Naostro pod krataskama

........

Ahoj kámoška nosí krátké kratasky a nemá pod nima kalhotky.Zajima mě jestli ví o tom že když sedí je ji vidět kundicka .Ja vždycky když hne nohama začnu koukat mezi její nohy abych aspoň kousek kundičky viděl.Tak snad si ani nevšimla že ji tam koukam
Občas chodit v létě na ostro kratší dobu,nebo jet na kole je fajn!Delší dobu je to nehygienické!!!!!
Příspěvek byl uživatelem smazán.
... a pokud nemění ... to znáš, jak jde slepec po prázdném chodníku kolem rybárny a říká "Dobrý den dámy".*252*
Tak dnes vylezla z koupelny a měla na sobě jen ručník.Rika tady mám něco na stehne a odkryla ten ručník a já čuměl na její kundicku
Tak vidíš chtělo to čas a pravdu ses nakonec dozvěděl a ještě se super překvapením*114*
To jo moc krásný pohled na oholenou kundicku.Jeste ji pohladit
Ma někdo podobnou zkušenost?Nebo zážitek?
Mám a rád na něj vzpomínám. Bohužel to nějak řídne, jak holky kolem stárnou.
Taky ráda v létě chodím s těsnými kraťasy. Mě osobně ty pohledy nevadí a občas i sama provokuji. Většinou ale narážím na důchodce, kteří rádi poučující (hlavně ženy)..
Haha dobrý sem se zasmál , myslím že to ví ale kdyby ne ten pohled stojí za to , občas se zadaří a hned je lepší nálada *22*
Chodím na ostro celý rok. Je to pohodlné a vzdušné.
Já chodím v kraťasech taky na ostro
taky tak chodím , a někdy i kroužek na penis... jen tak ...rozmar
Zajímá mě jestli je možné že to neví že ji je vidět kunda
Nevěřím, že to neví. Jsi za trubku, že ji neřekneš, že se ti to moc líbí. Ja bych jí to hned řekl.
Taky bych chtěl takovou kámošku,a kdyby věděla o tom že to vím,bylo by to zajímavější
Mozes sa spolahnut, ze o tom nevie.
😂
Tak super když o tom neví můžu se divat:)
Toje nesmysl určitě to ví proto to taky dělá