Zadaného laka zakázané

Lákajú ma staršie zeny odomna ,je to ok ?

presne tak isto to mam aj ja. Uz som skusil jednu 50r zenu a bolo to super ale potom som mal dlho vycitky. Ale teraz zacinam mat zase chut to zopakovat. Rad by som nasiel taku zenu *13*
iný si v tom že nad tým špiritizuješ, 90% chlapov to proste urobí
Jednoducho povedané, najlepšie je to vyskúšať v reále... to znamená, nájdi si vhodnú (cudziu) ženu a poriadne a kvalitne ju pretiahni... Podľa toho uvidíš, do akej miery ťa toto uspokojuje... nemyslím si, že si "nymfo" - pravdepodobne si úplne normálny s úplne normalnymi reakciami... Som taký istý ako ty - keby som mohol pretiahol by som úplne všetky ženy, ktoré sú, čo len trošku sexi a chcú to tiež - všetky bez rozdielu veku, národnosti, politického a iného presvedčenia... ☺
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
krásne napísané. Otázka dnes nie je ani na adresu chlapov. Je taká doba, že ženy sú vyzývateľky, to je môj názor. A zadaní chlapi, ktorí tie výzvy prijímajú, sú bezohľadní hlupáci.
Bud rada........ze sa nepozera po chlapoch.
Ja sa obzeram furt. Vy zeny ste jednoducho tak krasne a pritazlive.
...☺... úprimne, keď sa Tvoj manžel rád pozerá po "cudzích ženách", Tebe to veľmi vadí...?...alebo si to nevšímaš a hryzie Ťa to...? ...alebo žiarliš..?... či Ťa to trochu aj vzrušuje...? ...do ktorej kategórie by si sa zaradila, prezradíš...?
☺... ber to s tej pozitívnej stránky a tvár sa že ťa to vzrušuje stále... získaš u manžela bezva "kredit"... ☺
Cauko. Neboj nie si iny. Minimalne aj ja mam take chute, ale myslim ze 90% chlapov tak mysli.