POZOR Pseudo welness POZOR

lákají na údajné erotické welness

pohybuje se zde pod nickem katka_jednicka a láká na utajené erotické welnes (Plzeň) se svou přítomností *3* pro zájemce. Podmínka je platba dopředu a že je tu dostatek troubů, kteří jsou ochotni platit dopředu, tak to sem dávám, jako varování.

Prosím o úhradu vstupného.

Platební údaje:
č. účtu: 264958909/0300
var. symbol: 8000326614
částka: 3 000,- Kč
datum splatnosti: 13.6.2018
Michaela Tručková
Intim Wellness Slovany
tak ještě jednou POZOR, nikde žádný telefon pro ověření ani adresa.
Tak to je gól. Já jsem málem naletěl taky. Dnes jsem chtěl poslat peníze. Akorát na welnes nekde v Brně. Psal jsem si s nickem Jana_amat022 a dnes ji administrátor smazal. To je už po celé české republice a chtělo by to hromadnou žalobu. Myslím že si přišli na pěkný peníze.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Noooo to cislo uctu je univerzalni a je jedine ;) dulezity je variabilni symbol.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Tohle je cislo uctu NAPky, predplacene a castecne se da rict i anonymni, karty u CSOB. Variabilni symbol je identifikacni znak te karty. Pokud uz jsou ty penize vybrany, tak je banka nema jak vratit...
Byl to docela dobry system s dobrou myslenkou, jenze velmi snadno zneuzitelny...
Tady banka a pokud bude dotycny podvodnik chytry, tak ani PCR nic nezmuzou...
ano, mnozí idioti jsou nepoučitelní
diskrétnost zajišťuje celá řada opatření, od anonymity zařízení, kdy nikde na ulici na internetu apod. neuvidíte žádné neoceny, cedule apod. Naše okolí vůbec neví, že zde jsme. My neznáme Vaše jmeno, jste pro nás pouze e-mailová adresa, fotografie vidím pouze já a po vaší návštěvě jsou mazány, pokud si je nepřejete zaslat, tak nám stačí prohlášení, že nejste obézní. Identifikace u vstupu probíhá přes heslo, které obdřžíte po zaplacení. Náš účet je anonymní = ve vašem bankovním výpise nebudete mít položku Intim Wellnes. Popř. můžete platit vkladem na účet, tedy nebude existovat vůbec žádný záznam.

Druhým rozdílem je, že akce jsou allinclusive. Takže v prostorách je bohatý raut včetně alkoholických nápojů. Dále vešké hygienické potřeby od mýdel a šampónů až po kondomy. V ceně je prostě vše. Třešničkou na dortu je možnost přespat. V podkroví bylo vybudováno 15 pokojů, které naši hosté využívají pokud chtějí mít po wellness soukromí a mohou zde i přespat. Vše už je v ceně.

S pozdravem

Michaela Tručková
Intim Wellness Slovany
To jako myslíte vážně?Nebo je to varování na podvod?