Já zažil obojí. Jedna se vždy po orgasmu rozbrečela. A pak chtěla znovu :-D A druhá se zase smála přesně jak píšeš.
Jooo, to jsem zazil u kamaradky....k vrcholu potrebovala lizani, jen mi nerekla, ze u orgasmu se zacne smat...takze jsem zved prekvapene hlavu proc ze se mi to smeje a co ze to delam blbe 🤣
Já se u orgasmu taky směju.... I na gynde když mi nabírají na testy štětečkem se směju zrovna tak jen kratší dobu ⏳
To se stalo párkrát v životě i mi a tím myslím mi osobně. Nevím jestli se to děje více chlapům, ale když potlačuji stříkání na samou hranici, tak se někdy orgasmus povede dvakrát za sebou. Někdy i fyzicky, jindy jen s pocitem uvolnění další vlny po ukončení té prvé. V těch chvílích se nikdy neudržím a směju se štěstím.Jedním slovem euforie. U ženy jsem to nezažil, ale slyšel jsem o také co po sexu štěstím pláče.
Mám to někdy podobně 

Asi to tak vzácné nebude. Taky jsem se s tím setkal. Ale i s opakem...jiná kámoška se přitom zase rozbrečela. Že prý to tak má.
Manželka to tak má taky. Vyplaví se emoce a pláč je na světě. V takové chvíli je to ale to nejimtimnější co může být. Držet ji v náruči a hladit.
Stačí ju vtipne vytrtkať a dôvod je na svete.

No ale to by sa asi vysmievala, a nie smiala a to je rozdiel.

Taky mám tu zkušenost. Lepší když se v orgasmu směje než když předstírá vyvrcholení, aby to lopocení ukončila (i tuhle zkušenost mám).
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Zdravím všechny, znám a měl jsem holku, která také při orgasmu měla záchvat smíchu, poprvé jsem také nechápal, pak jsem si zvykl :)
Mne se smát při orgasmu, tak vstoupím o patro níže, do přízemí 
U analu by se myslím už tolik nesmála

U analu by se myslím už tolik nesmála

možno to bude aj 1: 500 000,počkáme a uvidíme, či má niekto podobné skúsenosti.
ta až tak nie alebo žeby predsa??
počuj nemalli sme tu istu holku?:D:D
ale nije:D žeby taker dve boli na svk?
počuj nemalli sme tu istu holku?:D:D
ale nije:D žeby taker dve boli na svk?
Ešte na VŠ som mal priateľku, ktorá svoj orgazmus prejavovala presne tak. MIsto vzdychov a kriku to bol výbuch nezastaviteľného smiechu a do odznenia orgazmu. Najprv mi to bolo divné, myslel som, že sa smeje mne, ale náš vzťah bol hlbší, chodili sme spolu skoro rok, a tak som prišiel na to, že je to jej prejav orgazmu a ona si ten smiech vôbec neuvedomovala a mne sa to časom začalo páčiť a doteraz na to s láskou spomínam, potom bolo mnoho zážitkov s rôznymi kočkami, no už žiadna sa pri milovaní takto neprejavovala. Užívaj si to.
Já jsem měl jednu partnerku, která při orgasmu vždycky křičela: Ty jsi blbej!!! Prostě to tak měla. Takže jsem byl spokojenej, když jsem byl třikrát týdně dvojnásobnej blbec.... 😉
takže som našiel jednu z 1000 akos a howori hej?no presne tak to vyzera ako to opisuješ ... asi to ma v pohave že?
smiech pri orgazme
otazočka