Se společnou šatnou s kolegyněmi, to se někdy najdou kousky :) vracím je a pak pozoruji jak je nosit ( např, ponožky, kalhotky,....)
mi je půjčuje švagrová, ale rozhodně si je neoblékám, jen jí i mě to vzrušuje, chce po mě fotky jak se s něma mazlím
Já je dřív kradl sestřenkám, tetě, pak přítelkyním a teď mi je dává sama přítelkyně (viz. galerie), protože ví, že jsem z toho vždy nadrženej a myslím u toho na ní.
Ahoj, nosím už léta dámské prádlo. Nikomu ho neberu, sám si ho kupuji, někdy mi ho kupuje i manželka. Jinak jsem "normální".
Nebere vůbec, nějak mi to přijde nuda. Nosím to, ale žádné fetiš terno. Snad, se to pošle celé.
Máš na mysli bere jakože se s ním mazlí a očuchává nebo bere jakože se do toho oblíká?
Mám na mysli obojí.Co vás na tom tak vzrušuje, popřípadě proč to děláte.
Ty jsi debil na zabití.
Nejsem chlap, jsem žena, ale chlap v dámském prádle mi přijde tak antierotickej, že bych - vidět v tom třeba mýho muže - s ním pak nejspíš už nemohla šukat
.... a s mužem, který by tu třeba měl galerku v dámském prádle, bych si nezačala ani omylem
.... chlap musí být CHLAP

Dámské pradlo
Kdo bere
Také by me zajímalo co na to ženy.Vadí vám to?Líbí či nelíbí se vám to?Jak by jste reagovali když by jste se dozvěděli ze to váš milí či syn dělá?