Poznal jsem bývalého kolegu z práce s jeho ženou., spíše podle fotek jejich nežnější polovičky. Hledali na inzerci spřízněné duše. Zatím jsem jim nenapsal. Jejich galerie jsou pěkné. Ale asi by jim nebylo příjemné, kdybych jim psal. Respektuji jejich soukromí.
Poznal , spolužačku ze základky
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Tys tu otázku pochopil tak, že se táže jestli jsi se tu s někým seznámil, ale byla myšlena jinak: Jestli jsi třeba podle fotek nebo videa poznal, že je tu někdo, koho znáš třeba ze sousedství, z práce nebo z obchodu.
Kdysi jo...
Mě tady poznalo plno chlapů, ale já je neznám, jen mě poznali na ulici po Brně a pak mi to napsali do zpráv. Já sama, kdybych tady někoho poznala, tak se tím vůbec nebudu zabývat... Ani to řešit. Je mi to jedno.
Taky je mi to jedno a nikoho bych s tím neobtěžoval, ani na nikoho nijak spiklenecky nepomrkával. Stejně, jako jsem tu já, tu může přece být i třeba soused, nebo kolegyně z práce, no tak bóže, to je toho...
Narazil jsem na bývalého otčíma, který tu měl nebo možná ještě má fotky mojí matky 
Nepsal jsem jemu ani to nikomu neříkal. Vím o pár známých co tu mají profil, ale nepátráme po sobě.
Nepsal jsem jemu ani to nikomu neříkal. Vím o pár známých co tu mají profil, ale nepátráme po sobě.
Já tu bohužel nikoho nepoznal, což je škoda, mohla být sranda.
Ještě ne, ale hrozně mě ta představa baví...
Já myslím, že plno lidí to nepřizná, protože by by tím prozradili, že sem chodí taky.
Poznala i byla poznaná. Vždy v pohodě, jen jednou to byli sběratelé informací. Ale chodí sem vlastně taky, tak nevím, co chtějí řešit u mě.
Každý má svobodnou volbu být tam, kde chce a nemusí se nikomu zpovídat 😉
Každý má svobodnou volbu být tam, kde chce a nemusí se nikomu zpovídat 😉
Já jsem včera objevil profil své dlouholeté zákaznice :) příští týden k ní opět jedu. Asi budu taktně mlčet 😁
Ahoj, mohu ten profil videt?:)
Objevil prd a jen se vytahuje
vytahuje? jako s čím? Že jsem našel narazil na profil někoho koho znám?
To je teda frajeřina...
Jo bývalku napsal jsem jí že už asi musí být zoufalá když zkouší štěstí zde. Ale nakonec to byla konverzace na úrovni. Jinak klidně bych jim napsal pro uvědomění, že soukromí je jen pocit a ne realita. A lidí si dost často neuvědomují ten dopad.
Hele si koc chytrej kluk. A prijdes na to ze zeny jsou uplne zbytecny odpad ktery je zde omylem. Ale brzo veda pikroci tak ze nebudou vubec potreba a chlapi konecne budou svobodni bez tech oplzlejch humusacek. Je mi blbe jen kdyz si predstavim ty jejich smradlavy kundy.
Tak uz chcipni kretene. Bych chtel videt tebe a tu tvoji kurvu
To jsi mu to teda nandal
po 8 mesicich
Je mi tě lito, doufám že ta smrt přijde brzo. Ale to že jsi postiženej v invalidním důchodu ti nedává právo takhle mluvit o ženách. Leda že jsi opravdu retard, pak teda patříš do ústavu.
Vsechny zeny ktere jsou zde jsou zoufale nejenom tva byvalka. Proc by ude jinak byly. Zde neexistuji slusne zeny. Je kurvy kravy a vorvane.
Aha, tady si někdo dlouho nezašukal a tak nenávidí všechny a všechno 🤣
Tak za prachy nešukám, kurva tedy snad nebudu, tlustá taky nejsem - takže mi nezbývá než být kráva
Vorvani jsou základ neznáš to pořekadlo? Že i 130 kg slečna potřebuje slyšet že je sexy bohyně s roztomilým tělíčkem? :D

poznali jste zde známé?
...