Problém je ten že takové kreteny najdete všude, a normální ženskou na nudu nedostaneme. Za chvilku tam s takovou zůstanem sami chlapi.
Souhlas byl jsem přítomen když přišli 2 holky a během 5 minut u nich bylo asi 15 honicu.Uz jsem je tam nikdy nevidel😃
Moc se omlouvám, že škrtám tu krásnou tečku na konci debaty, ale dámy to mají na nudapláži trochu těžší, pokud přijdou samy, bez mužského doprovodu.
Občas zajít na nudapláž je lepší, než si koupit lístek do kina, protože tragikomedie je tam zdarma a v přímém přenosu.
Děj je asi takový, že přijde pohledná štíhlá žena s naivní představou klidně prožitého odpoledne s opalováním a koupáním. Jen co se svlékne a ulehne na deku, do deseti minut je tam první ,,vopruz,, , začne se tam promenádovat a snaží se navázat konverzaci a když mu dáma slušnou formou naznačí, že se nepřišla seznamovat ale v klidu odpočívat, koupat a slunit, rozloučí se a jde dál. Jen co tento pán odejde, do pěti minut je tam další ,,vopruz,, který celý děj sledoval z povzdálí a vycítil šanci. Stejný scénář, stejné odmítnutí a tak to jde pořád dokola, načež se otrávená dáma zvedá a po hodině odchází znechuceně domů nebo hledá azyl a klid u nějakého slunícího se páru. To je jeden z důvodů, proč je tam samotných žen jen hrstka, většinou jen ty otrlé a zkušené nudistky.
Týká se to většiny žen, které nepřišly na nudapláž s partnerem. Těch přitažlivých dam pokud to mohu takto napsat se to týká více, těch méně přitažlivých méně a už jsem byl i svědkem toho, jak zkušená nudistka neodbytnému pánovi na lovu jednu vypálila se slovy k vedle ležící kolegyni, takhle se na ně musí.))))
Až budete vyrážet s pohlednou partnerkou na nudu, zkuste jí poslat o hodinu napřed samotnou a uvidíte, co vám pak bude vyprávět.))))
Občas zajít na nudapláž je lepší, než si koupit lístek do kina, protože tragikomedie je tam zdarma a v přímém přenosu.
Děj je asi takový, že přijde pohledná štíhlá žena s naivní představou klidně prožitého odpoledne s opalováním a koupáním. Jen co se svlékne a ulehne na deku, do deseti minut je tam první ,,vopruz,, , začne se tam promenádovat a snaží se navázat konverzaci a když mu dáma slušnou formou naznačí, že se nepřišla seznamovat ale v klidu odpočívat, koupat a slunit, rozloučí se a jde dál. Jen co tento pán odejde, do pěti minut je tam další ,,vopruz,, který celý děj sledoval z povzdálí a vycítil šanci. Stejný scénář, stejné odmítnutí a tak to jde pořád dokola, načež se otrávená dáma zvedá a po hodině odchází znechuceně domů nebo hledá azyl a klid u nějakého slunícího se páru. To je jeden z důvodů, proč je tam samotných žen jen hrstka, většinou jen ty otrlé a zkušené nudistky.
Týká se to většiny žen, které nepřišly na nudapláž s partnerem. Těch přitažlivých dam pokud to mohu takto napsat se to týká více, těch méně přitažlivých méně a už jsem byl i svědkem toho, jak zkušená nudistka neodbytnému pánovi na lovu jednu vypálila se slovy k vedle ležící kolegyni, takhle se na ně musí.))))
Až budete vyrážet s pohlednou partnerkou na nudu, zkuste jí poslat o hodinu napřed samotnou a uvidíte, co vám pak bude vyprávět.))))
Tak nejak... Loni me tam dedek otravoval s tim, abych se divala, jak si ho honi. Mne nevadi, ze se zeptal, ale vadi mi, ze byl neodbytnej a nerespektoval moje NE. Chtela jsem odpocivat a cist si. Jsem zkusena a otrla a nejaky pokukovani mi nevadi, ale tohle je moc. Uz s sebou nosim peprak a priste to schyta vite kam... Bude mit hned jiny starosti

A jak by jste dámy reagovaly kdyby nějaký mladý vysportovany kluk chtěl, aby jste se koukali jak si ho honi?To by Vam předpokládám nevadilo a neobtezovalo😉Pokud člověk jde sam na nuda musí s tímhle malinko počítat. .....
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Věřím, že se ti to nelíbí.... Ale nepodcenuj se, jsi velmi atraktivní bacule
, nejedno oko na tobě spočine s potěšením.

Tady nějaký diskutér psal ze si ho honil v Motole před 6 holkama.Se divím ze nedostal přes drzku 😂Pokud člověk chodi na známe pláže tak tam to nehrozí
Musím s tebou nesouhlasit protože na nudapláže lidé nechodí kvůli onanistům ale za sluníčkem a koupáním bez plavek.
Bohužel na nuda plazi musíš počítat s onanistama i když jsem taky proti ale z vlastni zkusenosti vím že na každé plazi se nějaký honič najde a někde jich je vic než nudistu. ....Pak jedině nějaké misto kde žádného nepotkas
Ne, nemusim s tim pocitat. Ja tam taky nic takovyho neprovozuju a vadilo by mi, i kdyby me otravoval mladej. Kdyz se nekdo neumi ovladat, at nechodi mezi lidi.
Tohle naprosto nepochopím, tohle by mě prostě ani nenapadlo. Když se mi náhodou postaví , stalo se ... vyležel jsem, tak to spíš schovávám, stejně to nejspíš dotyčná věděla, ale další podnět nedala. Kdybyste na to reagovaly, hecovaly, tak možná, ale jak říkáte, to asi není obvyklý cíl.
Treba v pondeli na hostivarske jsem videla jak solo muze tak solo zeny a pocet byl vyrovnany bych rekla.
Ale za zlobidla jsme tam byli jen my :)
Ale za zlobidla jsme tam byli jen my :)
Ja na nudaplaze chodim zasadne masturbovat. Minuli tyden jsem si to delal na motolu a musim rict ze honit si pred 6 frajerkama ktere fakt koukaj na me . Stal jsem tam a ony lezely a ukazovaly kundicky... Dekuji holky.
Dávej si bacha, před kým ho vytáhneš... Koa píše, že pro tenhle případ nosí pepřák. Aby ses pak nedivil, až budeš chladit ptáka ohniváka v tůni.
Dobre napsano, nekdo to porad nedokaze (nechce) pochopit...

S tím bych se opravdu nechlubil, spíše bych se za to styděl! To si jako opravdu myslíš, že je někdo zvědavý na to jak si tam leštíš klacek? Myslíš, že o tomhle je nudismus? Opravdu si mimo.....
Pochopím se tam se ženou pomazlit, nebo se někde lehce bokem pomilovat, s tím vůbec nemám problém. Ale co nechápu, to jsou přesně tyhle onanující démoni, co si uslintaní leští šavli tak aby je přitom vidělo co nejvíc lidí, což myslím 99% návštěvníků nuda pláže ABSOLUTNĚ nezajímá!
Pochopím se tam se ženou pomazlit, nebo se někde lehce bokem pomilovat, s tím vůbec nemám problém. Ale co nechápu, to jsou přesně tyhle onanující démoni, co si uslintaní leští šavli tak aby je přitom vidělo co nejvíc lidí, což myslím 99% návštěvníků nuda pláže ABSOLUTNĚ nezajímá!
Myslíš že účelem návštěvy naturistické pláže je očumování?? :-))
Není to třeba o koupání a opalování bez plavek. Na nuda se očumuije úplně stejně jako na textilních akorát nestudí mokrej hadr na genitáliích :-)
Není to třeba o koupání a opalování bez plavek. Na nuda se očumuije úplně stejně jako na textilních akorát nestudí mokrej hadr na genitáliích :-)
Presne! Ten mokrej hadr mi dost vadi, povazuju ho za obcasny nutny zlo, kdyz neni nuda plaz. Uz nahatim vic nez 10 let a je to parada
I koupani bez plavek je mnohem prijemnejsi.

Problém je v tom, že ty vyžaduješ aby tam bylo více žen a přitom jdeš na nuda pláž sám. Když nějakou ženu přivedeš na pláž i ty pak tam bude více žen. Chápeš to ?
Velaaci: Prosím, napiš mi, kde VYŽADUJI, aby tam bylo víc holek????
Pokud budou, budu rád, ale je to jejich věc, jen bych rád věděl, kde je problém.
Mně moje holky (dobře je to malý vzorek) řekly, pokud aspoň něco, tak že nechtějí, aby je někdo očumoval.
Takže jsem se odpovědi od Tebe nedočkal...
Pokud budou, budu rád, ale je to jejich věc, jen bych rád věděl, kde je problém.
Mně moje holky (dobře je to malý vzorek) řekly, pokud aspoň něco, tak že nechtějí, aby je někdo očumoval.
Takže jsem se odpovědi od Tebe nedočkal...
Odpovědi se ode mně ani nemůžeš dočkat, zatím nechápeš. Přiveď si holku nebo děvče na pláž sám, je jedno jak bude vypadat. Dokud to nedokážeš, nepochopíš v čem je problém. Přeji ti hodně štěstí.
Protože my na to nemáme čas. zatímco vy si řeknete, že jedete na nuda, tak my musíme po práci letět do obchodu, postarat se o děti a domácnost. O tom to je.
Tak chodí o něco více mužů, ale není ten rozdíl tak markantní. Já bych řekl poměr 60:40, pro muže. Také sem se na nuda pláži nevšiml nějakého obtěžování, či okatého pozorování mužů žen.
Vždyt je ta nahota tak krásná a přirozená.
Vždyt je ta nahota tak krásná a přirozená.
No právě mně ten poměr přijde spíš 90:10! Ale asi jde o tu kterou lokalitu. Ale budu jezdit dál a různě, tak ten poměr třeba změním. A s Tvojí poslední větou souhlas!
Ženy a nudapláže
Proč ženy navštěvují málo nudapláže?