Nějaké místo okolí Mělník, Stará Boleslav,(nádraží a okolo) Štěstí, Všetaty, Dřisy, a tady okolí🙏😈😇
Doporučí někdo ideálně do zpráv příjemná místa v okolí Prahy, kde nejsou zástupy honicu a da se zde poklidne v paru uzivat? Dekuji
Nějaké místo okolí Rychnova nad Kněžnou??
Poradí někdo nějaké to místečko v okolí Horních Počernic. Děkuji
uvítal by někdo diváka na Liberecku?
Zítra kolem 13 h někde par sex v autě praha a kolem rad se příjezdu podívat děkuji
My zitra Brandysko. Vy jen z povzdali
Proč z povídali sejít de a nemluvit jen vytáhnu a hned do pusy
Pěkné odpoledne. Podnikáte ještě něco v autě, v přírodě, v lese...v okolí Brandýsa?...rád bych z povzdálí zašmíroval...na pár, který občas rád diváka
ahoj, nepojedete dnes ven? Mrknul bych :-)
Ahoj,je ještě možnost vás vidět?
Nebudete náhodou zítra někde blbnout?
Taky bych se přijel podívat.
Ahoj,kdy a kde přesně? Rád bych jel náhodou okolo:) sportovec,29 let
Dnes odpoledne žádný pár v přírodě mezi Sobotkou a Turnovem a okolí pojedu kolem. 
Ustecky kraj... Mostecko, Lounsko? Nejake misto? Nekdo? :)
Mostecké jezero směr braňany tam je lesík
Ahoj dáš souřadnice toho lesíku? Děkuji
Díky ale daleko. Kdyby to bylo blíže rád bych jí před tebou v autě opíchal. V létě, když je teplo tak i venku
Pokud hledáte diváka v ústeckém kraji, rád pozvu, přijedu..stačí napsat SZ
Nabízím prostory milencům k jejich sexuálním hrátkám, v zařízeném bytě bez finančních nároků z obou stran. Přijdete, pomilujete se, mě budete tolerovat jako pasivního diváka, odejdete. Já 43 let, normální chlap, piš jen vzkaz
Nabízím prostory milencům k jejich sexuálním hrátkám, v zařízeném bytě bez finančních nároků z obou stran. Přijdete, pomilujete se, mě budete tolerovat jako pasivního diváka, odejdete. Já 43 let, normální chlap, piš jen vzkaz
Poradí někdo takové místo v Budejovickém kraji na Jihu?
asi to máte trochu z ruky, ale pěkné jsou rybníky mezi Mnichem a Ratiboří u Jindřichova Hradce
Něco v okolí Pardubic? Ne Hrádek, neco jiného
50.0790308N, 15.8956744E
50.0754317N, 15.9105581E
Ahoj, nejsem sice z oklolí, ale často jezdím do vašeho kraje. Kolem nové dálnice je ještě sem tam pracovní ruch, ale o víkendu, odpoledne a podvečer mám tyto dvě oblíbená místa.
50.0754317N, 15.9105581E
Ahoj, nejsem sice z oklolí, ale často jezdím do vašeho kraje. Kolem nové dálnice je ještě sem tam pracovní ruch, ale o víkendu, odpoledne a podvečer mám tyto dvě oblíbená místa.
Děje se někde něco? Nebo někdo něco podniknout?
No kdyby něco mělo dopadnout, rád pomůžu nebo se budu dívat :)
Nova mista, v okoli Brandysa? Poslete tip.
Ja s milym zitra Brandysko. Vy jen z povzdali
Kde zhruba? Zajel bych z povzdáli.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Někdo z Uherského Hradiště nebo okolí na společné honění anebo podívanou, rád budu divákem
Co setkání za pěkného počasí na Poděbradech? (2 páry)
49.760784,16.808273
49.762275,16.787421
49.708391,17.020476
49.622386,17.226972
49.762275,16.787421
49.708391,17.020476
49.622386,17.226972
Ahoj v Olomouci nevíme my sukame jen kolem Brna ale prakticky se to da delat kdekoliv
Bbroooibo jsem z brna...........
Jezdí ještě nekdo na to výše zmiňované místo u Borku u staré bolky?
Já to u Borku u té závory, znám. Bydlím nedaleko a také si tam občas hraju nahy v autě. To dělám rád, často a na spoustě míst...moc rád bych tam takhle potkal nějaký pár nebo ženu co by mne přistihla
Ahoj, dneska někdo sem? Budem tam :) 49.940287, 14.210454
Ahoj . My byli s kamarádkou u letiště Točná. U Cholupic.. je tam velké parkoviště.. super misto .. a nebyli jsme tam sami .. další tři auta
Ahoj u toho letiště myslíte parkoviště naproti dětskému hřišti.
Nikde nikdo, jen kecy. Ale co alespoň se člověk vyvěral
Sexuje někdo venku nebo v autě na Liberecku? Rád bych šel náhodou okolo...
Poraďte kam jezdíte Rakovník Beroun .
Jezdím každý čtvrtek z Německa přes Rozvadov okolo 19-21hod.kdyby se chtěla přidat nějaka fajn stoparka co se nebojí a naopak ji to vzrušuje 😂 jezdím přes Strakonice a do blatna. Rád svezu v pěkném aute za menší odměnu 😇
Super zkušenost, cca dva roky zpět jsme se ženou hledali vhodný flek na intimní chvilku a stále se nám nezdálo žádné z míst úplně ideální. Nalital jsem asi 20 kiláků a nakonec jsem nedaleko Prosece zajel do lesního porostu a skočili jsme na to, na sedadle spolujezdce s otevřenými dveřmi. A když takhle mladou hezký prsttuju a ona hlasitě stena, tak se po lesní cestě na které jsme stáli začali prohánět cyklisti. Nestačili se divit a my také ne. Ale co už, manželka byla rozdělana, tak jsem to dokončil. Když se udělala já skočil do auta, tak jak jsem byl a mazali jsme odtud. Za dlouhých zimních večerů se na to fajn vzpomíná.
Jj, take mame podobne zkusenosti. Brandysko a okoli
Ahoj, sexuje někdo u Poděbrad u D11 sjezd 39km nebo 35km .
50.1158233N, 15.1320703E ? podle kapesníčků a kondomů kolem asi jo :))
50.1158233N, 15.1320703E ? podle kapesníčků a kondomů kolem asi jo :))
Kde šukate že bych se pridal k vam
Nás sex venku moc nebaví. Lepší je vířivka, sauna...
nechystá se dnes někdo na hrátky v autě na kolínsku/nymbursku... přidal bych se klidně :)
Ahoj, nesexuje někdo u Poděbrad u D11 sjezd 39km nebo 35km .
50.1158233N, 15.1320703E ?
50.1158233N, 15.1320703E ?
Někdo z JM na reálné setkání - dogging? Pro ty kteří se hloupě ptají - není to o zvířatech :-)))) Místa jsou. Ne fantazie na skle a vypisování o ničem, ale reálné setkání
Ahoj kdyby neco tak mi napiste ciciny tel 772722509
Ahoj, nekdo kdo bude pichat v aute, prijedu se podivat a pohonim pri vas.....
Liberecko, Mladá Boleslav, Nymburk, Turnov, Česká Lípa, Děčínsko a vše až po Jičín....
Vždy víkend, dejte mi vědět, dojedu rád.
Liberecko, Mladá Boleslav, Nymburk, Turnov, Česká Lípa, Děčínsko a vše až po Jičín....
Vždy víkend, dejte mi vědět, dojedu rád.
Ahojky nekde kolem decina, dejte tip pozorovatel vitan
Rád se někam přijedu podívat 😊
Ahoj co na parkovišti směr Česká Kamenice, nahoře před Huntířovem? Rád na vás kouknu.
Čaute kam jezdíte Šukat v okolí Hodonína? Vím že občas se šuka v Miloticich u Zámku
Dá se na cestě mezi Bzenec přívoz
Bzenec v lese za nádražím bi chlap
Bude dnes nekdo sukat v aute v okoli Hradce,My jo
Ahoj rad se na vas prijdu podivat napište kdy s kde
A kde v kolik? Rád se podívám pridam
Kde přesně skate. Rád bych se díval a nebo přidal?
Dobré místo kde se dá zajet na J.Moravě
48.8960450N, 16.5568094E
48.8960450N, 16.5568094E
Někdo kdo se nestydi
a odvaže se
UKAŽ CO NEVIŠ ŽE UMIŠ :P 

Ahoj. Pokud chceš ozvi se do vzkazu. Můžeme něco vymyslet.
Sarunka234 nestidim se pojd se sejit a vyspul mi tvou kundicku a ja ji rad kde koliv a kdykoliv vyprstim vylizu a rad i zasukam
Od kud jsi princezno
hledáš písmenka nebo masíčko
Jasne,odkuj jsi,pokud mas zajem napis do vzkazu a domluvime se ano.
Jo třeba bych se sám divil jaky to může byt pěkny :)
Budes cekat v aute na parkovisti.ty budes vepredu my nastoupime do zadu. Tam si to rozdame pak nam das kazdemu litr a odejdem.
Pekne vymyslene, jen pozor, at nevlezete k nejakemu chudakovi, ktery tam jen bude na neco cekat;-) Pak to bude nevyzadana sluzba a poprávu vas naopak zkasiruje za vyuziti auta jako hodinoveho hotelu:-D
Pár z Ostravy? Šel bych náhodou kolem a třeba pohonil, nebo tak něco :-)
Ahoj takhle někde na Vysočině? Kolem Jihlavy? Je tady někdo?
Chtel by nejaky par divaka??zlinsko
Ahoj hrozně rád bych vás pozoroval. Kde a kdy sukate? Díky za odpověď do zpráv
Nekdo v okoli temelinsky elekrarny?
Co takle někdo kolem Klatov,Domažlic,Plzně?
co takhle blízké okolí Zlína...jezdí někdo na nějaké místečko?
V okolí Zlína žádné zajimavé místečka kam zajet nejsou...
ahoj jezdite nekam sukat?chcem nekam s kamoskou zajet na sukat s nekym
Nechystáte se tam třeba dneska večer?
Chystali jsme se zitra,ale smula,kamosce se dostavila necekane jeji kamoska s kerou nepocitala.Tak je mrzuta a ma sve dny
Takze kamoska je na nejaky casik mimo,To bude dlouhy vikend
kde jezdite autem u N. Jičína
Ahoj ,máme to úplně stejný, Ještě lepší to je vedle auta .. minulý týden koření o klady u hlavní silnice brandys mělník..
Ahoj a kde to děláte ,,klidne bych koukal
Ahoj jsem z Nera a tuhle silnici používám často...jezdim na moto směr Milovice...rad bych vás tam potkal. K.
Je to za vesnici borek smer melnik .. po pravé straně u závory
To místo známé moc dobře .občas se tam také zastavíme.. je tam vidět že silnice
Zajedte se taky rozloučit se starým mostem do Sojovic. Ve čtvrtek se začíná bourat. To místo za Borkem také využíváme.
My to tam delame kazdou sobotu
přijedte si zašukat do kolína

Proc a kam do Kolina?Do lesa,jo?
I zítra tam budete? Mohl by jsem se připojit?
Ahoj, kde a v kolik budete šukat dnes? Dejte sem souřadnice nebo mi je napiště do vzkazů, rád půjdu okolo... :-) Nebo zítra?
Děkuji
Děkuji
Sukame tam kazdou sobotu a je to Hradecky kraj

Sex v aute v lese
Vzrusujici