Zajímalo by mne proč teda dotyčný píše že dorazí strašně se chce sejít atd a ve finále nic ani se neomluvi jednoduše nedorazi..pritom podminky schůzky a FO zná dopredu..navic v poslední době se mi stává že mi chlap napíše dohodneme sraz a v době srazu mne blokne tak kouknu na jeho profil a ejhle on nebo ona se registroval ten den kdy mi píše dost podezřelý dle mého názoru to je jedna osoba ..mely by tady být jen ti co mají opravdu zájem o real a ne kreteni co lžou:D
Nazdarek, a myslis ze je problem jen v nas chlapech? Mrknul jsem na profil, ctu BlondataBaculka a tusim z profilovky docela peknou zenskou jak ma byt. Jen to tetovani ten pohled kazi. Je to sice moderni, ale jen u nekoho. Mrkni na iDes a precti si par recenzi u MOGirl. Neco decentniho je na okrasu, pak uz to je to des. Asi jako decetni sperk a cikan s x tlustejma retezama a pritom je to furt sperk. Bohuzel uz ti si ujel vlak, coz neni to co by jsi si byla asi ochotna priznat. Ja sam nasel malinko starsi partnerku v mych tesne na 30. Byla rozvedena, s ditetem, potkama na akci s kamaradama, kam ji jedna kamoska vzala protoze hledala chlapa na sex a ja nebyl v te dobe u nas jediny single.
Ale hledas nekoho na vztah do 40 bez deti. Kdyz se kouknu na sebe a kolem sebe, tak
1.) Vetsina ma fungujici rodiny a i v sexu jim to klape nebo maji milenku.
2.) ve vztahu, s detma ale bez sexu. Mel bych zajem, ale jen spise o sex obcasnym zpestrenim i mimo sex. Proste kamaradku s vyhodama, chapu ze jen sex je malo a dlouho by to neklapalo. Ale rodina (tedy deti) je prednejsi.
3.) Rozvedeni, s detma ale do vztahu nechteji. Nekteri maji ci hledaji kamaradku s vyhodoma, nekteri jsou tak zklamani, ze berou zenu jen jak kus masa na sex a o zbytek se postaraji radeji sami. Vlastne bud nemaji zajem nebo stejne jako 2., ale vice casu diky stridave peci.
4.) Single a bud jiz maji nekolik milenek co obcas vymeni (rikaji tomu free vztah) s obcasnym bydlenim u jedne nebo u mamimky nebo v pronajmu dle situace, ale single jim vyhovuje a nechteji menit.
Proste ze sveho okoli neznam nikoho nad 35, co hleda babu na vztah jaky asi chcete a to je nas dost. A to nemluvim o tom, ze vetsina zde je jen pro ukojeni choutek at uz sve predvadeni a obdiv, zvysovani poctu zarezu nebo si z ostatnich chteji strilet a skodit jim. Netvrdim, ze zde nebude nejaky single, bezdetny hledajici trvaly vztah. Ale asi bude nesmely a ceka, az mu napises ty nebo je to jehla v kupkach hnoje a najit ji je sance jako vyhrat po sobe 1. ve sportce.
Princesblond? Že by reinkarnovaná, věčná stěžovatelka sandruška91 A hloupá krystyy aby se hned nepřidala... Krystýýý, ukaž ještě jak jsi hloupá To jsem se fakt nasmál, když jsi napsala o někom, že je kecálek a nespolehlivej, že třikrát nedorazil a přesto jsi kvůli němu vstávala v 7 ráno a nedorazil zas Kdyby tvá blbost kvetla, máme jaro celý rok
Pisalci
Věčný problem tady..pisalci honimiri kecalci
Ale hledas nekoho na vztah do 40 bez deti. Kdyz se kouknu na sebe a kolem sebe, tak
1.) Vetsina ma fungujici rodiny a i v sexu jim to klape nebo maji milenku.
2.) ve vztahu, s detma ale bez sexu. Mel bych zajem, ale jen spise o sex obcasnym zpestrenim i mimo sex. Proste kamaradku s vyhodama, chapu ze jen sex je malo a dlouho by to neklapalo. Ale rodina (tedy deti) je prednejsi.
3.) Rozvedeni, s detma ale do vztahu nechteji. Nekteri maji ci hledaji kamaradku s vyhodoma, nekteri jsou tak zklamani, ze berou zenu jen jak kus masa na sex a o zbytek se postaraji radeji sami. Vlastne bud nemaji zajem nebo stejne jako 2., ale vice casu diky stridave peci.
4.) Single a bud jiz maji nekolik milenek co obcas vymeni (rikaji tomu free vztah) s obcasnym bydlenim u jedne nebo u mamimky nebo v pronajmu dle situace, ale single jim vyhovuje a nechteji menit.
Proste ze sveho okoli neznam nikoho nad 35, co hleda babu na vztah jaky asi chcete a to je nas dost. A to nemluvim o tom, ze vetsina zde je jen pro ukojeni choutek at uz sve predvadeni a obdiv, zvysovani poctu zarezu nebo si z ostatnich chteji strilet a skodit jim. Netvrdim, ze zde nebude nejaky single, bezdetny hledajici trvaly vztah. Ale asi bude nesmely a ceka, az mu napises ty nebo je to jehla v kupkach hnoje a najit ji je sance jako vyhrat po sobe 1. ve sportce.