Ahojky, někdo se na necem domluvit holka či pár?
Ahoj lidi někdo v okolí s chutí se sejít ?
Zítra během dne nějaká žena co by mě chtěla šmírovat u honění ?
Dnes někdo se sejít ? Mě 29 let Bi pasiv
Nebo třeba lesík Budíkovice rybník dnes večer ?
Zítra během dne nějaká žena co by mě chtěla šmírovat u honění ?
Žena teď v okolí někde smiřovat jak honím ?
Outdor:Další trubec který netuši jak ženy smýšlí,tvl hoši tohle je zoufalství,přece ti neni 15 abys nevěděl co ženy chtějí?rozhodně to neni čumění za stromem na vosla kterej si tahá žižalu,tohle ti podepíšu.sorry za upřímnost
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Kamile nech toho plus 30 znaku
To je nějaká místní šifra? 🤣
Ahoj, napiš mám to sice dal ale dojel bych
Cesterfild nenapiše a neaejdete se,vsad boty
klidně napiš , dojedu . Jsem v Třebíči
Tajnakurvička:klidne bych se vsadil že jsi fakeprofil který taha jen fotky
Tak fotky asi netahá , ale za nos nás tahá pěkně
Oxyitocin přesně,proste ženská nikdy nic takového nepíše,ženský smýšlí úplně jinak než chlapi,už to pochopte
...a za chvíli nějakej fake profil napíše jak to bylo skvělý , jak si užil a jestli tam bude někdy zase :-)
Aha 🤣 dobře, nechám vás v tom kluci 🤣
Tajnakurva:o.k tak se sejdeme jo🤣🤣🤣 pojď se vsadit že nic,šup vsaďme se,pokud prohraju veřejné prohlasuji že zaplatim
...a já se vsadím že se nevsadí .
Oxyitoc:🤣🤣🤣🤣...........
To si nemyslím, že bych někoho tady za něco tahala. Jen už jsem s někým domluvená, tak jsem původní příspěvek smazala, to je trestné? 🤣
Nechtěla by ses potkat a něco podniknout?
Bylo by fajn, kdyby se tam občas ukázala i žena. Taky bych tam pak někdy zašla
Ahoj, proč si myslíš že je to fake profil? Jen vsuvka, fake profil se píše zvlášť
Když myslíš 🤣. Já nikde o fotky nepsala. Btw kdybych chtěla fotky klobás. Tak jich jako ženská mám plný zprávy.
Nějaká slečna, která má dneska čas se sejít někde u vody na dece nebo v lesíku??
Kdyz ji tam dovedes tak urcite bude
Dobře ty🤟.,.,.,.,.,.,.,.,..
Pozor na uživatele Lexs. Včera jsme se po druhé sešli u Boru a on po chvilce začal utíkal, nasedl do auta a zmizel. Vůbec nevím, co si mám o to myslet. Vysvětlit mi to neumí a radši si mě dal do bloku.
Třeba se bál ze mu natrhnes prdel
Zase tak velký péro nemá.
No asi se tě lekl,třeba jsi odstrašující případ🤣🤣🤣
Rád bych někdy dojel ale chodí i slečny nebo páry ?protože na muže nejsem.
A vy si fakt myslite, že ženy jsou zvědavé na ty schlíplé žížalky?
😂😂😂
😂😂😂
No zatím zjišťuji že je to tam spíš asi samý chlap no 🤦
To je škoda jinak bych se zastavil
No také jsem nad tím přemýšlel no ale taky právě nejsem na chlapy no a nestojím o to aby se tam na mě koukali nebo vrhly no 🤦
Chodí na velký Bor smiřovat i ženy nebo tam chodí jen muži ?
Bor zitra 24.6 kolem 10h nekdo
To teda koukám jako blázen
,že i ženy občas mají chuť jet ven.
Ategooo Bych se vsadil že to je blud a výmysl
Že tam chodí nebo paní,co sem psala?
Ta paní(jako)co sem psala.
(upraveno)
Ahojky, dnes večer bych si ráda kolem Třebíče přivezla milence na nějaké hrátky. Ale okolí vůbec neznám, jsem v okolí na služebce. Je v okolí nějaké místo, kam zajet kde by se našel třeba i nějaký šmírák?
(upraveno)
Ahoj,ti je škoda,že jsem Vás tam nezastihl,moc rád bych se přidal, napiš,až zase pojedeš okolo.
Tak až zase bude někde u trebicetak napište ja se rad přidám 😈💋
Ahojky a budete tam nekdy zase prosím?
Moc děkujeme za tip. Zkusíme večer ten Velký Bor. 😊 Ale za další tip budu ráda 😊
Tak jak to večer celé dopadlo?
Lépe než jsem čekala 🤭 přidal se k nám jeden sympaťák a jeden pozorovatel. ☺️
Kamile uz zase plus 30 znaku
Tak to mě mrzí že jsem nemohl už večer řídit jinak bych se přijel podívat. Je mě 28
Tak to mě mrzí že jsem nemohl už večer řídit jinak bych se přijel podívat. Je mě 28
Dnes večer treba kolem 20 hod ?
Bude dnes dopoledne někdo v lesiku nebo u boru nahe opalování i víc
Ahojky, rad bych dneska neco podniknul někoho načapat a přidat se😊
Někdo dnes po druhé u Boru?
Ráno nekdo v neděli? Pojedu kolem 6 ráno a pohonil bych nekomu
Byl nekdo včera u velkého boru kolem 18 hod?
Nebude v lesíku někdo dnes kolem 16:00 ?
Kolem 7 dnes někdo les??????????
Ahoj chodíte tam častěji ? Rád bych smiřoval nebo se nechal smiřovat
Ahoj,rád bych s Vámi zašel...
Ahoj kde pak se scházíte ? A koho hledáš
Ahoj, ja taky vubec nevim, kde to je…sešel bych se
Zítra někdo v lesíku kolem 1
Někdo lesik něco podniknout
Kde je aktuálně větší šance někoho v týdnu potkat? V lesiku u Budíkovic, nebo v lesíku za hrází?
A chodí ještě někdo na nudapláž k rybníku Židloch? Ten je odsud taky kousek.
A bude tam někdo?
Ano, ten jsem myslela.
Vůbec nevim, že je tam nějaká nuda pláž. Kde je Židloch jsem si našel, ale v které části je nuda?
Je to teda bývalá nudapláž. Na koupání to není, spíš opalování. Jsou tam jen dvě místa, které připadají v úvahu a u hráze to není. Chodím se tam občas opalovat. Občas tam někdo je.
Já se tam zrovna u hráze nahý koupal :) ze strany od lesa je tam taková mini plážička a jinou jsem tam teda neviděl..
Je tam jedna hezčí, za keřama, u velké louky
OK, já tam byl několikrát, ale tipuju, že teď už to bude hodně zarostlé, aby se tam člověk dostal bude potřebovat křovinořez
Na druhou stranu tam bude aspoň klid
Tak to se tam musím občas podívat,třeba budu mít štěstí a potkám tě
Bude někdo zítra v lesíku nebo u Boru
Teď v deset jsem jel kolem lesíka u Budíkovic a stalo u silnice bílý auto to je někdo tady od tud? Stává tam dost často.
Kdo to je nevím, ale aut tam stává hodně
Nebude dnes někdo v lesíku ? Nebo u rybníka ?
Koukam, ze tam se schazi jen banda vypatlancu... O podobnym exotovi tu nečtu poprve a ostatni nevi, co je diskretnost...
Kde je ten lesik presne???
Jako naprosto pochopím čekání v zákrytu toho lesíku, kolikrát jsem tam taky byl polonahej, nebo s pérem v ruce, ale tohle je celkem mimo, spíš tak na průser...
Když se člověk chová slušně, dá se chodit nahý na hodně místech v okolí lesíka . I v lesíku . Ja většinou chodím na jiném místě dál k Budikovicim , dál od silnice , po lesní cestě . Samozřejmě když tam někdo bude , snažím se schovat , spíš utéct. Jen jednou jsem si nedal moc pozor a prošla kolem žena . Naštěstí se jen usmála , byl jsem v šoku , tak jsem se jen omluvil 😀
Třeba jen stopoval a čekal že mu někdo zastaví. Tak to musel mít veškerou krev nalitou v přirození a hlava mu nefungovala.
Myslím, že ten tam jezdí pořád 😆
Ja to nejsem, ale mohli byste byt trosku diskretni? Jste vypatlani, nebo co???? Jeste RZ sem davejte
A ty tam zas jezdíš bílým Volkswagenem 🤷♂️
Je, má ho ve svých albech
No kdyz si to myslis 🤔
Chystá se někdo třeba v sobotu?
Ahoj, chodí ještě někdo do lesíka, nebo k rybníku? Pár let zpátky jsme tam jezdili prcat pravidelně.
Rád bych se tam zase podíval a něco podniknul. Vše je na domluvě. Já 41 Bi
Rád bych se tam zase podíval a něco podniknul. Vše je na domluvě. Já 41 Bi
Nápis SZ, něco vymyslíme.
Napiš soukromé, možná něco podnikneme
Dnes kolem 18. hodiny?
Vim ze úplně není počasí ale nebude tak za hodinku někdo v lesíku ?
Kdo by chtěl mladíka je mi 18 jsem top chci kohokoli max do 23 let
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Příspěvek byl smazán.
Ahoj trebic lesik ?pojede někdo ráno?
Hele, bordel dobrý, ten se uklidí.
Ale tohle už je fakt vrchol debility. Jak moc vypatlaný musíš být, aby ses projel celým lesíkem, zaparkoval přímo na zasetém poli na druhé straně – ještě navíc na místě, odkud je vidět celá silnice od Trnavy – a pak tam pobíhal kolem auta v dámských šatech?
Ty vole, to si fakt říká o průser. Za chvíli tam budou policajti nebo majitel a bude se vše hodně blbě vysvětlovat.
Ale tohle už je fakt vrchol debility. Jak moc vypatlaný musíš být, aby ses projel celým lesíkem, zaparkoval přímo na zasetém poli na druhé straně – ještě navíc na místě, odkud je vidět celá silnice od Trnavy – a pak tam pobíhal kolem auta v dámských šatech?
Ty vole, to si fakt říká o průser. Za chvíli tam budou policajti nebo majitel a bude se vše hodně blbě vysvětlovat.
Přesně tak,lidi všechno dobré skurví.
Někdo tam jede vyhodit křeslo, kávovar atd. když je dneska sběrný dvůr v každé vesnici. Dopadne to jako všude,zákaz vjezdu a máme po srandě.
Někdo tam jede vyhodit křeslo, kávovar atd. když je dneska sběrný dvůr v každé vesnici. Dopadne to jako všude,zákaz vjezdu a máme po srandě.
A kdo to byl? Ví se to? Já teda určitě ne, za první nemám řidičák a ani přesně nevím kde to je. Ale někdy bych to zkusila...
Bude někdo odpoledne u boru nahe opalování kdo by mě prekvapil
Dnes dopoledne, sobota, chystá se někdo ?
nechysta se dnes nekdo k lesiku nebo k boru
Když tam někdo uklidí tak se tam zajedeme podívat a trochu i zablbnout
Moc rád bych tam někdy s Vámi zajel.
A už je tam pořádek nebo pořád botdel.
Už je tam pořádek, nechápu,kdo tam dělá ten bordel.
Bordel, včera sem odvezl plnou tašku dámského oblečení, zajímalo by mě který neandrtálec to tam pořád vozí !
Já ne, my máme kontejner na hadry rovnou u baráku.
Někdo tam uklidil před pár dny . Neni to dokonalý , ale je to mnohem lepší než to bylo
Jak tady kazdej chce zenskou a nikdo ji neprivede🤣 vsichni jako trapaci tam sedi v tech autech a sni nevylezou 🤣🤣
Ja tam párkrát s manželkou byl , ale to ještě nebylo tak profláknuté. Byla naha i mimo auto a pár chlapů si i sáhlo, když byla ohnuta . Je mozne , že ji i někdo tajně zahlédl. Ted je uz starší , tak by možná nebyl takový zájem .
Ahoj,já bych ji samozřejmě zase nic rád viděl, moc 😉
Zájem by určitě byl.
Stačí se jen domluvit
Myslím si že by byl určitě zájem. Aspoň u mě
Myslím že by zájem byl. Já teda určitě bych se aspoň moc rád podíval
Chodí k tomu rybníku i čubky v dámském?
Vůbec ..chtělo by to změnu
Ahoj, kde v Třebíči a okolí se sházíte? Co nějaké holky, jsou tu?
Někdo zítra nebo pozítří? S vyplněným profilem aspoň
O víkendu někdo něco?
Určitě, co bys rád spáchal? Sz
Kdyby se našel někdo, kdo by chtěl pravidelně vyhonit a vykouřit -já tebe, napiš. Ideálně někdo taky nezkušený.
Ahoj nechtěl by někdo něco podniknout, je mi 22 a jsem panic a trošku bi a rad bych zkusil trojku
Je dnes někdo v lesíku nebo u boru když je tak pěkně počasí
Bude někdo v sobotu dopoledne v lesíku nebo u Boru
Já budu —------------------
Taky se tam mám v plánu v sobotu ráno zastavit :)
Kde prosím přesně to u lesíka je?
Někdo po druhé hodině odpoledne? K Boru
Někdo tento týden dopoledne?
Někdo po 2 hodině k Boru?
Honění v dámském v lesíku - kdo se přidá
Někdo na pravidelnější kuřbu -já tebe? Rád bych nezkušeného -jak já.
Žena nebo slečna na nějaké dobrodružství u rybníka? Dopoledne
Kde přesně to je? Děkuji.
Příspěvek byl smazán.
Někdo v sobotu v lesíku nebo u Boru,žena nebo pár
Jsem v lesíku přijede někdo?
Ty bys do toho smetiště přivezl ženu?? Nebo myslíš, že žena obecně na zájem o cokoli na odpadcích?? Takovou bych nechtěl ani ja
A kde je problém vzít gumové rukavice,pytle a uklidit to tam,já to s klukem odsud uklizel už dvakrát. Ale pokud si tam děláte bordel (teď nemyslím konkrétně tebe,ale všeobecně)tak se nedivte,že tam nikdo nejezdí!!!
Já bych to tam někdy ráno zajel klidně uklidit. Vzal bych vozík, ale musel by mi někdo pomoct. Akorát sběrný dvůr je až od 13.00 a to mi moc nepasuje. Taky mě to sere ten bordel
A právě na to upozorňují.
Vím o několika místech kam se jezdí a všude je to stejné. Bordel, petky, ubrousky, obaly od kondomů, samotné kondomu, úlovky v podobě prádla apod... Nikomu se na taková místa nechce, a ženám (podle mého) už vůbec ne. Nakonec to dopadá tak, že tam jezdí jen 2-3 honiči s představami co se asi nad smetím dělo - NIC.
No a až to někoho přestane bavit neustále uklízet, tak se tam dá zákaz vjezdu. Jako napr. v Poděbradech na exitu, a nove i u nahradniho mista, Svinov u zavory (zatim jen info tabule) a dalsi mista
Vím o několika místech kam se jezdí a všude je to stejné. Bordel, petky, ubrousky, obaly od kondomů, samotné kondomu, úlovky v podobě prádla apod... Nikomu se na taková místa nechce, a ženám (podle mého) už vůbec ne. Nakonec to dopadá tak, že tam jezdí jen 2-3 honiči s představami co se asi nad smetím dělo - NIC.
No a až to někoho přestane bavit neustále uklízet, tak se tam dá zákaz vjezdu. Jako napr. v Poděbradech na exitu, a nove i u nahradniho mista, Svinov u zavory (zatim jen info tabule) a dalsi mista
Kdo byl dnes u lesíka v 11? wv šedý kombi,napiš :))
Pořád tam ještě chodíš ? Rád se nechám špehovat
Ahoj chodíš do lesíku nebo k boru?
Ahoj,co by jsi řekla takhle někdy setkání?
Taky bych tě rád pozoroval
Ahoj byl jsem tam mám taky wv kombi🙂
Ahoj budeš dnes u lesika okolo 11?Rád bych ti vylizal pipinku chceš? A nebo spíš u rybníka tam je větší klid
Jezdíš tam často? S přítelkyní hledáme ženu
Ahojky , ja to nebyl ale klidne se stebou někde sejdu ☺️☺️☺️
Čauky, co se někdy potkat, zajedeme někam k lesu.....
Ahoj, to tam jezdí i sexy dívky? Já raději jezdím o pár set metrů dále, tam je větší klid a čisto. Rád poznám fajn kamarádku, nejsem škrt, umím se odměnit za pěkné podívání. Patrik 40 let
Přidal jsem dvoje kalhotky k rybníku, kdo je pozná :)) klidně sz pošlu foto
Proč máte potřebu po sobě nechávat smetiště????
Protože jsou lidi prasata. Zřejmě to doma mají podobné, tak jim to nedojde.
Dříve to bylo super místo ale za poslední roky za nás už ne.
Někdo na nějaký příjemným zážitek k rybníku?
Dnes odpoledne. Chce někdo pohonit , nastrikat do pusy ……
Tobě?? Nebo té co máš na profilovce
Ahoj půjde někdo ted ? Chystám se s kamosem 😉🍆
Nebude dnes odpoledne někdo u boru nebo v lesíku na smirovani honění
Cau, někdo dnes/ted k Boru??? Spis bi.
Klidne dej vědět, zajima me to tam
Cau přidal by ses ?
Byl bych na to zvědavý…
Někdo v sobotu ráno u Boru?
......................sz
Byl jsem se podívat v lesíku. No bordel tam je teda brutální. Dokonce tam někdo vyhodil kávovar. Ti lidi jsou fakt....
Pleteš si lesik a rybník. U Boru je rybník za Trnavou a lesik je směr Budikovice. U rybníka někdo vyhodil kávovar a v lesíku je bordel jak sfiňa
Pujde ten kavovar opravit?
Kde to je? To mě zajímá…
To jsem nezkoušel. Zkus to 😁
Někdo zítra odpoledne?
Cau kde je ten lesuk presne
Ahojte chtěli by jsme
S přítelkyní něco podniknout v přírodě nepřidá se pár ? Bi
S přítelkyní něco podniknout v přírodě nepřidá se pár ? Bi
Už jezdí i páry? Je hezky. Nebo zatím jen pořád chlapi. Taky bych se zase zajel mrknout
Hele, nevíte někdo, který kokot v lesíku dělá bordel s tim oblečením a šprckama přivázanýma na strom ? Uz to tam vypadá jak na totálním smetišti !
(upraveno)
Čau. To tam asi pověsí pokaždé někdo jiný,to prádlo by možná ani nevadilo, když je jen na stromku. Spíš mi vadí ty šprcky, vlhčené ubrousky atd. co tam lidi nahážou všude. Nechápu proč musí lidí všechno jebat kolem sebe na zem a nemůžou to někde vyhodit.
Ahoj, jo tak 1-2 kusy v pohodě ale ted tam visí treba 15 kusu všeho možného … plus ty sprcky
Můžu se zeptat když už se tam random potkáte co pak děláte?
Ahoj. Tak co, už to začíná ožívat kolem Boru?
Zajedu se tam podívat zítra dopoledne. Doufám že tam někoho potkám :)
Někdo něco teď Třebíč boro
Zítra dopoledne někdo lesík nebo jinde?
Zdarec, vymyslíme něco? Sz
Dneska okolo 14h někdo lesik?
Rybnik vim lesik přesny misto nevim
Zítra ráno se chci podívat do lesíka, bude tam někdo ? :)
Přemýšlím že se někde v sobotu odpoledne stavím. Potkáme se? Napiš
Je někdo teď u Boru?
Ahoj dnes někdo lesík nebo rybník ?
Rybnik? To je kde? Vůbec netuším, poradí někdo?
Napiš SZ................
Přiznejte se!
Kdo jezdíte prcat na louku za řeku za Horacké autodružstvo (Škoda, Palečkův Mlýn)?
Kdo jezdíte prcat na louku za řeku za Horacké autodružstvo (Škoda, Palečkův Mlýn)?
tam se neco deje? :) jen chlapi nebo i holky?
Vypadá, že zatím jezdí jen chlapi co?
ategooo: koho jineho by jsi čekal?pokud ženy tak evidentně je neznáš a nevíš že holky jsou z jiného těsta a tohle nevyhledávají,pravděpodobnost 0% nebo páry?pravděpodobnost 1%.
(upraveno)
Jooo,to mi je jasné. Spíš jsem myslel, že tam častěji jezdí třeba páry,co rádi dobrodružství nebo doma prostě nemůžou.
Ještě jsem nic s klukem neměl. Ale asi bych se nechal dnes cca 16:00 někde vykouřit.akorat se stydím
Teď jedu do lesíka, přidá se někdo? Budu tam max do 11.30
Příspěvek byl smazán.
Odpoledne v lesíku někdo aktiv?
Ahoj, kdy tam budeš u Lesíka třeba?:)
Někdo v pátek dopo mě pokouřit....
Napiš SZ ...........
Ahoj všem, neztratili jste někdo sluchátka na telefon,válejí se u lesika na sněhu, pověsil jsem je na keř
Vypadá to že zítra dopoledne už bude trochu rozumnější počasí tak se chci zajet podívat do lesíka. Bude tam někdo ?
Někdo teď s pěkným nadrzeným perem se sejít ?
Ahoj, někdo něco v Třebíči? Pište s fotkou rovnou.
Dnes 13 hod ? Rad vykourim
Ahoj,někdo u Boru nebo lesík? Teď?
Za hodinu někdo lesík? Pojedu kolem...
(upraveno)
O půl 10 tě vykourim
Dnes dopoledne někdo v lesíku? Vykourim
Nenašel nekdo u velkého boru umělou kundicku?vypadla mne tam nekde
Pojedu se podívat do lesíka zítra dopoledne. Bude tam někdo ? :)
Bude někdo v lesíku u Boru v týdnu dopoledne?
Ahoj, dnes kolem 16:30 budu u lesíku, přidá se někdo?
Napiš SZ ...........
Někdo zítra odpověď? Lesík i Trnavy?
Tak se přiznejte. Kdo dneska byl hoňkat ?Já jsem tam viděl 3 lidi a všechno chlapi.
Však ženskou tam téměř nepotkáš
Ale je hezké koukat jak se někdo myslí že ženská na takový místo pojede, a ještě k tomu sama
Ahoj. Nepojedeš dnes do lesíka ?
Napiš, něco vymyslime
Má někdo plán si tam zajet odpoledne? Některý den?
Ahoj někdo dnes večer ? Mě 28 let Bi
Dnes 10:30 kdy mel nekdo cas
Byl jsem v úterý ráno u Trnavy.Je tam krásný vánoční stromeček, bohužel nikde nikdo. Tak jsem si to udělal aspoň sám v autě
Bylo by fajn, domluvit se s nějakou paní nebo slečnou, která by byla ochotná si nechat nastříkat do kalhotek. Nebo by je tam pro mě aspoň nechala
Ted je tam mrtvo, i kdyz v aute by to vzdy slo...
Dnes lesík u Trnavy ?
Dnes odpoledne tam zajedu, přidá se někdo?
Dnes 16-18 hod lesík
Dnes odpoledne v lesíku u Budikovic,kdo by třeba chtěl nastříkat do pusy , nebo nějak zablbnout ???
Dneska někdo? Napiš SZ, domluvíme se
Ahoj, v pondělí kolem 10:00 se chci zajet podívat do lesíka. Doufám že tam někoho potkám :)
Ahoj pojede někdo dnes?
Někdo v pátek kolem oběda?
Chodí nějaká žena, nebo pár do sauny v Třebíči?
Co myslíš? Kdyby tam nechodil nikdo z nich, proč by to provozovali?
Je neuvěřitelné jaké otázky lidí vytvoří. Přitom stačí jen trochu, jen malou trochu uvažovat.
Je neuvěřitelné jaké otázky lidí vytvoří. Přitom stačí jen trochu, jen malou trochu uvažovat.
Jsi velice moudrý člověk, může chodit i samotný muž. Je neuvěřitelné že máš čas na takovéhle komentáře, ale pokud ti to dělá radost a obohatí tě to jsem velice rád, že jsem toho součástí. S láskou...
Sorry, máš fakt dementní otázky. Dalo by se říct, že jsi klasický honič.
Běžte se hádat někam jinam. Tady na to není nikdo zvědavej
Nekecej nám do toho 🤣
Nebo co? Tady je to úplně o něčem jiném
Jako dohadování s tebou 😅
Řekl bych,že to byl spíš dotaz jestli tam nechodí někdo odtud z amatérů, jen to kolega blbě formuloval.Ale to je jen dovětek. Třebíč je stejně mrtvá na zážitky v přírodě, když si tam někdo zajede se ženou tak okamžitě 20 honicu kolem a na to je málokdo zvedavej. Krásný den pánové bo narazit tady na ženu je utopie
Ve středu budu v lesíku cca mezi 16-17:00. Budu rád když se tam někdo ukáže :)
Nikdo dnes nemá cestu do lesíka ?
Dnes odpoledne dojedu. Rád bych byl vykouřen...nejlépe od ženy, ale i chlap by bodl...
Nápis sz ..................
Ahoj. Nějaká zajímavá slečna nebo vůbec něco v okolí Třebíče? Nevíte někdo?
Co dnes někdo? Kolem 4-5?
Sz.......,......,.......
Zítra kolem 11:00 bych chtěl zajet zase do lesíka :) posledně to bylo moc fajn tak doufám že tam zase někoho potkám :) Mimochodem majitel fialového MPV tu není ? :)
Dneska kolem 15:30 nekdo ?
Chystám se v neděli
kde tam presne to je? 39 cool borec z okoli
Je hezky , bude tam někdo tak za hodinku?
Zítra ráno bych se chtěl podívat do lesíka. Kdybych tam někoho potkal budu rád .
Ahoj bývá tam někdo i večer? Dnes možná pojedu směr Třebíč tak přemýšlím
Nápis sz, něco vymyslíme
Chlap s bílým karoq tu je?? 😄😄
Ahoj, letím do škodovky pro bílého karoqa 😊👍
Je 😁 pročpak??? Byl viděn?
Bílej je podmínka ? 😉
Nemůže bejt černej? 😀
Nemůže bejt černej? 😀
Nechystá se někdo o víkendu k boru
Pojedu se podívat do lesíka dnes kolem 16te hodiny. Kdyby se chtěl někdo přidat.
Ahoj. Zítra bych možná zavítal cca asi 14hod dokud je trochu hezký počasí,, nejspíše k rybník V.bor ale až tam do zadu k lavičce? Nechce někdo taky přijet?? Bez odezvy tam nejspíš ale nepojedu ....díky
Když poprchava tak to tam asi nikdo nepojede co ?
Ahoj, jezdí ještě někdo do lesíka i když už není úplně počasí ? Má cenu se tam zítra stavovat?
Tak za hodinu se tam stavím podívat, snad tam někdo bude :)
28 let Bi pasiv někdo teď nadržený ?
Je tady i nějaká žena nebo samej chlap?????
Pojedu kouknout k lesíku, přidá se někdo?
Kdybych věděl kde to je,tak občas přijedu.
Ahoj někdo dnes okolí Náměšť nad Oslavou Třebíč velké Meziříčí mě 28 let Bi nadržený . Někdo fajn kolem 20:00 něco podniknout ?
Ve ctvrtek tam budu. Honka
Ctvrtek 18.9. rano lesík budu... Bude nekdo?
Nějaký pár na sledování při sexu? Je mě 27
Ahoj, bude někdo zítra dopoledne? Pár, nebo žena? Masturbace a šmírování?
Tak jsem to obhlidl. Udelal prochazku. Nikde nikdo pohonil jsem a jel. Priste by se mohl nekdo objevit .
Tak za hodinku mák v plánu zajet do lesíka. Kdyby se chtěl někdo přidat :)
Ahoj, kdy budeš u lesíka
Čs, napiš soukromou zprávu
Kdyby to někoho zajímalo, tak jsem včera u lesíka na 30m2 posbíral 14 praváků! :D
chci se zeptat jestli to roste i jinde? zajeli by jsme někam tím směrem třeba zítra?? poradí někdo?
Tak doufám, že si na nich z toho bordelu pochutnáš
Tak nejsem dement abych je sbíral mezi tim bordelem co tam prasata nechají. A navíc houby ani nejim a hned jsem je věnoval dál.
👍👍👍👍👍👍👍👍👍😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
ukaž fotku tech pravaku.....
Příspěvek byl smazán.
Ahoj zítra budu v lesíku kolem 13te hodiny, doufám že tam tentokrát nebudu sám :)
Byl jsem se podívat u lesíka a jen několik lačně čekajících chlapů přesně na místě. To být ženská nebo pár, tak tam vůbec nejdu. Jezdi tam vůbec nějaká žena nebo páry?
Kde to přesně je v jakých místech ?
Taky nevím asi někde u lesíka kde je hajný Robátko
Souřadnice jsou tu někde v komentářích.
Další inteligentní jedinec, co si plete fórum se seznamkou
To je běžné tohle urážení. Ale nech je bejt, když jim to dělá dobře
Někdo u Boru teď? Pár, nebo žena?
dnes u boru autoerotiky........eletrikáři tam pracuji
Bude někdo mezi 11-12 v lesíku nebo u rybníka ?
Kde je přesně lesík ? Myslíte po levé straně Velkého Boru nad rybníkem? Rád bych tam dneska pohonil.
Teď někdo u Velkého Boru?
Někdo lesík nebo Bor teď dopoledne?
Napiš zprávu ...... 🙂
Budikovice nic... Mrtvo všude... Teda
Nějaký pár dneska na sledování?
Nebude někdo v lesíku zítra tak v 11 dopoledne ?
Když seženu sedačku za odvoz v dobrém stavu. Pomůže mě jí někdo naložit a složit u velkého boru?
K čemu ti tam bude sedačka?
Na mrdačku . Dá se na ní plachta a pokud se k ní budete chovat slušně,tak tam vydrží
A příště tam vem ještě telku a centrálu a pak to bude teprve vodvaz
Jestli chceš mrdat v přírodě tak si Vem deku a nedělej tam bordel!!!
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 to snad nemyslíš vážně
Jara987654321 Nechci urazit ale to je výmysl hodný iq houpacího konika,to je tady matroš boože
nemá někdo v plánu být tam dnes okolo jedné ??
nikde nikdo🤔 tak nevím kde stojíte u toho rybníka? hned vedle té hlavní? lesík jsem našel ale taky nikdo
Pojedu se podívat k rybníku k večeru...tak schválně jestli tam bude zase klasicky mrtvo
Napiš soukromou zprávu
Vím, že je to tady marný, protože 90% lidí tady jenom píše a lže. Ale přesto to ještě jednou zkusím. Co udělat nějakou větší akci u Velkého Boru? Holky , kluci a páry. Věřím že ještě bude krásné počasí.
A ty budeš sám nebo s holkou. Měl by jsi jit příkladem když si to vymyslel.
Zapomeňte na to. Stejně tady jenom každej kecá, takže to nemá cenu
Jelikož žádnou nemám,tak sám
Ahoj bude dneska někdo?
Bude dnes někdo kolem poledne 11-12 u lesíku nebo rybníku?? zajedu se podívat na vaše místa,, pište do sz,
Je to tam o ničem už.. ale dnes sem zjistil proc.. chodilo se tam smirovat a když tam po dlouhý době něco přijede tak 2 blbecci s autama tam musí zajet a vyplasit je. Jestli bude vaše lenost taková ze tam ani kousek nedojdete tak tam krome kluků co si honí pindiky nikdy nikdo uz nebude..
Nebude, je to tam úplně marný
Kde jsou ty lesíky a tak :-D do Třebíče jezdím za rodiči a jezdím po okolí na kole, tak by bylo fajn si to třeba zpestřit
Ahoj, prosím, upřesněte mi někdo, kde je lesík u Boru, kde je Velký Bor a také lesík u Budíkovic? Jsem třebíčák, vím co kde je, ale přesná místa bych potřeboval. Díky a ať se vám daří
bude dneska neko v 10 hodin v lesiku?
když nefungují lesiky tak jezdíte aspon prcat nekam na privatky.....koukal jsem na www.masazetrebic.cz že nabízej erotický masaže-----byl nekdo? zkušenost s tam?
ja uz byl dvakrat a krasna zkusenost a fakt chvalim maserku :) cisty krasny prostredi v malym bytecku ale jinak maserka hodne prijemna mila a hlavne uplne normalni da se s ni pokecat uplne o vsem :)
Dnes neco v lesiku? Ideal aspon jeden par.
Včera jsem jel okolo a ten bordel tam, to je hnus. Prasata, tam po sobě aspoň uklizejte
Jj, ze tam niekto necha kalhotky, okej, ale pripada mi to, ze kazdy kto zastavi tam vykyda bordel z auta.
Nějaký pár teď u Boru? Na kliknutí?
Ahoj, budete někdo zítra cca kolem páté odpoledne někde, ať už v tom lesíku nebo u Velkého Boru? Pojedu okolo, rád bych si dal na chvíli pauzu ;-)
Někdo dneska dopoledne u rybníka Velký bor? Pojedu okolo...
Příspěvek byl smazán.
Dneska se tam nejspíše ukážu :)
Ahoj kdy jdeš zas?😉 Jen se prochazis nebo i koupeš?
Ahoj nebudeš někdy u rybníka?
Ahoj v kolik hodin asi tam budeš
Dnes někdo kolem poledne?
Ahoj v kolik tam budeš
Dnes někdy odpo se pojedu projet na motorce, Bor nebo lesík, bude někdo?
někdo kdo by se šel vykoupat nebo jen slunit na deku?
Nápis sz, něco vymyslime
No a nás třeba s manželem zase láká nahá Procházka asi zítra půjdeme
Jo a kam jezdíte na procházku děkuji.
Vůbec netuším Jaký bude zítra počasí ale když bude trošku sluníčko tak mám v plánu se jít trošku opalovat nejspíš rybník Velký Bor
Někdo na procházku 😍😍?
Nápis, něco vymyslíme
Zítra dopoledne budu v lesíku (za příznivého počasí)... Někdo, kdo by se přidal? 

Nápis, něco vymyslime
Nic se tady neděje nebo snad jo?????🤔🤔🤔🤔😜🤪😂😂😂😂
Zdarec tak co je noveho
Podnikneme dneska něco? Napis
ja se zajedu ted odpo podivat na hráz i do lesika
Jsem na hrázi teď stojí tady nejake bílé auto
Kde stojíš chceš vykourit?
Dnes večer někdo u lesíka nebo u Boru? Dal bych nějakou akci
Napis, můžeme něco vymyslet
Budu v osm v lesíku..já bi aktiv
Je někdo u lesíka, nebo všude mrtvo?
Ahoj kde ten lesík je prosím tě? Děkuji za odpověď
Co dnes nemá někdo v plánu ?
tak tos trefila-----mrtvo....u trnavy byl vcera smrták....silnice 5 hodin uzavřena
Hledám pár u kterého budu onanovat zatím co oni se budou ukážete trebic v prirode
Tak na tebe čekají policecouple
Ahoj, rád bych sel nahatej nekam do prirody..ale nevim, kde presne je misto, kde muzu byt nahatej a honit..
Dnes někdo lesík nebo Bor??
Potkám někoho tak za hodinku v lesíku?
dnes pred polednem u boru byly 2 auta...já přisel pešky......kdo to byl a co se tam delo?
Co takhle třeba houbaři.
Tak jak? Děje se něco v lesíku?
Tak zajděte do swingers clubu Brno, Praha. Žďárec.......na akci s párama a máte klid.
Musím naznat, že tady je to samý úchyl, co nedokáže pochopit, když mu člověk napíše, že hledá pár, tak skutečně hledá pár. Navíc důrazně bylo zdůrazněno, že nehledá úchyla, co skoro bere v autě za kliku, když někdo souloží. Co na tom není jasného proboha. Proč to lidem kazíte ? To si jako fakt myslíte, že když pár chce k sobě pár tak mu bude příjemný, když začnou vylejzat blbci z lesa s perem v ruce. Pro vás tupce důrazně opakuji, je to dost NECHUTNÝ !
Zustan doma kundo ……
My nemusíme, ale ty jo ubožáku, co tu zakládá Fejk profily 😀 a honí doma pod peřinou 😀
Souhlasím, v lesíku úplně běžné
Špinit si o debila ruce …..
ahoj, bude někdo dnes večer v lesíku? kolem 19:30? třeba nějaký fajn pár?
(upraveno)
Kdyz to tady ctu. Docela me to misto zajima
Napis, můžeme pokecat
Nebude někdo v lesíku dnes na večer?
Dnes 20:30 se tam ukážu, staví se někdo? 😜
Kdy se opět ukážeš krásko?
Napiš mi do soukromých abych , vědel kdy se můžu stavit když bude chuť😁
Rád se stavim příště😇
Kdy se zase chystáš?
Ahoj, co dnes po 15 hod. Budeme si tam hrát s manželkou 😉
V Třebíčí jsem vyrostl a jezdím tam za rodinou pravidelně, ale co je kruci lesík? :-D nějaká nudapláž?
Někdo dnes odpo v lesíku nebo někde v okolí?
Zdravím, jezdí z vás někdo na Kosovou u MB? O víkendu jsem tam u rybníka viděl skotačit dva páry. Byla to jen náhoda?
Kde to přesně je? Nic s tímto názvem jsem nenašel...
Až se budete příště opravdu někteří chtít vidět, tak napište😂
Ahoj, pokud tam příště nechceš být sama, tak se rád připojím. Stačí napsat kdy 😉 ideálně zprávu. Krásný den.
Musím potvrdit že to není kec. Je pravá a opravdu moc krásná a tímto se ještě jednou omlouvám. Těžko tady někomu věřit,ale tady to můžu potvrdit. Osobně jsem dneska viděl 😉
Příspěvek byl smazán.
Dík, to už není složitý najít zbytek čísel 😁
Tak co byla tam? Viděl jsi ji?
Třeba já, to jsi snad musel vidět ne?
Příspěvek byl smazán.
Dronem woe , ze vzduchu
To ledacos vysvětluje
Kdybys tam byla tak uděláš foto . 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Dneska se tam navečer možná ukážu, když bude chuť a na co koukat.
Ahoj, vim , že jsi psala, jakmile bysme někdo chtěl zkusit se vidět, tak mame napsat. Rád bych vyzkoušel tuhle novou zkušenost s tebou. Napiš zda budeš mít čas
Jestli jí tam dneska někdo uvidí a pošle mě fotku z lesíku,tak dostane litr a ona 2 litri. A jestli nepeijdez,tak si poklepte na čelo jak jste opět naletelit
Tak co už Vám přišla nebo tam na sebe koukáte?
Příspěvek byl smazán.
Příspěvek byl smazán.
Čauky, v kolik tam budeš?
Tenhle týden se tam po dlouhé době ukážeme
Kdy tam budete? Dnes?
Já tam určitě nebudu protože tomu nevěřím. Ale pokud mě dojde foto nejlépe nahé z lesíku,tak potom přijedu
Ty chceš ty dva litry od Járy , že jo :-)
Tak 19:30
Tak 19:30
Určitě bude. V kolik cca tam budeš. Přijedu také.
Příspěvek byl smazán.
Příspěvek byl smazán.
Příspěvek byl smazán.
Příspěvek byl smazán.
Příspěvek byl smazán.
Příspěvek byl smazán.
Příspěvek byl smazán.
To je myšleno na mě?
Ahoj kdy budeš v lesíku můžeš dopoledne
Na Pabla, je to pod jeho komentářem. Kdyby to bylo na tebe, je to hned pod tvým
Příspěvek byl smazán.
Příspěvek byl smazán.
Příspěvek byl smazán.
Nechce někdo něco ted podniknout,??
Kdo by odepnul pásek a seřezal staršího muže
Passat nekdo odsud ted??
Nápis sz, pokecáme 🙂🙂🙂
Napiš SZ. Seřežu tě..........,.............
Kto tam nechal darecek v podobe modrych kalhotek?
tak sis je vzal domů? :))
Ne, zustali tam, akurat jsem udelal par fotek pro majitelku...
Kde je to kolem Třebíče nejlepší na nude paddleboarding?
Někdo dnes večer k Boru,nebo lesík?
Kde je ten lesík? Jedu dnes k Třebíči, tak bych se zastavil…
Ahoj přijedu do lesíka. V kolik tam budeš ?
Příspěvek byl smazán.
Nebude dneska někdo u rybníka? Nejraději žena, nebo pár, případně chlap?
Příspěvek byl smazán.
Příspěvek byl smazán.
Dneska večer krásný pár se psem u Velkého Boru. Já na motorce stál za vámi. Pokud tu jste ,tak napište prosím
Příspěvek byl smazán.
Bledá závist 😂😂😂😂😂😂, tady s této seznamky nebyla. Protože tady se jenom píše a lže
Příspěvek byl smazán.
Hlavně, že tady píšeš o pohádkách. To je totiž jediné co tady umíte.
Příspěvek byl smazán.
Ani jedno ani druhé ale to tady nemá cenu někomu vysvětlovat. Už jsem tam vyděl docela dost. A různé akce. A je každého věc co tam dělá. Akorát ten bordel by po sobě mohli uklidit
Myslím si že zítra dopoledne bude krásná opalovačka nikdo nikde to bude nádherný relax
Dneska někdo na večer? Xhdhdhsmsnbddb
O víkendu má být krásné počasí nechystá se někdo třeba Velký Bor popřípadně Jabloňov?
Bude někdo zítra dopoledne v lesíku ?
Dnes k večeru kolem 19-20 hodiny pojede někdo ?
Zná někdo nějaký spot, kam se chodí opalovat ženy? Případně kdyby někdo věděl, kam se ženy chodí ukájet do přírody, tim líp 😂
To sem nemůžeme napsat, protože to je tajné. 

🤣🤣🤣🤣
Já myslím, že v každým lese jich bude několik
Já myslím, že v každým lese jich bude několik
Dneska sem potkal v lesíku pár na scoteru jste tady? :) hledali jste nějaký vysílač :)
A pak ses probudil a měl ruku v trenclich vid 🤣🤣🤣🤣 troubo
Ty si aspoň osel 😁 jedinej kdo má nastříkáno v hlavě seš ty troubo
Velký Bor nebo lesík bude někdo v sobotu
Co dneska večer něco podniknout?
Nebude teď někdo v lesíku ?? Rád bych se podíval :)
Nechceš přijet do lesíka ? Jsem tu
Ahoj jsem v lesiku. Prijed. Počkám moc rad
Bude zítra někdo u Trnavy že bych se přijel podívat
Nikdo nikde
Rád bych se podíval na pár
Rád bych se podíval na pár
Tak u Trnavy se můžeš za poslední 3 roky kouknout tak maximálně na borce co si honí pindoury.
asi se zitra pojedu podivat k boru u Trnavy :)
Nechce někdo něco podniknout? Dnes?
Buď doma a nevymyslej blbosti. Zmokne ti pindour a bude nemocnej. 😂
Příspěvek byl smazán.
Příspěvek byl smazán.
Pár který je teď u Boru? Já na kole.
Čau, popsal by jste mi někdo kde přesně je ten lesík u Budikovic nebo Velký Bor? Dnes jedeme s přítelkyní směr Třebíč a chtěli by jsme si někde po cestě zašukat.
Můžem se sejit chci se k vám přidat
Ahoj, Mrkni na téma cruising aktuálně, tam jsou souřadnice těch mist a i jiné
(upraveno)
Super, hned tam mrknu děkuji za info
Ahoj jak moc jsou teda navštěvované zmíněná místa v okolí třebíče?
Dnes u Jabloňova? Kolem 6? Asi tam zajedu
Ahoj jezdíš někdy k jabloňovu? Já jedu občas kolem
Býváte občas někde? Třeba u budikovic?
Ahoj. Jsou nějaké souřadnice toho lesíka? :-)
49°15.69468'N, 15°54.55138'E
Díky. Předpokládám, že ženský tam nejezdí, takže to nemá moc smysl?
Tak mužu dorazit jestli jsi tam nebo tam budeš.
Kolem 9- pul 10 vecer tam budu projíždět :)
Mrtvo :) uplne..... Takže nevím no
Tak to jsem nestihl přečíst .
Len u Budikovic nemam daleko, chodievam skor za Rybarnu, ale tam je to teraz samy cyklista.
Ahoj kdy budeš? Přijel bych
Ahoj byla jsi u toho Jabloňova? Děkuji za odpověď.
(upraveno)
(upraveno)
A kde ten lesík u Budíkovic přesněji je?
V úterý odpoledne přijď a vykouřím do konce
Radsi nekde v Trebici po 16 hod
Rád ale kde mam17/5 ale jsem starší
Lesík u Budikovic v autě......
Co WC ve StopShopu ? Je tam klid, nikdo tam moc nebývá. Sešel by se někdo ?
Bývalá tam gloryhole kdysi dávno
Co dnes po 13 hod bývá tam klid
Lesík Budikovice ? Někdo tak za půl hodiny?
Jsem tam nový a rád vykouřím v autě kdo přijde s pérem v ruce. Černý Passat.
Chodí tam vůbec někdo? Bordel a obaly od kondomů ta jsou, tak předpokládám že ano, jen by sy to po sobě každý mohl uklidit...
Já bych tam dneska zajela ale nemá to moc cenu, dopoledne jen bordel
Řekni kdy a já neváhám tam přijet 😁😁😁😈
Dnes nemůžu, ale rád se domuvim a můžeme něco vymyslet...
Jízdu ještě někdo k Boru, nebo okolí?
Nebude někdo v okolí Trebice dnes?? Kouknul bych potají
Dnes nekdo u v.boru honka divak
Sakra ja tam byl po pul a byl tam jen modrej Passat? Co se tam delo? Kurba?😊 A jak to probiha? Na stojaka u auta? 😊
Budete dneska někdo v albertu cca 14:30 moc rád bych někomu vykouřil
Kdo by se chtěl udělat v pátek dopoledne umělou kundou a vystříkat se na ni nebo do ni
Kolem půl 12 budu v lesiku u Budikovic ....
Dnes Albert treba hneď ted doĵde nekdo
zítra po 13 se tam chystám vyrazit
nechysta se dnes nekdo nekam treba k lesiku nebo k boru
Ahoj nikdy jsem tam nebyl je tam nějaký rybník kam se dá na ryby? Díky :)
Ahoj domluvime se na nahoceni, jsem silne sub
Zítra,kdo by chtěl zmrskat můj nahý zadek, budu u Boru po deváté hodině
Najde se tu opravdova žena, oblečená , která by chtěla zkusit dát chlapovi na holou?
Včera bylo pilno na všech místech, u Boru bílá toyota, v ní se šukalo a u lesíku tmavé auto najeté jak by smet. na wc pak pěkný pérko v díře.........
Tukalka007 Alespoň je vidět jaký jsi primitiv který nedělá nic jiného než že přemýšlí ptákem a každého jen sleduje,to bych ještě pochopil ale proč máš potřebu to furt ventilovat tady,kort když to evidentně nikoho nezajímá na to asi nepřijdu.🤔
RafinovanýKamil Nepřestanu,dokud sem nepřestane psát ty sračky.
cau, kdo jste byl vcera odpoledne na wc v albertu?
Někdo kdo mi ho vykouří zítra v 8:00 v Albertu na WC ?? Kdo může napište mi vzkaz.
A nebo ještě zítra ve 13:15 v Albertu. Nechám si ho vykouřit ale pokud bude ten na druhý straně chtít tak si ho klidně nechám strčit do prdelky.
Dnes v 16:00 lesik.................
Nějaký pár dnes k V. Boru? blablablatřicetznaků
Ahoj, je na trebicsku i někdo jiný krom samejch buzen? Pár? Milfka co by chtěla jakkoli zablbnout?
(upraveno)
Proc nevezmes tu svoji a nenabidnes ji ostatnim?
….já říkám. Někdo krom buzen? ( nic proti nim nemám, jen to není nic pro mě).
….a další buzna. Sorry, já mám svoji orientaci vyřešenou a nestydím se za svoji heterosexualitu. Proti buznám opravdu nic nemám, takže ani proti tobě…
Někdo dnes 15:45 - 16h lesík u Budikovic nebo Nový Bor ?
Někdo teď u boru? Rád se podívám
Někdo teď Albert? Na glory........?
Dneska 12-13:30 někdo u Boru nebo v lesiku ?
Přesně tak, jedině dobře, akorát aktuálně se jim pojebal ten automat 😂😂😂😂😂
bude dnes někdo u boru? u křesílka?
Dneska 13.30 u Boru........ Jo je neděle
Lesík u Budikovic dnes 14:00 . Kdo se přede mnou vystrika ? Prijdes k autu , vystriknes , odejdes .....
Hele, kde je ten lesík u Budíkovic? Pošlete mi souřadnice do zpráv
Dnes někdo okolo 17.h wc albert ? 😇
přátelé šuká někdo s nickem 612lucinka? je ještě aktivní? z trebiče??
Proč se ptáš na 612lucina, kdy jsi mě psal že ji sukas pořád,
dělá se pouze za prachy, a prej chlasta
dnes někdo na kuřbu v wc albert, 12 hod
zítra ráno v 9:00 na wc?????????
bude chtít někdo vyhulit????
bude chtít někdo vyhulit????
Gh už neni... takže máš asi smulu
dnes 11:30 bylo vše ok,
nerozumým , co je tam ted?
nerozumým , co je tam ted?
je to uz zadelan, takze si vem s sebou šroubovak
kde presne jsou ty Bory? Nebo co to je??? Rád bych tam zašel
ahoj,kolik se vás tam schází? dnes na večer sem se tam jel jen tak projet a podívat je to tam hezké místo :-)
Jsem z okolí Třebíče jestli má nějaká žena, slečna, nebo pár zájem přizvat pozorovatele tak prosím o soukromou zprávu, rád bych to vyzkoušel nějak se domluvíme.
zítra někdo v 10 hod na albertu, chci kouřit moooc ocasů
je tu nějaká žena co by mě chtěla šmírovat někde v okolí třebíče?
Vlčatín je o par km jinde. Ale souradnice mas OK.
Dnrs 16 hodina, kdosi byl v budce na wc aale tak malý péro jsem neviděl, de fakto jen žalud, abi nenašel odvahu ho tam vložit......jen si honil v sedě......
všim sem si, že wc jsou jakásí bílá blikající čidla, nejsou to kamery??????
Jsou to kamery aby se vědělo co jsi za exota
Tukalka je vážně hloupej člověk,pořád píše píčoviny a ted teda s kamerama jsi se vytáhl,nejspíš iq houpacího koně,proč se tu tak ztrapnuješ nechápu,vždyt to čte tolik lidí.
co se směješ, jak to tedy je???????
Dnes Albert v 9 vyhulim ,,,,,,,,,,
Děje se tet někde něco? Nebo něco podniknem?
dnes někdo v albertu? 12:00
Bude dnes někdo v lesíku? Vzájemný honění a kouření..?
Tak pánové které prase nechalo erotické pomůcky u Oslavičky
Čau co jste tam našli? Byli jste na obhlidce?
Cca 14:30-15:00 lesík u Budikovic . Předvede se někdo ?
Prosím mohl by mi někdo poslat souřadnice do lesíka u budíkovic děkuji
Nebude někdo v cca 16h? Striknul bych
vcera kolem 17:00 hod dva týpci a autě si hulili péra u boru.........
Kdopak u boru stříbrná toyota rav a bila octavia?
Ahoj, někdo zítra v Albertu po čtvrté hodině?
kdo je u boru nebo dnes nekdo odpo
zitra kolem poledne budu u boru kdo ma zajem pohonit a pokourit
Proc jsi ji neoslovil v sobotu tam?
Dnes lesík u Budikovic honeni , šmírování mezi 14-15h ......
dnes nekdo 16-17 na neco co rikate
Dnes v 17 lesík u Budikovic . Předvede se někdo ?
Jsem tady, mohl by se ukázat nějakej pár 🙂
Jsme radi ze jsi neutekl a povenoval ses kamaradce :)
Někdo navečer u Boru my pár?| plus 30 znaků
Ti určitě nebyli tady z amateru paní si zakrývala prsa když jsem šel okolo
Ahojky jedu ještě nedko od trebice 🙂 nějaké nové místa dík
Jak se s tím plave?
taky bych rád věděl a nějakých místech , nikde nic:-((
U boru černá Octavia vedle pár na dece pěkně mrdali nechali mě se dívat
Ahoj, koukám, že poslední měsíce objevuji již objevené. Někdo ještě někde k pokoukání? Dnes večer? Parkoviště Třebíč? Bor?
uvazoval bych jsem dneska ze se tam pudu projit nahaty ale nejak jsem nemnel casik :) nebo kdo se zahadou na cafe :)
dnes k večeru pojedu k boru tak snad někoho potkám žena muž pár
Dnes odpoledne budem venku napiš do zpráv
Ahoj Kde dnes budete k vidění ?
ahoj dnes nekdo na honku u v.boru nejlepe zena nebo par
zitra u v.boru nejaky par nebo zena
diky za info
diky za info
dnes nejaky par ci zena u trnavy nebo boru
jak to vypadá na Malým Boru, jezdí tam někdo.
Ahoj zitra dopo po 9h bych zanahotil nekde nebo nekdo na neco.
Zdravicko ženy horním si takhle na třebíčsku v lesíku a samotnému mi to moc nejde 😒 pomůže mi nějaká dobra duše ?
Mladý klučina hledá zkušenou ženu najde se zde nějaká ?
Prca tady nekdo .... znasilnis me??

Ždírec nad Doubravou je fakt v okolí Třebíče
🤔
🤔
Zdirec nad doubravou chci te
Udelam ze sebe devku
Udelam ze sebe devku
Vymrda me tady neldo nebo ste zdechliny ...
Zdirec nad doubravou je tu nekdo
Zdirec nad doubravou dojedes rad budu tva devka bud v aute nebo venku me muzes myt jakkoliv a poradne opichat hluboko do krku a tvrde do analu ... klidne vic bi samcu na me
Zitra dopoledne v9 30 vyhulim dokonce ja pasiv
Velky bor u trebice vyhulim dnes v 13 30
Bude tam nekdo ................
Co zitra lesik u budikovic mezi 9-10h
pokud bude cas dojedu v 9 20-----------
Čus, a nějaké podobné místo kolem Dačic? ;) Ví někdo o něčem?
Díky za případné info.
Díky za případné info.
Vite nekdo o nejake nuda plazi v okoli Trebice v okruhu cca 15 km ?
Asi máš upal, okolo Třebíče do 15km není žádná dobrá voda na koupani natož nuda.
Někdo teď na velký Bor? Pojedu se tam podívat kam přesně se tam chodí?
Zítra dopoledne, Náměšť nad Oslavou a blízké okolí. Nepohonil by někdo s ženáčem 47 ? ;)
Zkusíme.....,..........................................?
Co Velká Bíteš a okolí někdo na něco ?
Nebude dneska k večeru asi mezi 17-18 v lesíku u Budikovic nebo u Nového Boru. Radši pár.
Pozdě.....
Dejte vědět priste,......................
Dejte vědět priste,......................
aoj mam doied co mas rada...………...
Dnes dnes rybnik velky bor v 13 45 budu tam nahej honit rad nekoho u toho vyhulim
Dnes jsme čekali od 16.do 17 u rybnika Velký Bor a nikde nikdo.
Vcera u rybniku novy bor jsem tam honil nahej pero a cekal ze nekdo dojde a ja zakleknu a vyhulim v15 00azdo16 00
Tak dnes jsem byl v lese u Budikovic asi hodinu a nikde nikdo škoda tak jsem si musel vyhonit sám, zítra tam ale jedu znovu kolem 10:00 tak by se někdo mohl přidat
někdo do lesíku u Budikovic?? chystám se tam poprvé takže bych potřeboval nějaké instrukce kde a jak se tam jede... prosím za odměnu vykouřím a polykám
Ahoj nechystá se dnes k večeru kolem 18:00 někdo do lesíku??? Mě 23 a jedu tam poprvé přidá se někdo??
ahoj chystám se poprvé vyzkoušet jet do lesíka a na velký bor někdo kdo by se přidal??
ahoj v kolik tam budeš? kolik ti je a co bys rád?
23 ještě jsem tam nebyl tak nevím kam zajet přesně a jak to tam chodí mám rád dalo by se říct klasiku ;)
Najde se tu žena, pár na opalování bez a na příjemné zlobení .... v okolí Trnavy. Baculka vítána. domluva přes vzkazy zítra po 14hod.
Co takhle dnes sex v přírodě cekam
Ahoj všem,koho můžu u Třebíče načapat jak šuka manželku,milenku...rád bych se mrkl
Kdo me dnes vyhoni vykori ptaka kolem poledne .
kdo byl dnes kolem 18h. u rybníka Malý Bor
nechysta se zítra někdo k velkymu boru nebo lesiku u budikovic
dnes kolem 10 budu u lesiku a nebo velky bor
kdo se necha zítra dopoledne smirovat a nebo muze smirovat me a muze se pripojit
nedele dopoledne kolem 10 bude někdo nekde
Co takhle dnes sex v přírodě cekam
Teď o víkendu bude tam někdo něco podnikat
Zdravíme Vás neustále nas kontaktujete s žádostí o schůzku a sex se mnou.Rozhodli jsme se že Vám to dnes umožníme (ne zítra nebo někdy jindy).Po 19 hodině přijedeme k Boru nestojíme o honiče šmíráky atd. Ty musíš být vyholen mít kondom souhlasit s tím že můj přítel bude vše fotit a natáčet,galerie bude zveřejněna zde na Amateri.cz ,takže jestli máš strach že tě pozná tvoje přítelkyně manželka tak nás prosím neobtěžuj svojí přítomností. Eva
Tak zrušeno Vaše zprávy jsou nechutne
Ahoj,souhlas s vámi, jsou tu hrozni dementi,a co se týká toho sexu v přírodě s někým tak se musíte domluvit s určitým jedincem přes správy po tel. a ne na foru, to je vždycky špatně,ahoj.
Škoda,já bych do toho sel...............
Čau, dnes někdo na něco? najde se?
Ahoj nekdo nekde v okoli trebice ted
Pak dej vědět jestli jsi tam opravdu někoho viděl
Milano a tamten je jeden a stejnej člověk tak nevim na co si tu hrajes.
Tak sem se tam byl projet na kole a vypada to ze to byla zase nejaka akce milana. Ses kok...t ubohej. Nikde nikdo.
My určitě nic s tím borcem nemáme spolecnyho
Ahoj nepodnikndnes dneska něco venku v přírodě
Kde a v kolik?..........,.....................
No nevim ale co sem slysel tak uz nasral hodne lidi a chystaji se na nej.
Po dlouhé době se tady zase Kamil ozval obyčejný honibrk co se vydává za ženu
No zrovna ty ses ozvala a jsi na tom podobne.
Která žena se půjde opalovat k rybníku na Nový Bor zítra?
oprava - Velký bor najdese tu nějaká
Nebude nekdo dneska vecer nekde venku? 🤔
U Budikovic nikde nikde jak je to u velkého boru
Budu tam kolem 15 hod kdo se prida
Dnes odpoledne bude někdo nekde
Zítra odpoledne bude někdo někde
Zítra koupačka a opalovačka u Boru?
chces videt jak honimmm adkud jsi
Jsem v lesíku..................
wauu honis ,je tam nekdo o co mas zajem
Jo honim, nikdo tady není......
A kde tam přesně?.............
Tak za 45 min jsem v lesíku. 
Ahoj nikde nikdo ted. Okoli trebice nebo velkeho mezirici
Ahoj nikde nikdo ted. Okoli trebice nebo velkeho mezirici
Ahoj co zítra dopoledne bude někdo u lesíku
Ahoj uvazuji o tom se tam.zastavit. a zahonit. O co mas ty zajem .
Zitra dopoledne zena.par. okoli Trebice Velkeho Mezirici
Nahotíte někde poblíž Náměště n.Oslavou ? Dnes tam budu na hotelu
Nebude dnes někdo dopoledne u Nového Boru? Přemýšlím, že bych se tam zajel dopoledne kolem půl jedenácté nebo druhé odpolední podívat..
Jsem v lesíku kdyby se chtěl někdo podívat.
Co mas za auto honis nebo mas chut me vykourit
Ted nekdo nekde ,v okoli trebice dojedu .
Ahoj, co zítra bude tam někdo?
Ahoj v.kolik tam.budes co mas za auto
Co čtvrtek dopoledne nebo pátek dopoledne někdo na střík
Teď jsme byli u rybníku i v lesíku a nikde nikdo
A sukali jste ? Moc rad dojedu a omrknu a pohonim
To je skoda. Je to potreba napsat driv ze tam budete
Máte říct já bych prijel.......
Vcera jsem.honil u boru a krasne me pomohl jedem kolemjdouci.
Lesik trnava nikdo nebo velky bor
Tak jak to dopadlo v sobotu našel se někdo
Je nekdo u budikovic. Nebo u boru
ahoj nejaky par v okoli trebice kolem 15h nabo velky bor nekdo
v kolik hodin se tam dnes někdo chysta novy bor nebo lesik u budikovic
Dnes bych zajel do lesa u budikovic ma nekdo zajem?
Ahoj kdo tam bude zitra velky bor rybnik
bude zitra nejaky par u rybnika velky bor rad meknu nebo se pridam ,nebo zahonim
Ja tu ted smiruju nejakeho kluka jak se opaluje
budu tam zítra v 10 30 huli polykam mohu i podrzet
pridam se i k paru
pridam se i k paru
Ahoj je nekdo u boru jdu honit
Budu tam zítra můžete se pridat
Velky bor ted od 16h budu tam nekdo je tam
Chystám se tam v patek chce se někdo pripojit
My dneska od 10.30 do 12.00 u rybníku V.Bor a nikde nikdo
ahoj taky tam jezdim honit ,a rad tam nekoho potkam
a kdy tam budeš? :) stačí se domluvit a můžeme se potkat
Asi v patek po 14h budu tam.nahotit a honit muzes me vykourit
Ahoj kde budeš přijel bych se kouknout a nahotit s tebou
Taky bych tam rád zajel. Pokud tam někdo bude.
Nebyl tam nekdo z vas dnes okolo 19 hodiny? Modry pick up?
Jezdíme tak 2x týdne dopoledne . Zrovna dnes jsme byli a nikdo nikde ....
Dnes Kolem 11 Velký Bor nebo Budikovice
Ahoj tak až pojedete dejte vědět.
Hmm...a já tam ještě nikoho nemačkavost...asi mám smůlu...škoda
nenečapal a ne nemačkavost...

Ahoj, chystá se někdo, někdy ven?
Odjizdime od Budikovic ... Nikde nikdo
Škoda, zrovna se chystam tam vyrazit
Ahoj, venku tak krásně - žena nebo pár na některé dopoledně? :)
Bude ve středu někdo u Třebíče?
Dneska vecer nekdo neco? Ja 26/178/60 17/6 pasiv
V úterý se jedu nahotit na Velký Bor dorazím v 15-16hod.
Tak už jsem tady kdo chce může se stavit
Tak byl tam někdo? Máme se pokoušet o něco podobnýho?
určitě, moc rád přijdu, když budete chtít.
Klidně to zkus a dej vědět já prijdu
Zítra pár kolem Třebíče najde se někdo
Myslíš sobotu? Kdy a kde?Pokud by byl čas přijel bych se podívat.
jedu se tam podivat třeba tam někdo bude
Bude tam někdo kolem 16 hod na honění nebo smirovani
Bude dnes odpoledne někdo honit v lesíku u Budikovic
ahoj,muzem se domluvit jestli chces
Ahoj, ja (V. Bites), budu rad kdyz me nachytas. Zastavil bych auto nekde pod lesem pri ceste, svlekl se donaha a udelal si to...
Kam jezfis?Budikovice?Nebo Mez a Bites u D1
Ahoj mic rad te nachytam a budu honit tez jestli to jeste plati
Ahoj, určitě se můžeme domluvit. Budu velmi rád. Více info asi do zprav
Bude někdo v pátek v lesíku u Budikovic
ahoj tak krásné počasí.pár kde bych se mohl kouknout případně přidat???:-)
Ahoj, bude tu dneska někdo kolem 15h?Trnava směr Budikovice.
Pár na nahocení, okukování se....? V případě sympatií třeba i více...
Zítra pár na sex venku poblíž VM
Tak to vypadá že nikdo nenašel odvahu
Nebude tam někdo dnes po desatý v noci?
Jedu z práce a určo si zajedu ponahotit.
Jedu z práce a určo si zajedu ponahotit.
Byli jsme tam v pátek dopoledne s manželem minulý týden
Během dneška se tam nechystáte?
Tak můžete přijet třeba i teď
Kolem jedne budu v lesíku u Trnavy. Kdyby se chtel nekdo kouknout.
Jsi tam sám nebo tam je ještě někdo ........ ?
Musím být v práci.. . Chjo.. . Už se tam také někdy chystám kouknout... ale radši bych na ženu nebo pár.. . Půjdeš tam?
Jsem tu sám...................
Ahoj dnes dopoledne ... Trnava směr Budíkovice 2 páry jeden na louce pod lesem a druhy hned na tom prvním místě kde se dá nechat auto ...
Dneska po 11 u rybníka velký bor nebo za Trnavou směr Budikovice
To nám potom napište kolik se Vás tam sešlo
Děkujeme neznámému muži za hezkou chvilku
I ja dekuji. Jste moc fajn a uzil sem si to. Doufam ze se zase nekdy uvidime.
Taky bych moc rád šel. s vámi.
take bych se rad podival... kdy zase pujdete?
bude zítra někdo v lese u budikovic chystam se tam od 11hod tak do 13hod
Nechystá se dneska někdo ven?? Rád bych se někomu ukázal pěkně donaha.. :-P
Dneska jsem měl chuť na hoňku tak trošku na "úchyla". Byl jsem v tom lesíku u Budíkovic a okolo toho rybníku. Probíhala tam akcička v tmavým fordu, ale nějak jsem neposbíral odvahu. Pokud jsem udělal kazišuka, tak se omlouvám a pokud ty světla měli být nějaký znamení tak se omlouvám taky :D
Nakonec jsem skončil celej nahej zpátky v lese, asi hoďku jsem čekal a užíval si. Nikdo se neobjevil, tak jsem se hezky vystříkal a jel pryč.
Nakonec jsem skončil celej nahej zpátky v lese, asi hoďku jsem čekal a užíval si. Nikdo se neobjevil, tak jsem se hezky vystříkal a jel pryč.
Budu tady do 18:45 potom odjíždím
je zde pár který si to dnes pěkně rozdával kousek od pekelnáku 
Tak jsem se vrátil k lesu k budikovicim
Jsem u rybníka nový borma tady být nahý borec
Jsem tady sedím v autě a hrají si snim zelený Peugeot mám otevřené dvere
Vypadá že asi nikdo nepřijede budu tam kolem 17:30
Dnes na večer u Budikovic v lese bude tam nekdo
Zítra se u Boru k večeru (kolem šesté) zastavím na večerní nahý koupání, tak pokud by někdo šel taky, tak v pohodě zanahotíme, pokecáme. Páry, kluci, prostě kdokoli normální... V intencích tohoto fóra
Někdo ted na třebíčsku? LES ZA MASTNÍKEM NEBO KOJETICE?
Ahojte :) není tu mezi námi ten mladý páreček, co si to včera v odpoledních hodinách rozdával za zahrádkama u lesíka v Třebíči (49.2282383N, 15.9013564E - zhruba tyto souřadnice :P) ???? Byla na vás krásná podívaná a parádně jste si to užívali, jen my neměli odvahu jít blíže a oslovit vás, ale po chvíli koukání a naladění jsme si to také krásně užili :) Pokud tu jste, ozvěte se, moc rádi se seznámíme. :)
Ahoj :) Tak děkujeme za chválu, my vás po chvíli také zaregistrovali, ale to už jste si užívali i vy a byla to také krásná podívaná ;) ... Pokud budete chtít, moc rádi se domluvíme, často jezdíme do přírody... :)
Jen jste nemuseli psát ty souřadnice, bylo to celkem klidné místo a okolí Trnavy a tak dále nenavštěvujeme, jelikož tam je samý ubožák honič a my by jsme rádi také pár, jako jste vy. :P Případně i jiný fajn pár pokud je tu z okolí... ;)
Napište do vzkazu a něco vymyslíme, místeček máme ještě spoustu... Pěkný den :-*
Jen jste nemuseli psát ty souřadnice, bylo to celkem klidné místo a okolí Trnavy a tak dále nenavštěvujeme, jelikož tam je samý ubožák honič a my by jsme rádi také pár, jako jste vy. :P Případně i jiný fajn pár pokud je tu z okolí... ;)
Napište do vzkazu a něco vymyslíme, místeček máme ještě spoustu... Pěkný den :-*
Jel jsem okolo dnes kolem poledne, který s páru se tam slunil??
Ahoj. Bude dnes nekdo u Trnavy? Cca 15.00?
Ja jsem tam hned .............
Cca 10 min a jedu pryč ........
Rad bych se pridal na venkovni koupacku bez a opalovani bez
Půjde někdo ven. Rád bych se šel někam opalovat. Máte někdo nějaké místo v okolí Telče, nebo Třeště?
čau, pravidelně se chodim opalovat k Velkýmu Boru za Třebíčí
Jsem tady a zatím nikde nikdo ještě chvíli pockam
Tak snad se dočkáš pak dej vědět
Či je ta zlata lancia co tam teď stojí?
čus, tak silně o tom pochybuju, že tady má ještě někdo zlatou lancii jako já!!! 29.4. jsem byl u Boru od 14.30 do 17hod a nokdo nikde....bohužel
A kde jsi byl zalezlej vzadu byl nějaký pár na hrázi nějaká rodinka bylo tam lidi mraky
Bude u toho rybníku nekdo dneska večer?
Byl jsem u rybníku nový Bor a i u budikovic a nikde nikdo.
Ahoj o který rybník se jedná? Pavel.
tak nevim u ktrýho rybnika si byl na hrázi stálo jedno auto a seděli vevnitř žádný mraky lídí tam nebyli
Ahoj rád bych tě tam někdy potkal
Čekám škoda že ty nemůžeš prijet
budu tam kolem pul 10 a když nikdo neprijede tak v 10 odjizdim
asi nikdo neprijde pojedu tam a uvidim třeba see někdo ukaze
zítra dopoledne někdo na smirovani nasel by se
byl jsem tam chodil a honil si ho prijelo jedno auto vystoupil borec a sledoval me pak vytahl pero a honil skoda ze neprisel bliz
Sedím v autě a pomalu si ho honim
Kolem 17:30 u trnavy v lese bude tam nekdo
nikde nikdo ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
zítra v 13 25 u Trnavy u na levo směr velmez u rybnika vyhulim polykam
Ahoj pozor na nick KamilkaVysočina jedná se o muže
Ahoj na moji obranu. Nemam nic společného s nickem kamilka. Je pravda ze sem vas kdysi potkal u rybnika ale od te doby sem vas nevidel. Ale rad se s vami klidne domluvim.
Dvakrát domluvená schuzka nikdy nedošla vždy se tam objevil stejný muž který se dostavil a použivá nick Kamilkavysočina a druhý koukánívysočina
Zkoušeli jset ho nahlasit adminum?
To je ale zmrd...dekuji za info
Ahoj zitra cca 15.00 nekdo na opalovacku. Popripade na koukani? Rada bych nekam ven tak dejte vedet kde bych vas mohla videt.
ahoj co borovynka treba zitra petr 34 jihlava
Ahoj, mám to dnes v plánu, kde se potkáme?
Tak jsem tady a zatím nikde nikdo
dnes kolem 13hod rozlozim deku a budu lezet nahy a cekat na vas
To Jo ale je poměrně velký ten les . Je tam nějaké konkrétní misto
pojedes od trnavy a první odbočka do prava do lesa a za 30 metru je ta louka
A ve kterých místech na tom kopečku ?
prijedes tam a kousek za tim lesem je louka
Když jedeš od Trnavy na budikovice tak v tom lese na pravo
Chodí tam i páry ? Nebo jen pánové ?
Ahojte, nemáte dnes v planu zlobit trochu venku nekde jako my? :)
Jak kdy občas tam nějaký je už jsem je tam viděl soulozit
Zítra kolem 14hod bude tam nekdo
V pátek odpoledne u trnavy směr budikovice v lese
v kolik rad vyhulim polykam i podrzim
Čtvrtek nebo pátek někdo na šmírování popřípadě honeni
Bude dnes někdo v lese u Budikovic
Ahojte, kde se dá v okolí Třebíče dobře a nerušeně šukat? Nechceme aby na nás potkali náhodní kolemjdoucí, ale nevadí když by nás někdo šmíroval :)
Někde někdo něco kolem Třebíče ? :)
na šmírovaní lesík u budíkovic....od třebíče na VM , odbočka u Trnavy se dáš vlevo a je to první odbočka do lesíka vpravo
a kdy a kam jedete? Třeba bych i kouknul... a pohonil...
ahoj,pokud tam budeš ukazovat i zadek manželky, tak bych se rád podíval
Ahoj nekdo nekam ven?? Okoli Trebice
Dneska odpoledne pojedu zkontrolovat ten bájný lesík, tak doufám že tam nebudu sám.
nasel někdo ty postrikane kalotky
zítra dam fotky do galerie jak jsem tam byl
nechal jsem tam v lese postrikane kalhotky
jedu tam kdo ma zajem o smirovani tak muze prijit když nikdo nedozazi tak se zdrzui asi 30az60min
Bude tam někdo jestli tam mám jezdit
Bude dnes kolem 17:30 honit v lese u Budikovic od Trnavy
Je to ještě aktuální šel bych do toho
Ahoj pokud chcete rád přijedu.
Budu tam kolem 17:30 od Trnavy směr Budíškovice první odbočka v pravo do lesa
Ahoj, já bych rád, zítra dopoledne můžu.
To by bylo fajn je to ještě aktuální ?
Ahoj, můžu téměř kterékoliv dopolene
Škoda že dopoledne nemuzu stavil bych se
zítra u trnavy vyhulim polykam
a co kdyby sem hulil a polikal ja?
Nebude dnes někdo u Budikovic směr od Trnavy honit přidal bych se nebo smirovat
Já jsem tam byl v pátek odpoledne
Cau kazde rano u Budikovic v lese stoji auto. Neni to nekdo z vas?
nevíte gh v albertu jsou nebo ne?
Dneska sem byl v lesiku na motorce a jen nejaky starší pan na dece :( jezdil sem tam asi hodinku a nikdo nikde
Nejaky par, zena tento vikend?
Někdo v sobotu odpoledne? Rád bych zašmíroval nebo se i přidal :-)
Dnes u rybníka někdo s Octavii? 4L4.......?
Jezdí tam někdo dopoledne? Kdyztak napiste zprávu
Ahojky jedu ještě nedko od trebice 🙂 nějaké nové místa dík
Za chvíli pojedeme s přítelkyni asi k Boru…
Ahoj, dnes 2 auta na hrázi, už začínáte?
Kde na hrází...... Zajedu se podivat
Super co nějaká vyhrivka??sex,xex
Co třeba v Moravských Budějovicích?
Vím jen o jednom místě parkrat sem tam byl
Ahoj kde to místo je rád bych tam občas zajel.
Už je zima a všude jde vidět 30 znaku
Ahoj nebyl dnes někdo u V.Boru?
Ahoj ráno někdo lesik Budikovice nebo velký bor?
Ahoj někdo dnes za hoďku lesík Budíkovice nebo velký Bor ? Mě 28 let Bi . Rád pokourim nebo pohonim pěkný pero . Klidně se i nechám . Nebo nastavím
Dnes v pondělí někdo v lesíku kdo by mě vykouřil?
Nebyl někdo dnes u Boru nebo v lesíku?
Bude někdo v sobotu u Boru,domluva vzkaz
Příspěvek byl smazán.

Třebíč a okolí
šmirovani v přírodě...