Bisexualita mě vzrušuje, ale zkušenosti nemám :D. S někým koho člověk zná, a může s ním do soukromí, kde se pak přes díru můžou věnovat jen svým pérům...
Taky mě rajcuje že ani nevím kdo mě na druhé straně kouří. Taky už jsem v husitsky smiroval jak honí chlap a dostal sem chuť ho kouřit. Přejel jsem prstama po otvoru a hned ho strčil ke mě. Rád se s někým zdravím domluvím na gloryhole. Vzaj honění a kouření.
pro Anal-Buffet a když už někoho kritizuješ, tak se podívej do svého profilu, už přezdívka je usměvná a tvoje míry 150 kilogramů na 150 centimetrů při věku 118 roků mě je utvrzují, že jsi troll jak vyšitý
Tak to je slušný provar a pokud je to i pravda, tak slušný trapas
Jak může někdo strkat jitrnici do neznámého otvoru, když neví kdo a co je na druhé straně?
Zase asi slušný adrenalin, když nevíš kdo ti udělá dobře. Jestli tam sedí stará bukvice, nebo bezzubá bába
Gloryhole doma
pro milovníky orálu přes glory
Jak může někdo strkat jitrnici do neznámého otvoru, když neví kdo a co je na druhé straně?
Zase asi slušný adrenalin, když nevíš kdo ti udělá dobře. Jestli tam sedí stará bukvice, nebo bezzubá bába
Tohle jde jaksi mimo mne.....