
Já třeba kupují přednabyte karty. Číslo se u mě stále meni
Akože keď niekto obťažuje cez telefón nieje nič ľahšie ako ho v telefóne zablokovať. Otázka par sekúnd.
Hej? Tak daj navod, ako sa to robi 😀
Tak to jsi jedinej kdo se na to pta...... tupec.
Krasavica z Brna, nemaj potrebu vsetko komentovat, zameraj sa hlavne na to, mazat negativne komentare v tvojich galeriach, ktore uz kazdeho nudia.
Plne súhlasíme a zmenu podporujeme. Ako sa dá teda certifikovat?