Hodně mužů nosí ohrnutou předkožku i když nejsou obřezaní. Děláte to také?
Já osobně to tak nosím každý den a přijde mi to celkem fajn, penis není potom tolik citlivý a nezapáchá po dlouhém dni ;)
V čem je tedy dobré neustále nosit na jitrnici rolák?
Mít neustále hříbka obnaženého...
Já myslím že ta předložka tam musí mít určitě nějakou úlohu, funkci. Minimálně tu, že brání v přístupu prachu, nečistot atd. Samo že je nezbytná každodenní hygiena a očista.
Určitě správně fungující předkožka svůj smysl má. Hlavní význam bych viděl v ochraně žaluda, aby byl citlivý a chlap si to mohl pěkně užívat. Záměrně říkám "užívat" a ne "tlouct do toho jak do kovadliny" třeba dvě hodiny...
S předkožkou se líp masturbuje, masáž jemným proudem vody za předkožku je velmi příjemná, a to ani nemluvím o mlsném jazýčku přítelkyně, která s ním rejdí mezi předkožkou a žaludem...
Ale určitě to je o osobní zkušenosti. Kdo je od dětství vobřezanej, tak si nedokáže představit, že by měl předkožku a kdo ji má, tak si těžko dokáže představit sex bez ní. Názory těch, kteří byli v dospělosti na obřízce nejsou tak úplně relevantní, protože většinou nějaký problém měli, a proto obřízku podstoupili. Jen bych doplnil, že v dospělosti to není tak jednoduchá záležitost a už vůbec ne příjemná...
Její význam nepopírám, nicméně stačí jít do sauny/bazénu a je spousta mužů, co je neobřezaných a žalud nosí obnažený - možná z důvodu vzrušivosti (chtějí se ukázat), možná prostě jenom desenzitivují žalud.
Osobně to takhle nosím přes den - penis není cítit po moči a není tolik citlivý a výdrž v sexu se mi nějak nezměnila.
Já jsem taky vždycky chtěl nosit předkožku staženou tak, abych měl žalud odkrytý, ale nedržela mi. Tak jsem se nechal obřezat a od té doby jsem spokojený ;-)
Tak je to taky moznost se nechat obrezat. Nicmene pokud cloveku ta predkozka za zaludem drzi sama, tak to ma jednu vyhodu - muzes si zalud libovolne zakryt :)
Jak nosíte předkožku?
Nosíte ji ohrnutou nebo tak jak je?
Já osobně to tak nosím každý den a přijde mi to celkem fajn, penis není potom tolik citlivý a nezapáchá po dlouhém dni ;)
Jaký názor na to máte vy?
Nebo se nechat na Žida, to je ale nevratné.
Mít neustále hříbka obnaženého...
Já myslím že ta předložka tam musí mít určitě nějakou úlohu, funkci. Minimálně tu, že brání v přístupu prachu, nečistot atd. Samo že je nezbytná každodenní hygiena a očista.
S předkožkou se líp masturbuje, masáž jemným proudem vody za předkožku je velmi příjemná, a to ani nemluvím o mlsném jazýčku přítelkyně, která s ním rejdí mezi předkožkou a žaludem...
Ale určitě to je o osobní zkušenosti. Kdo je od dětství vobřezanej, tak si nedokáže představit, že by měl předkožku a kdo ji má, tak si těžko dokáže představit sex bez ní. Názory těch, kteří byli v dospělosti na obřízce nejsou tak úplně relevantní, protože většinou nějaký problém měli, a proto obřízku podstoupili. Jen bych doplnil, že v dospělosti to není tak jednoduchá záležitost a už vůbec ne příjemná...
Osobně to takhle nosím přes den - penis není cítit po moči a není tolik citlivý a výdrž v sexu se mi nějak nezměnila.
Ze zacatku je to neprijemne, protoze zalud je citlivej, ale potom je to hrozne fajn, co se tyce hygieny