Permon

Wellness

Ake mate zkusenosti?
Ahojte, chystame sa so zenou do Permonu 5-6.8 stretneme tam niekoho odtialto?
Ano, mozem si za to sam, ze som to nenapisal hned… Mal som na mysli zeny a pary…
V piatok vecer sme vo wellness v permone, prida sa nejaky par?
Ako bolo?Užili ste si to? Prišiel niekto z amatérov?
Nejaký príjemní starší pár do welness v permon? Pre mňa mladého chalana?
Ide niekto na welness v Poprade aquacity alebo Permon v utorok ábo Streda.
Ahojte boli ste? My sa chystame tento tyzden
Ahojte kto dnes ešte na permon kým sa všetko zavrie ku večeru pokecať dat pivko???
Chystá sa niekto do wellnessu v Permone v sobotu 29.2 a bol by ochotný zviezť ma kúsok cesty autom? Hlavne úsek medzi Podbanským a Štrbským Plesom, príp. Popradom nie je večer vôbec dostupný verejnou dopravou, preto by som bol veľmi vďačný za možnosť pripojiť sa k niekomu s autom. Podieľať sa na cestovných nákladoch je pre mňa samozrejmosťou. Som spoľahlivý, a ak sa dohodneme, budem čakať na vopred dohovorenom mieste hocikde na trase Košice - Poprad - Štrbské Pleso. Časovo som úplne flexibilný, ale pre mňa je dôležité dopraviť sa ešte pred polnocou do Košíc. Ďakujem vopred za odpoveď
Bude tam niekto v najbližších dňoch ? Do pondelka 13.1. ? Ozvi / te sa.
Ktorý sympatický párik príde zajtra na wellnes do Permonu?
Hotel Permon - termin: 16 - 18.6.2019 - kto tam bude ??

Boli sme v Permone a sme si krásne užili .Vedľa nás bol iný nám neznámy pár, ktorý sa tiež oddával sexuálnym hrátkam.Bolo to pekné a vzrušujúce.
2.6. tam budeme vo večerných hodinách a pokúsime si to tam užiť
teraz cez vikend slecna z okolia do Permonu? mam 25r foto poslem
Zajtra ideme prvy krat.potom dame svoje pocity
Ahoj. Aké si vaše pocity? Podeľte sa s nimi
Ahoj. Aké máte skúsenosti s wellnessom v Permone? Dá sa tam reálne s niekým zoznámiť a mať tam aj sex? Aká veľká je tam vírivka. Budeme radi ak nám čo najviac k nemu napíšete. Budem tam 30.11.
Ahoj chodime tam pravidelne aj teraz cez vikend sme boli.je tam uzasne ale nemame skusenost sa tym ze by sa tam niekto chcel zoznamit a mat sex.aj my sme zakazdym dufali ze niekoho takeho spozname.virivka je tam dost velka asi pre 8 ludi
Boli sme je super .pôjdeme ešte .
Ahojte. Aj my chodievame na Permon. Je tam super, a tiez sme nikoho nestretli ešte.
Som v Permone do 3.8. píšte mi do správy....
Ahoj si tu sám či s partnerkou?
permon je super, hladame mlady a stihly parik do 28 rokov na spolocnu navstevu saun, predvadzanie sa, dotyky a tak. Pripadne aj samotneho chalana ale mladeho, stihleho, hladkeho, chutneho:) piste spravy, viac info o nas v profile
už tu toho o Permone bolo popísané až-až
Máme len samé príjemné zážitky a opäť sa tam chystáme.