daj sa liecit.........
Naostro väčšinou už len do džínsov.
Ja chodím stále naostro okrem práce
Ahojte komu chodi manzelka naostro a rada ukazuje zadocek a kundicku
Moja tiež rada chodí na ostro cez leto
Moja chodí stále naostro keď nosí šaty alebo sukňu,a keď sme ns tancovačke aj roztiahne nôžky a provokuje a mňa to rajcuje a ideme na parkovisko a tam ju pretiahnem.Mali sme už aj diváka
Na tak chodím už skoro 20 rokov a je to super Voľnosť pohodlie na parádu 👍👍
Ja už viac ako desať rokov nenosím žiadne spodné prádlo všade chodím na ostro po celý rok
Na ostro v lete je najlepšie , chodím stále dlhodobo ... Trošku to vidno , penis odstáva hojdá sa , hlavne v tenkých šortkách ...a prípadnú erekciu vidno dosť 😁
NAOSTRO CHODIT JE KRASNY A VZRUSUJUCI POCIT..MILOJEM TO NAJVIAC :)
O tomto celé je o tomto vzrušení
Tiez radi chodievame naostro :))
No dobre je ked sa mi postavil v autobuse
Aj ja v lete naostro...je to super a vzrušujúce napr.v tescu na nákupe keď sa načahujem na vrchný regál a vykukne mi kúsok pičky...minule som jedného vyprovokovala, že chodil za mnou a keď som išla do kabínky si niečo skúšať tak vošiel za mnou a prstami mi vnikol do už vlhkej pičurky a trošku sa pohral...
A potom si sa zobudila a zistila, že to bol krásný sen.
Tak to je super zážitok, ešte to tak vidieť real
ja som to šťastie mal.ale bolo to opačne.žena sa po niečo zohla.bola asi 2 metre predo mnou.ked sa otočila a videla že jej čumím na pičku,len sa usmiala a odyšla.
Zena naostro, ja naostro, nie je nic lepsie.
Ces leto len na ostro a sledujem zeny ... vela zien ties na ostro je to super vzdy pripraveni
ja tolko stastia nemam. este som sa s takou nestretol
Ja osobne velmi rad chodievam naostro minimalne pol roka... je to pravda ze pracka ma viacej roboty...ale je to super byt naostro... skoda ze nestretavam v svojom okoli zienky co chodievaju naostro...
Příspěvek byl uživatelem smazán.
presne o tom táto celá debata je :-)
Áno je krásny pohľad na ženské pozadie
Samozrejme, že "naostro" je to príjemné, vzrušujúce a "praktické"
Je to príjemné ale keď sa mi postaví je to vidieť potom
bratislavaokolie navlec si tu gumu na hlavu aby si to tu nenakazil stvojimi debilnymi poznamkami
si zase vedľa, evidentne nemáš ani šajn o čom sa tu píše ... radšej nereaguj, lebo potom si za mierne retardovaného.
Určite sa tomu rozumie, len píše bludy čo nemajú hlavu ani pätu
lepšie si to prečítaj.chodiť na ostro a trtkať na ostro je rozdiel.i ked ja stále trtkám naostro a dieťa som spravil len ked som chcel.treba sa naučiť aj včas vytiahnuť kokot.ja to robím v poslednej chvíli,rezerva jeden zásun.
Musím Ťa sklamať. Dieťa spravíš aj pri sebalepšom ovládaní orgazmu. V sekréte z Tvoiho penisu sa pokojne môžu objaviť spermie bez Tvojho vedomia. Najmä pri dlhšej sexuálnej abstinencii a dlhej predohre... :) Ja som si tiež myslel, a bolo to... :)
Toto bude tvrdiť len paroháč ktorí uverí žene že dieťa je čierne lebo sa vela opalovala.
bratislavaokolie musi byt tupy muz ked nevie co je to chodit na ostro ak si mysli ze chodit na ostro jje bez gumy tak nech si navlece kondom na hlavu aby vedeli vsetci co je to za curaka
vyhladal si už odbornika...admim tohto šialenca kedy zastaviš?
Počuj nie si ty náhodou nejaký bigotny cirkevný hodnostár?
Ako môžeš také (poučné a užitočné,) total farizejsky grcaniny sem napísať? Do všetkého máš nejakú hodnotnú a hĺbkovú myšlienku, lenže je to megatrapne správanie sa. Po našom prestaň drizdat !!!
Ako môžeš také (poučné a užitočné,) total farizejsky grcaniny sem napísať? Do všetkého máš nejakú hodnotnú a hĺbkovú myšlienku, lenže je to megatrapne správanie sa. Po našom prestaň drizdat !!!
čo tu píšeš za bludy? Kto je ta to zvedavý?
Jasné, mojenka tiež miluje na ostro, ja tiež podľa možnosti si veselo vetram akurát frekvencia práčky je vyssia

Na ostro
Chodíte bez? príjemné zážitky?