Chystá sa niekto do wellnessu v Permone v sobotu 29.2 a bol by ochotný zviezť ma kúsok cesty autom? Hlavne úsek medzi Podbanským a Štrbským Plesom, príp. Popradom nie je večer vôbec dostupný verejnou dopravou, preto by som bol veľmi vďačný za možnosť pripojiť sa k niekomu s autom. Podieľať sa na cestovných nákladoch je pre mňa samozrejmosťou. Som spoľahlivý, a ak sa dohodneme, budem čakať na vopred dohovorenom mieste hocikde na trase Košice - Poprad - Štrbské Pleso. Časovo som úplne flexibilný, ale pre mňa je dôležité dopraviť sa ešte pred polnocou do Košíc. Ďakujem vopred za odpoveď
Ahoj. Aké máte skúsenosti s wellnessom v Permone? Dá sa tam reálne s niekým zoznámiť a mať tam aj sex? Aká veľká je tam vírivka. Budeme radi ak nám čo najviac k nemu napíšete. Budem tam 30.11.
Ahoj chodime tam pravidelne aj teraz cez vikend sme boli.je tam uzasne ale nemame skusenost sa tym ze by sa tam niekto chcel zoznamit a mat sex.aj my sme zakazdym dufali ze niekoho takeho spozname.virivka je tam dost velka asi pre 8 ludi
permon je super, hladame mlady a stihly parik do 28 rokov na spolocnu navstevu saun, predvadzanie sa, dotyky a tak. Pripadne aj samotneho chalana ale mladeho, stihleho, hladkeho, chutneho:) piste spravy, viac info o nas v profile
Permon
Wellness