Gloryhole doma

pro milovníky orálu přes glory

Milujeme gloryhole, orál přes glory, anonymně a pořádně je rajcovní.
Zitra vecer mam cas dohodnem se?
Bisexualita mě vzrušuje, ale zkušenosti nemám :D. S někým koho člověk zná, a může s ním do soukromí, kde se pak přes díru můžou věnovat jen svým pérům...
rad s nekym zdravim zajdu do videokabinek a anonimne ho tam vykourim přes diru az do konce. kdo se necha vykourit?
Ahoj taky bych rad sel půjdeme
https://xhamster.com/videos/the-hot-gloryhole-queen-13-9911855
Zkusil jste někdo anonymní orál přes gloryhole? Vzrušuje tě to?
Vzrusuje me ta myslenka rad bych to nekdy zazil jen nemam odvahu jit nekam do podniku a pochybuji ze je nejake klidne misto s dírou ve zdi
Ahoj, já jsem to zkoušel v Brně
A kde je v Brně Glory hole???????????????????????????????
Ahoj chtěl bych se zeptat jestli ti někdo odpověděl kde jsou v Brně glory hole?
Videokabiny na Plotní, Dark Cat na Příční a Hebi Glory na Vídeňské.
A libilo? Taky me to láká se nechat
Taky mě rajcuje že ani nevím kdo mě na druhé straně kouří. Taky už jsem v husitsky smiroval jak honí chlap a dostal sem chuť ho kouřit. Přejel jsem prstama po otvoru a hned ho strčil ke mě. Rád se s někým zdravím domluvím na gloryhole. Vzaj honění a kouření.
pro Anal-Buffet a když už někoho kritizuješ, tak se podívej do svého profilu, už přezdívka je usměvná a tvoje míry 150 kilogramů na 150 centimetrů při věku 118 roků mě je utvrzují, že jsi troll jak vyšitý
ha ha, takže u tebe je to tvá věc, co si vyplníš do profilu a do mého profilu se sereš... Jsi fakt asi úplně mimo realitu...
Tvrdím snad, že profilová fotka jsem já? Za druhé nauč se číst, po nikom nic neloudím, možná si zameť před vlastním prahem než začneš prskat... :D
Tak to je slušný provar a pokud je to i pravda, tak slušný trapas *3*

Jak může někdo strkat jitrnici do neznámého otvoru, když neví kdo a co je na druhé straně?
Zase asi slušný adrenalin, když nevíš kdo ti udělá dobře. Jestli tam sedí stará bukvice, nebo bezzubá bába *3*

Tohle jde jaksi mimo mne.....
... a nebo chlap se šavlí *3**3**3*