Bude tam někdo poslední týden v srpnu ☺jedeme do chorvatska na valalta dva kamarádi na motorkach jedeme poprvé mohl by námi to tam někdo ukázat a provést nás ☺
Ahoj plánuji cestu do Chorvatska také možná by mi vyhovoval i termín, jestli máte zájem o společnost minimálně na cestu možná i víc ozvěte se . Byl jsem tam minulí rok. Martin.
Ahoj děkuji za reakci to je super měl jsem jed už první týden ale nakonec to vyšlo takto jezdím tam už 20 let ale tentokrát nemám s kým tak to zkouším jezdím do kempu a vy ?
Brela, Baška Voda a Tučepi. Nejlepší je Baška Voda, 90% Čechů. Jezdíme jen tam...
Letos ale bude změna, bude Egypt.
adresa budou určitě na Google. Jinak pojedeš z Bašky směr Makarská a u Baška Polje bude v pravo maník na skútru u brány, zaplatíš u něj za parkovné a pojedeš dolů k moři do nějakého staršího areálu, asi bývalý hotel. Bude tam mraky aut. Zaparkujes a půjdeš 100 m do prava, tam je česká komunita. Často mají i Slováci u deky jejich vlajku. O dalších 100m dále je super bar s kuchyní.
vřele doporučuji, jezdíme tam roky.
Jedeme na Valaltu, stejně, jako vloni. Letos to bude od 22.7. do 29.7. Sw. klub Anakonda a Punta Kriza to jistí :) Moc se těšíme. ... Jede někdo ve stejnou dobu?
Dovolena 2018
letecky, more , konec cervence zacatek srpna
termin 28.7 az 4.8
Poslední týden v červenci 18
Zná někdo? Doporučíte?
Chystá se někdo na Mallorcu mezi 3. a 7. srpnem ???
Letos ale bude změna, bude Egypt.
adresa budou určitě na Google. Jinak pojedeš z Bašky směr Makarská a u Baška Polje bude v pravo maník na skútru u brány, zaplatíš u něj za parkovné a pojedeš dolů k moři do nějakého staršího areálu, asi bývalý hotel. Bude tam mraky aut. Zaparkujes a půjdeš 100 m do prava, tam je česká komunita. Často mají i Slováci u deky jejich vlajku. O dalších 100m dále je super bar s kuchyní.
vřele doporučuji, jezdíme tam roky.
more, letecky v tomto terminu 25,7 do 10.8
Je to tam super
egypt?, kanary?