Nejde mi zobrazeni kamerek

neco jste menili?

Hlasi mi to:
"Nelze přehrávat video kvůli chybějícím kodekům"
Co mam delat?
ahoj proč jsou ještě některe kamery ve Flashi a ne všechny v novem webRTC
Jsem na tom uplne stejne, vysilat nejde. Bude brzy zmena?
Mně tedy cca týden kamery už také nefungují - když zapnu svou kameru, tak její obraz je vpravo nahoře vidět. U svého nicku ale nevidím symbol kamery. Dále když chci zobrazit cizí kameru, tak se zobrazí pouze černý obdélník (s možností nastavovat hlasitost), ale to je vše. Testy na test.webrtc.org proběhly v pořádku. Čím to je a co s tím? Budu rád, když se k tomu vyjádří nějaký místní admin.
Dobry den Lexxxo,

pred par dny jsme na chatu prepli kamery z Flashe na nove webRTC. Flash v prohlizecich brzy skonci a navic nefunguje v mobilech. To nova technologie je v mobilech naopak jako doma. Bohuzel je to technologie mlada a nase zkusenosti jsou jeste omezene. Kvuli tomu to obcas nemusi fungovat na 100%. Vas operacni system i prohlizec je velmi stary a nepodporuje nove webRTC. Mel byste jiz videt kamery konvertovane do stareho flashe, ale spustit tu svou se Vam uz nepodari. Dekuji za pochopeni a trpelivost.

David
webmaster amateri.com
Chtěl bych se zeptat pořád mi padají kamery a je to tady celý takový zabržděný.
Zdravim..jen dotaz,co mam udelat,aby mi sly kamery v mobilu?Mam standartni chytry mobil..Diky za info :-)
Počkat do konce prázdnin :-). Dokončujeme nový chat, který (nejen) na to myslí.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Slo to normalne do vcerejska, kdy se zmenila grafika, asi delali nejakou aktualizaci a uz to nejde. Jde mi to ale vsude jinde, takze chyba bude u nich.
Jinak kdyz uz ti pisu, chci pochvalit tve galerky, jsou fantasticke.