Kočička zlobila, jaky trest??

Moje kocicka/subinka nesplnila úkol, co s ni?

Kočička nesplnila co měla, co s ni mám provést?? Je stydlivě, přemýšlím o nějakém úkolu na veřejnosti. Jaké tresty dáváte vy?? ;)
V sukromi edging, na verejnosti minisukne bez kalhotek a flashing na povel. Napis jako to dopadlo. ;)
Měl jsem podobnou představu. Jsem na sluzebce. . Takže to ma jako domácí úkol.
Vtipalci.. kdo napíše zajímavý nápad a my ho zrealizujeme dostane pár fotek z toho jak to dopadlo...
Procházka v sukni, kalhotky bude mít na sobě. A někde venku mimo domov (park, nákupní centrum, restaurace apod.) si kalhotky svlékne a zavede si venušiny kuličky (pokud je má). Jestli kuličky nemá, tak si zavede právě ty sundané kalhotky. A pak může pokračovat v procházce a při tom pořídí pár fotek jako důkaz.
Tak takové kalhotky chci..............
Jj dala to, nejdřív si stimulovala klitoris, ale bez orgasmu. To měla zakázané, pak dostala polaroid aby se narodila na veřejnosti hezky s nohama do praku. Btw, neměla.kuličky ale masivní skleněný plug. Když se vrátila a ukazala mi fotky tak.mi ho hezky vykourila, pak jsem ji to udělal ja. Je to sikula...tak si říkám zda to pro ni byl trest nebo odmena.... :D
Vyhrál tedy můj návrh? Kdy se můžu těšit na fotečky?
Radsi mi posli fotku sveho pera. Fotky tve civavy me neberou.
Pedigree misto whiskas a ma to.
Péro do analu bez přípravy*4*.
Jak kreativní a rafinované, s tebou musí bejt ale spousta zabavy....