Ahoj, s přítelkyní hledáme místo, kde se dá mít sex v autě i přes den. Nejlépe poblíž Jablonce a Liberce, nějaké schované místo. Případně hledáme taky někoho, kdo by nás z dálky sledoval.
Olbersdorfer See za Žitavou v Olbersdorfu (cca 25 km od Liberce), cesta se dá absolvovat i na kole .... za FKK - chlapi .... malá travnatá pláž, vlevo "gay lesík" ... Co se týká FKK o které píšu, pozor, nejedná se o oficiální FKK, která se nachází v komerční části rezortu. Ta, kterou popisuji, je na druhé straně v divoké, neřízené (neoficiální) části jezera.... Celé jezero se dá objet nebo obejít dokola a vše si tak prohlédnout, včetně důlních exponátů v oficiální části.
Jezdí někdo na Dobrou Vodu nad Jablonec na noční hrátky? Kdysi jsem tam jezdil s kamarádkou. Rád bych tam zažil dogging. Hledám reálný pár nebo i samotnou ženu (zázrak)
Ahoj, nezná někdo, případně není tu kočka (štíhlá tmavovláska s krásnými ADR) která byla dnes cca 17:30h na Černé Nise. Šla nahá a za ní týpek v textilu a byli fuč. Díky za info.
Hledám s přítelkyní nějaké klidné místo v Liberci kam by se dalo dojet autem a nikdo by nás nerušil. Hledám místo které bude klidné i během dne. Díky za odpověď.
Tam to neni moc velke co? A co zitra? Bily jsme jiz v Jbc na prehrade a na Cerne Nise, premyslime ze bychom dali zitra treba Hamr na Jezere neno nekdo lepsi tip?
Zalezi asi v jakem aspektu,kvalitou vody to asi nebude, zazitky to mame asi kazdy jinak. Kazdopadne pokud ma nekdo tip na dnesek v dojezdove vzdalenosti nebo zitra nekam dele, tak radi tip uvitame
V Liberci se šuká první liga, na mojžišáku na louce tam skoro kazdy vecer stoji auto a prca se tam, javornik u sedacky, minule nas tam pichalo 5 aut…. Veskery vyhlidky, nechapu jak tohle nekdo muze napsat…. My pichame furt nekde venku, uz jsme kotel lidi i videli, naopak my jsme zdeseny ze se vsude suka, cerna nisa ani nemluve. Nad harcovem ty louky, tam to je kapesnikova louka…. Dobračka u Jablonce no jejejejeje
Na liberecku nejde dát dohromady pár lidí,co by občas zajeli třeba na swingers do Prahy,natož založili a uspořádali nějaké .Jde jen o to se domluvit a nějak začít,ale tady jsou jen kecalové,
V Jablonci na nudě je to letos horší. Je tam nový stánek a mraky čumilů. Nisa paráda, jako vždy a na Mníšku jsem dlouho nebyl. Není to špatné v těch Příšovicích.
Ahoj zkouším štěstí jestli tu narazím na pár co často souloží poblíž jeřmanic v menším červeném autě rád bych vás oslovil... Samozřejmě klidně i jiný pár na který bych se mohl podívat nebo více podle simpatií... Já 27let
Chceme jet s přitelem v sobotu navečer popit a zašukat si v autě ke sjezdovce na Javorník.Uvítáme diváky a po domluvě a podle sympatií i možnost připojit se k nám.Spíš mladší chlapi max.podobného věku jako jsme my.
Ahoj, jsme mladý pár. Který zítra (ve čtvrtek 7.7.) bude od 14.hodiny ve wellness v Babylonu. Rádi uvítáme - ideálně podobně mladý pár - na diskrétní a bezkontaktní hrátky v konírně. Budeme v jedné z kojí a budeme rádi když si prohraje ve vedlejší koji druhx pár, případně mladý kluk. V horní místnosti necháme nezamčeno - tak přijďte.
Bedrichov Černá Nisa chodí někdo? Rád bych se podíval na pár. Nebo mladej cyklista co ho vytáhne z dresu a nechá se vyhonit, nebo se vyhoni nade mnou? Já nahý na dece....
Chodím na písečák dozadu. Nechám si dělat, co se druhému zlíbí. Mám rád, když mě chlap ponižuje, postříká mě, nařeže, nebráním se plivání, piss. Prostě dělám, co se mi řekne.
(upraveno)
No dneska jsem tam šel,jak se říká na blind, myslel jsem,že když je zima,nikdo tam nebude. A hle,pěkný mladík tak čekal,až půjde někdo kolem,já ho vytáhl a pěkně se vystříkal...stoji za to se tam stavit...
Příchovice Rejdice parkoviště u vleku, Tanvald Česká ulice u koupaliště, Jablonec nad u přehrady, Liberec parkoviště u Decathlonu nebo opicak večer okolo 18.hodiny. V autě? Napiš
čauky...chci se zeptat na Mista na sex v prirode s Parem ci ženou Na Jablonecku ...jsou vůbec nejaka ,kam nekdo rad pravidelne chodi ci se muzeme dohodnout...kdyby tak mi pisnete ...diky
Co dat nake pevne casy,dny v tydnu a zarucena mista? Parkoviste apod. Pro vsechny,chlapy,zensky,pary
Liberec a okoli
Hodte tipy,treba my se radi nechame nachytat
čauky...chci se zeptat na Mista na sex v prirode s Parem ci ženou Na Jablonecku ...jsou vůbec nejaka ,kam nekdo rad pravidelne chodi ci se muzeme dohodnout...kdyby tak mi pisnete ...diky
Ahoj prosím tě kde to je a da se tam potkat pár? jsme pár ja 43 178 83 ona 44 161 63 hledáme něco na zítra nekam k vodě . jsme z Prahy pojedeme nekam do 150 km
pokud už jsi zvládnul vložit příspěvěk do fóra, myslím, že zvládněš vyhledt na internetu v mapách Černá Nisa. Máš tam dokonce napásno, kde přesně je i nudapláž.Pěšky nebo na kole, autem tam nedojedeš.
Ahoj prosím tě kde to je a da se tam potkat pár? jsme pár ja 43 178 83 ona 44 161 63 hledáme něco na zítra nekam k vodě . jsme z Prahy pojedeme nekam do 150 km
Jdeme dnes pařit do centra... Ta moje bude za couru a na za úkol se nechat sbalit.. Osahavat a pokud bude příležitost a pan nebude skrt tak i osukat někde na hotelu... Začínáme v singlu cca v 18hod..
Ahoj hledáte pořád nějaké vzrušení v podobě trojky? 😈Jsem Jirka 33let. Lbc. Mužem někam ven. Můžu natočit nafotit samozřejmě pro vás do vašeho alba🤗 Jsem pohodář. Sportovec. Zkušenosti mám s trojkou i čtyřkou. Jinak jsem diskrétní a zdravý 🤗klidně mužem jen tak dát sraz venku pokecat. Nebráním se tomu😊 Kdyby jste měli chuť a zájem dejte vědět.
máme s přítelkyní rádi milování v přírodě. Možná by bylo fajn někoho potkat, ale nejsme tolik odvážní. Spíš si zalezeme dál od cest, třeba mezi skály. Bojíme se, že půjdou kolem buď rodiny s dětmi, nebo obecně lidi, kteří by se nad námi pohoršovali.
Pan s deseti nickama (prostejednicka,apod..) to ma hold v hlave trochu popleteny, uz mu to tu par lidi vysvetlovalo a je to marny ..nekrmte trola on umre hlady a dojdou mu napady na nove nicky ;-)
Hele, spis ve večerních hodinách se da zajet v Pasekach nad nádraží do lesíka.. anebo pod Černou Studnici, je tam jedna opuštěna chatka u které to jde také
Zdravím, Já chodím tady sem načerpat energii :-) Je to k nezaplacení, jít se nadýchat čerstvého vzduchu pěkně do lesa :-) Přibližné souřadnice, obměňuji dle situace a možností :-) 50.7497892N, 15.1816483E v okruhu těchto souřadnic.
Když jsme v horkém a krásně blankytném létě apelovali na lokální Voyeuristy a naturisty, to bylo slibů, to bylo řečí, jeden velký a druhý ještě větší
a potom - skutek utek.
Zřejmě vyřčená pravidla se nehodila. Dnes se za ty "slušné Voyeury" schovává bohužel kde jaký vyčuraný ošoust.
Ujal se toho tedy strýček Náhoda a byla pohoda, krásně jsem si užila pohled i přítomnost mužské energie a ty krásné výstřiky s výkřiky. Děkuji vám pánové.
Otázkou tedy je zda tohle "fórování na FÓRU" není jen ztrátou času.
CHlap hledá chlapa,pojď si to rozdat venku na louce elastický boxerky,flusance,lízání,honění,huleni atd..nebo u tebe v autě. Jsem Jablonec nad Nisou..jen SMS 723 284 097. Věk od 20 do 50 mě je 38 napiš chlape a rozdáme si to...
prošukany mame cely okoli lbc. jde prave o mista, kde nas muze nekdo videt, primo pozorovat. klidne se pridat.
bezva je: sex na lavicce u lesa na turistický znacce. a vtom jedou kolem 2-3 cyklisti :-)) to se nám stalo. ale nezastavili, srabi
Ahoj, u decathlonu se chodí za parkoviště do lesíka, říká se tomu opičák, občas se tam dá někoho potkat a nebo si s někým užít. Před měsícem jsme se tam sešli tři.
Tam to je známé místo, nebo tedy možná bylo. Naposledy jsem tam byl před třemi roky, měl jsem doma krizovku, tak jsem občas zašel se odreagovat.Pak jsme si i domlouvali čas setkání.
Liberec a okolí
Sex v přírodě, autě, wc, .....
Liberecku, kde se dá něco zažít? Jaká je voda? Napište typ...
Díky
Václav
Par nebo zena?
amateri.com/cs/forum/25188/opicak - 27.04.2021 19:43
amateri.com/cs/forum/12422/liberec-a-okoli - 27.04.2021 19:44
.
Dnes od 11 hodin jdeme. Mame zajem pouze o sportovni typ.
Okolo 13.00
Nejaky sportovec simpatak ???
kdo se přidá ať mi napíše
Liberec a okoli
Hodte tipy,treba my se radi nechame nachytat
Lidových sadech?? A kdy?? Díky za odpověď
Liberec a okoli cca 50 km
a potom - skutek utek.
Zřejmě vyřčená pravidla se nehodila. Dnes se za ty "slušné Voyeury" schovává bohužel kde jaký vyčuraný ošoust.
Ujal se toho tedy strýček Náhoda a byla pohoda, krásně jsem si užila pohled i přítomnost mužské energie a ty krásné výstřiky s výkřiky. Děkuji vám pánové.
Otázkou tedy je zda tohle "fórování na FÓRU" není jen ztrátou času.
info do vzkazu
Okolo 13.00
Nejaky sportovec simpatak ???
;)
bezva je: sex na lavicce u lesa na turistický znacce. a vtom jedou kolem 2-3 cyklisti :-)) to se nám stalo. ale nezastavili, srabi
Ahoj, funguje v Liberci třeba u decathlonu na parkovišti něco??? Nějaká hoňka, kuřba, jezdíte tam někdo??