Před hlasováním se prosím přihlaste.

dovolenka všeobecne

destinacie okrem HR a BG

Ahojte, kedže HR a BG maju už svojich dovolenkárov, zakladám nové vlákno na tému dovolenku všeobecne. Čiže ak hľadate ktokoľvek a kohokoľvek niekam na dovolenku, neváhajte písať, v trojici, štvorici ci v skupine je vždy veselsie*4**114**400*
Konecne normalna tema. Ja by som sa velmi rad tiez pridal. Ak smiem :D tak ludkovia mozte sa ozvat seriozne.,*277**277*
Niekto teraz maďarsko Bükfürdó? Ja mladý sympaťák s hrubším ;)
25.7. - 1.8. Caorle Taliansko...keby sa stretli chute...
my tiez ideme do caorle v tomto termine. Ides sam alebo z niekym?
Som v Taliansku Lido di Jesolo.Volaky muz,zena,par co by sa pohrali s penisom zreleho,stihleho muza? 172/77 m17/4,5? 55r.
Ahojte, pozná niekto nejaké nudaplaze v okoli Lignana alebo Bibione ??
Ahojte, hladame príjemné miesto na dovolenku 2019. Podmienkou je naturisticka plaz. Ale chceme zmenu, takze nie chorvatsko. Idealne letecky zajazd a pod. Vie niekto poradit? Dakujeme

Odporucame Gran Canaria, ta najznamejsia plaz je nudisticka.
ahojte chodievame do grecka chalkidiki sarti je tam nudisticka plaz cca 30 ludi pekne miest pozri galerie
Sarti je super bol som tam lebo mi to odporučil priamo jeden Grek a oplatilo sa ho poslúchnuť. Ale nie je to letovisko diskotéky a hurhaj ale staré rybárske kľudne mestečko.
Dovolenka v Turecku, prida sa niekto na konci prázdnin.
my chceme isť okolo 25.8 s manželkou
Niekto do Talianska cez leto? Pár.. Nudaplaze.. kto sa pridá? Našim autom do campingu... 4/5dní max

Cecina liguria
Prida sa niekto na dovolenku v chorvatsku od 7.7 do 14.7.v privlake?ubytovanie zabezpecene.info v sprave
Tak nam sa velmi paci stanovacka v nudakempe v Balatonbereny...vlani sa nam podarilo 3x ist na par dni,,,,tento rok planujeme aspon 2x na tyzden ist...Ak by mal niekto zaujem,mozme nejaky spolocny termin dat....
My preferujeme Taliansko každé leto autom *250* ubytovanie kde nás napadne podľa pocitu často camping tie majú v Taliansku super, napr. Aj privát, hotel alebo len tak v spacaku pri mori . Nič plánované... Jedine výber nudaplaze každý rok iná ako checkpoint. Posledné leto Marina di Bibbona pri Livorne.*114*
Ja takto autom chodievam do Chorvátska a tam, kde sa mi zapáči, ostanem - malý kamp pri pobreží, teraz skôr izba v súkromí pri pláži...a zvyčajne deň trávim na nude
Zatiaľ nemám s kým, tak rád sa pridám k nejakej partii.
takže my planujeme dovolenku prve dva julove týždne, je nam jedno kde, ale nechceme byť sami, najdeme niekoho?
Ahojte, my s partnerkou zvazujeme bud nudisticku dovolenku alebo naturisticku ale rad by som sa tvojho spytal na par veci ohladom chlapa pred planovanim dovolenky, len sa mi neda ti napisat. Som tu ako chlap ale mam priatelku len ona sem nechodi. O sex mi isto nejde. Cize za tymto nic viac nehladam, ani ja ani ona. Ak budes taka zlata, nech mi tvoj napise a rad sa ho popytam iste veci ohladom dovolenky v zahranici v nahote. Zabudol som dodat. Nemame s takou dovolenkou este skusenosti a vidim ze by ste nam vedeli poradit. Majo a Irenka