Mazání negativních komentářů

Chci se zeptat jestli VIP má możnost pod svoj

Má nebo nemá VIP možnost mazat komentáře ostatních uživatelů píšících pod jeho galerii?
Ahoj já bych pro změnu potřebovala smazat svůj komentář ke svému tématu, je to divný, že to není v standartnim balíčku, fakt na naštvaní a hrozné omezující.. 🤔🙄
VIP nemá možnost mazání, jen to může hlásit a udat důvod...
Je to někde napsaný já sem jen našel :A mnoho VIP výhod ale jakých už ne.
Ne neni. Ale urcite to tak je. Kdyz to lidi tady rikaj tak to tak bude.
Teď na to koukám a už tam není a ani ty slintací. To je fakt k hovnu. Takže jedině si to psát na svůj profil tam to zůstane.
Nemá. Můžeš komentář nahlásit, pokud je urážlivej.
No já právě napsal pravdivý nelichotivý koment z reál. Setkání pak někdo další a teď koukám že naše pravdivý negativní komenty zmizely a místo nich samé slintající keci.
Asi je nahlásili a admini ty komentáře smazali. Myslim, že admini asi budou mazat skoro všechno, co je nahlášený.
Teď sem napsal nový koment :I zadarmo je drahá, nedoporučuji. To není urážlivé sem zvědavý jestli to tam vydrżí
Ses hustej..;-D..........Ale některý ty sladký jsou fakt bez sebereflexe a sebevědomí Maj jak modelky...Nechapu co za cunata na ně leze natož jim platit
S největší pravděpodobností ne. :)
Takže každá coura co bude ojebávat si udęla VIP na požádání jí negativní komentáře smażou a zbudou tam jen keci honičů a další chlap může spadnout do pasti*11*
Tak jasně, jak jinak :-) Má přeci VIP které ji koupil nějaký trouba :-)))