Barbora Oldřichov

Nuda

Ahoj chceme si tak trošku nepozorovaně užít s manželkou u vody dá se to někde na Barboře na nuda
Ahoj určitě dá spousty dobrých míst jděte až do zadu k poslednímu molu a cestičkami se projděte a vyberte flek
Prozradí mi někdo která Barbora je lepší a kam chodí více lidí?
Popř. Někdo přímo souřadnice kde se dá parkovat nejlépe a kam se chodí?
Někdo zítra v dopoledních hodinách na tuto pláž?
Chodí tam už někdo? Někdo zkušenosti jak to tam chodí? Jestli tam vůbec někdo v dopoledních hodinách je?
To už tam opravdu nikdo z amatérů nechodí?
Poprosím, kdokoliv tam chodí, nebo má zkušenosti, napište mi do zprávy.. rád bych věděl jaké to tam je, jak to tam vypadá a zda se tam když náhodou bude chuť, dá i něco vidět. Děkuji
Vidět se da , já jezdím s přítelkyni ze zadu od hřbitova. Sebehne se cesta dolů a je tam podél cesty dole u vody asi 5 míst na ležení u vody . Většina je obrostlá křovím že se tam dát opalovat z cela nahý nebo posledně sme si to tam 3 rozdali , Orálek a podobně . Převážně o víkendu a když je na opalování.
To musí být podívaná.. náhodou ve středu,ve čtvrtek nechcete vyrazit?
Ne , dnes tam bude více lidí od hřbitova co znám.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
zajímavá akce škoda že tak brzo a v pátek ale super aspoň není nuda na nuda *3**3**261*
no podle fotek to asi nuda nebude škoda že jsem v práci :)
Tak musím uznat že poslední dobou na Barboře nuda není. Včera jsem byl a jeden pár si to dával na prkně kousek od břehu . Já honil a ona se koukala když jí lízal. Škoda že je to nedoneslo až ke mě. Pokud to čtěte rád se domluvím jako divák nebo se rád přidám
Tak jak to dnes dopadlo s tím párem, dorazili?
Přišel v 10 ale asi zrovna nebyla chuť tak šli na hlavní fkk pláž takže nic
a nebo tam čekaly jenom důchodci takhle ráno *3**3*
Barbora dnes dopoledne asi poslední hezký den
Jezdí tam teď ještě někdo? ........
leda tak rybáři a možná houbaři :)určitě tam nebude nikdo nahatej :)
Tak dnes pár a pěkně si to tam rozdávali. Ta holka stříkala jak prasklé potrubí . Měla hezké cecky a krásně oholenou kundicku děkuji za hezkou podívanou.
Není zde pár který musel odejít kvůli počasí právě před chvílí povídali jsme si po cestě k autu děkuju ozvěte se
Bude někdo v pondělí dopoledne na Barboře *49*
Rád bych dnes kolem 17.hod pohonil na Barboře přidá se nějaká žena nebo muž
Ahoj všem bude dnes někdo na té naší Barboře rád bych kouknul a ukázal jak si honim péro
Tak venku začíná hrát sluníčko tak co vyrazit na tu naši Barču.
Dnes jsme byli trochu užít slunce z druhé strany od Košťan. Na oldřichovské straně je teď už cca po 15hod stín, na té straně od Košťan luxus slunce do večera a tolik tam nefouká. Je tam i větší klídek na hrátky...ale oproti oldřichovské straně opravdu jen les. Člověk musí hledat plácek, kde se dá alespoň trochu pohodlně natáhnout. Doporučuju ;)👍 (upraveno)
Který místa konkrétně myslíš? Můžeš dát GPS souřadnice? Díky. Já to znám jen z tý Oldřichovský strany, druhou bych někdy taky vyzkoušel. Ten večerní stín mi taky vadí. Díky!
Chodí už někdo na Barboru ? Už je hezky :)
Ahoj tak dnes bude hezké počasí, rád bych něco zažil na té naší Barboře
Ahoj včera jsem byl na Barboře a opravdu bylo co vidět,dnes tam jdu také tak doufám že se opět zadaří.
mrdají tam páry pravidelně?
..................
Plné to tam je ale honiču, páry co by šukali jsem tam ještě nevidel *3* Škoda
Ano je to pravda je tam spousta honičů,na druhou stranu kam má pár jít když si jeden frajer zabere molo sám pro sebe. To se na to pak každý raději vysere a jdou jinam. Přesto tam páry chodí a je co vidět.. Pak také to hluchoněmý zblblo které si sedne přímo k páru a sahá na holku to také není nic moc. Nechte volná místa kde je to možné a uvidíte kolik se toho dá vidět.
Ten hluchonemej pablb už odradil mnoho páru raději jezdí jinam
Ahoj všem dnes kolem 11 někdo na Barboře?
Ahoj najde se pár nebo žena co bi nevadil šmírák? Můžu tajně nebo viditelně . Děkuji, vše se dá domluvit a pro ženu není problém fo
Moc rád se podívám na tvou ženu a ukážu jí jak si to dělám. Může si říci co chce vydet. Popřípadě se přidám k páru i bi
Tak ty jsi taky dobry material,tvl... :)))
Pravdu máš. Většinou všude kde je hezké městečko je obsazeno,ale dotyčný chodí po okolí a rád koukne, jenže případný objekt na šmírování si nemá kam sednout. Děláte si to sami že tam nikdo nechodí.
Tak na Barboře je dobře a je celkem jedno z jaké strany. Škoda jen že tamní zabraly ten kus vedle australské pláže, tam se dalo vždy hodně zažít. Já už letos také byl ale jen sám. Ale na jednom mole pár a pěkně si to dávali. Tak sem pohonil holka koukala jak mi to pěkně stříká a ještě zamavala. Frajer také pokukoval přes brýle asi mě nechtěl vystrasit. Děkuji. Rád se případně podívám tak pokud by byl zájem dejte vědět. Na všem se dá domluvit
Půjdu se tam zítra mrknout. Neznám to tam.
Pujdu se dnes vyvalit nekam dozadu na plaz:) nejaky smirak. Ozvi se😉
Taky bych to tam omrkl. Třeba se najde nějaký pár
Tak jsme se dnes byly podívat na Barboře u Oldřichova a za nás veliké zklamání.Hned u potápěčů je závora a zbytek po svých už tím pádem z parkoviště.Pak jsme omrkli Vojkovice u Mělnika a tam také zklamání,málo vody,vše zarostlé a nikde žádný přístup do vody.Tak NEJ je Dobřín u Roudnice
Ahoj všem. Dnes bych moc rád kouknul na super pár třeba při opalování nebo jejich hrátkách. Podle dohody mne buď uvidíte nebo ne. A nic není nemožné a na všem se dá domluvit. Vaše dotazy rád zodpovím. Ústecký kraj
Ahoj všem dnes jedu na Barču bude tam pár co by chtěl diváka?
Ahoj dnes bude pořádně vedro co něco k večeru podniknout jsem pro každou špatnost
Byli jsme včera poprvé moc krásný i krásný sex
Ahoj. Dobříň určitě super. Kdy tam budete? Co se setkat?
Tak zkuste Branany ;)……………………………
Moc rád bych koukal na pár při jejich hradkach buď nenápadně nebo na tvrdo jsem pro každou špatnost a na všem se dá domluvit. Můžu i na oplátku nechat mě a mou kamarádku posmirovat
Koukám že všude se něco děje jen na Teplicku je mrtvo.
Dnes je tu mrtvo......................................
Protože je zima a deštivo. *3* Uvidíš v neděli! *24* To má bejt sluníčko a teplo! *22*
Krásný slunný den přeji. Nějaký pár na šmírování?
Ahoj tak má bejt zase hezký den co dnes na Barboře. Moc rád bych se podíval na nějaký pár jak se mazlí, a přitom si honil péro.
rád se přidám...na šmírování.... přijedu
Ahoj chystám se na opalovačku na Barboru jaké to tam je
Ahoj, tak ještě se chystáš? Nebo jsi dnes už i na Barboru vyrazila ? Zítra má být ještě teploučko na opalovačku, asi vyrazím..
Ahoj dnes přibližně kolem desáté hodiny pojedu na Barču. Nenašla by se holka které by nevadilo okukovani při opalování? Nebo i pár, rad se podívám a nechám podívat na sebe jak si to dělám. Není ani problém nějaká fo pro tebe vás.
Právě teď.
Australská plaz a všichni oblečení:D.
Vedle na neplacených to samé.
A všichni když se oblékají, tak ze sebe dělají, jak kdyby byly uprostřed náměstí:D
Ahoj všem bude dnes někdo na Báře. Co společná honka
Zítra pojedu přidá se nějaká slečna nebo pani😉
Ale no tak lidi je krásně pojďte něco vymyslet
Také se chystám , ješte jsem tam na nuda nebyl
Ahoj tak jak je na té naší Barborce. Dnes musím hakovat ale zítra jedu na čumendu a pořádně se vyhonit. Možná dnes na večír vytáhnu tu svojí aby také něco ukázala pro vás honiče.
Kdy jdeš rad te doprovodim jestli chceš?
Ideální 😉 já jsem tam dost často.Asi nejlepší v okoli
Chodí tu někdo na barcu i dopoledne ve všední dny? Kolem 10 - 11?
Jo jo chodím ve čtvrtek se chystám
Rad bych kouril chlapa a třeba i nastavil
Ahoj všem dnes bych zašel na Barču mrknout a pohonit. Nebude tam holka nebo par který hledá šmíráka . Nebo nechám podívat na sebe.
Tak včera hodně dobrý. Maník tam lizal babu až se kroutila pak ji vymrdal ze zadu. A k tomu ukázal ať jdu honit blíž no super . Děkuji bylo to fakt super.
To mi řekni kde... Byl jsem předevčírem i před před a nikdy jsem tam na nic nenatrefil *22* že ja mam takovej pech.
Ahoj no vidět je tam stále co, holky tam sou a nestydí se ukázat. Tenhle rok tam chodí víc páru co se chtějí ukazovat. Chovám se slušně když vidím že nemají zájem o šmírování odejdu.
Ahoj půjde nějaká žena slečna paní ve čtvrtek dopoledne hodit opalovačku
Tak hurá na Barču nechce se někdo přidat?
Super počasí krása je to tu moc fajn
Ahoj všem dnes to nedám ale zítra hned ráno jedu snad bude něco k vidění
ahoj,tak kdy zase ? ..Viděl tam ted někdy něco někdo zajímavého ? :D
Ahoj tak to vypadá na hezké počasí skaknu se podívat na Barču jestly se tam něco děje a při té příležitosti pohonim
já teda nic zajímavého neviděl lidi tam běhaj sem a tam a čekají co bude :)
Někdy zajeďte na rybníky v Brananech :) tam se dobře opaluje ;)
ne nevadí je to přeci přirozenééé
Ahoj tak pokud to čteš ty jak si mne nechal kouknout na tvou krásnou ženu moc děkuji a jestly chceš ozvi se určitě něco domluvíme i s tou moji dekuji
Ahoj tak mi to nedá a skočím na Barču mrknout co se tam děje a samozřejmě ho pořádně prozenu
Kdy začneš chodit na čumendu? Příští víkend už má být hezky
Příští víkend už má být hezky 👍
Ahoj nebude někdo ve středu na Báře mrknul bych se nebo nechal kouknout.
Ahojky byl jeste uz nekdo na barce? Uz nekdo tam nahoti?
Tak jsme vcera mrkli na barcu super opalovacka i vic ......*4*
Jezdite na barcu a kam tam. Hledate nekoho ci by jste neco radi
kdy zase razíte rád se na vás podívám
Ahoj tak já včera na Báře na nuda až vzadu holka dala opalovacku těsně u cesty krásná buchticka úplně holá jejího frajera nic netankovalo a já si ho málem utrhl ale ten strik super. Jen kluci je vás tam nějak moc
Ahoj tak prý má být dnes teplo mrknu na Barcu jestly tam někdo bude
Ahoj v kolik hod tam budeš?
Rád bych na tebe kouknul a i společně pohonil.
Ahoj dnes mrknu na barcu jak to tam vypadá. Nějaká holka na opalování by nebyla špatná
To se tam potapite v tomhle pocasi, nebo co tam delate?
Omlouvám se Zapoměl jsem napsat za hezkého počasí pokud sem zpusobyl nějaké problémy polibte mi predel
Tak to vypadá na hezké počasí skaknu se podívat na barcu jestly se tam něco děje
Ahoj včera super holka se vůbec nestidela ji ukázat světu. Když to půjde zajedu se dnes ještě podívat a pohonit přidá se někdo
chi se tam dnes taky juknout ale nevím jestli budu honit :)
Ahoj tak dnes Barča úplně super . Už sem šel domů s tím že jsem viděl jak se kluci hulí také si je tam honily ale ženská žádná. Jdu ještě obejít zátoku na proti nuda pláži hned vedle australské pláži když najednou sliším hlasité vzdechy chlapík tam lizal holce až se chvela slastí. No krásně sem si vyhonil čuráka a šel domů děkuji bylo to super .:ps. By mě zajímalo jestly mně viděl nebo né
Naproti nuda pláži? Kde se tam co děje? Je to častěji?
Ahoj zítra za hezkého počasí mrknu na Barboru jestly se tam nebude nEco dít rad bych si pohonil pero na nějakou slecinku bez jakého koliv kontaktu pokud má některá zájem ať napíše můžu i za fo
Kde jste byli? Na té hlavní bylo celkem dost lidí, tam si nedokážu představit nějakou akci, já byl hned vedle
Dík jo jo užily jsme si to tam přímo u vody
Ahoj tak venku je teplo nechystá se někdo na Báru? Rád bych se podíval pohonil
Dnes nekdo na Barboru chytit bronz??? ;-)
Ahoj nechce se někdo nechat pozorovat žena pár diskrétně vše se dá domluvit a můžu na oplátku nechat kouknout zase ja vás na moje hradky s přítelkyní
Chtěl by někdo dnes šmírovat mě s přítelkyní tak aby tě ona vydělá jak si ho honis napiš napíšu kde a v kolik
Ahoj všem nechtěl by se zítra nějaký pár nechat šmírovat vše naprosto diskrétně a tak jak si budete přát možná i fo
ju jde to tam, nepozorovane bych Vas i rad pozoroval ;-)
Je nam jasné že jsou tu lidi občas zajdem na hlavní pláž jde mi o to aby jsme nikoho nepohoršolavy jak se řiká
Jo, to je věčný problém nuda pláží.. Všichni by chtěli, ale nikdo neví, jestli může. *1* Jediný místo na nerušený sex mě napadá úplně úplně vzadu, až za pláží, někde uprostřed lesa..*22* Ale tam to zase neni moc pohodlný ani zajímavý.. *8* Jinak kdybych vás tam spatřil, vadila by vám moje nenápadná pozornost? *18*
A kdy jdete??? Myslim, ze pohorsovat nebudete ;-)