Dalešicka přehrada

Co vše u ní a kde vyvadite?

Ahoj. Já k ni rad například jezdím na kole se vykoupat nahy... mezi Hartvikovicema a Popuvkama... často i rovnou pohonim.. . :-) a co vy?
Dnes jsem tu strávil příjemné odpoledne - procházka lesem, opalovačka, koupačka, klídek. Divím se, že je to zatím tak málo profláknutá lokalita... Prostě kde nejsou stánky s občerstvením, tak to asi netáhne...*52*
Já jedu příští víkend do kempu,tak se tam kdyžtak uvidíme...*24*
Budete tam nekdo ted o svatcich. Mi tam vyrazime na prodlouzeny vikend.
Ahoj,tak já Vás tam navštívím..........*63*
jsem spíš na nějaké to nahé koupání, opalování, smirovani atd......
Venku krasne a ze že by nikdo nic nepodnikal u přehrady? Opalování, koupání, nahocení , masturbace, sex a podobně?
No na takové rybaření nevím.. . Já ryby moc nelovim... jsem spíš na nějaké to nahé koupání, opalování, smirovani atd.
No pokud by nám někdo poslal souřadnice míst kde se dá třeba rybařit a u toho být nahatí tak to by jsme rádi přijeli, moc to tam neznáme,byli jsme tam párkrát,ale hodně nás to tam láká
Co třeba nejaka "náhodná" koupacka nahata na přehradě?
A holky nebo páry nic? Chodí jen muzi ?
Přímo v kempu? Tam bývá dost lidí ne? Já tam jsem tak cca 2x do roku - v kempu. Většinou na Miss pláž a jednou na kole. Ale jinak jezdivam spíš na odlehlejsi místa.. ..
I u Campu se dá zalést někam a popřípadě půjčím lodičku a někam zajedu.
No a nebo s někým seznámit, ponechat a skončit u něj ve stanu :-D .... v rozkroku...
No to by bylo fajn, ale ta realita nějak je někde jinde.
No to ani souhlasím.. . Nicméně ja to zazil .. . Je to už ale pěkných pár let zpět.. .
Tam patrilo: no to aji souhlasím.. ..
Tak to každopádně jako zážitek super
Ja jezdim na nuda, kde potkam se tam s ostatnima dedkama, pokecame dame birela opecem burty, zaplaveme si a na elektrokole zase pekne odjedu domu.
Já tam jezdivam do Hartvíkovic do Campu občas. Krásně se tam opakuje ve skalách, a když je skym tak i super sex.
Souhlas...*2*takhle v noci ve sprchách,supr zážitek