Ahoj, nějaká nová aktuální místa cruisingu a veřejné onanie v Pardubicích?
Nevite někdo o nejakem místě v chrudimi ?
Znovu začínáme jezdit pod most u Libišan. Těšíme se na "náhodný" diváky
No včera jsme tam byli. Měli jsme to napsáno v profilu.
A kdy pojedete příště (už jsem jednou pozoroval). Klidně napište soukromě.
🤣🤣😂🤣🤣🤣😂🤣🤣😂🤣😂🤣🤣😂🤣🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣🤣🤣😂🤣😂🤣
Podle toho na co to místo chceš. 😁😁😁
Příspěvek byl uživatelem smazán.
kam v pardubich i okoli aby nas nikdo nerusil
🤣 no to je nápad... Napiš sem souřadnice a určitě tě nikdo rušit nebude 🙈😂😂
Ahoj, kdo dnes někde v přírodě kole poledne v okolí Pardubic, Já SUB, donutíš mě hulit???
Ahoj, chodí ještě někdo honit v Pardubicích za hypernovou u podjezdu rychlodráhy do lesíku?
Ahoj, bylo by možné to tu rozšířit i o Hradec? Jak se trochu oteplí, rád bych občas někam zajel s mojí nadrženou sexy milfkou...
Ahoj, dnes večer po návštěvě wellness bychom rádi někde na chvíli zastavili. Spíš trochu diskrétně.
V pce dnes prší, takže v autě můžeš asi kdekoliv. 😃
Byl někdo teď u závodiště v lesíku jak to tam vypadá ?
Ahoj, kde přesně u závodiště myslíš?
Tady 50.0200503N 15.7536197E.
Tam chodím a nikde nikdy nic...
Je to o náhodě.Nebo i domluvě. Není to příliš frekventované.
Ahoj, kdy , kde v kolik, ??? Pošli souřadnice, já SUB Pardubice
Ahoj někdo teď lesík za Albertem?
Také by mě to zajimalo rad se mrknu pokud uvítáte divaka
ahoj, v kolik, kde a kdy???? rád se podívám -předvedu
Rad dnes predvedu manželku v reálu nahou nemosicka stran když budou simpatie rada ti i podrží
Ahoj, bideš se zase někdy chlubit svou manželkou na veřejně přístupném místě? Využít zatím hezkého počasí?
Nějaké navrhni a můžeme něco zrealizovat
co vyhlídka na letiště? Využít snad ještě hezkého počasí
Zdar. A které letiště myslíš?,Jestli v Kuněticích nebo v Pardubicích a nebo chrudimské ?
Ahoj v kolik hodin tam dnes budete?
Ahoj, rád bych se podíval, v kolik hodin tam budete?
Bude zima a tma a člověk možná nebude muset zajíždět tak daleko od města. Někdy se dají najít odlehlá parkoviště ve městě kde se dá schovat. Máte typy na Pardubice? Jak to vypadá na parkovišti za Foxconnem?
Docela dobrý místo je u Libišan pod silnicí D35 u Rajské strouhy (příznačný název
). Je to 50.1436550N, 15.7554147E. Jezdíme tam, moje paní má ráda když se někdo dívá, ale touží po tom aby to bylo náhodně bez předchozí domluvy. Hmm, tak tomu musím trochu pomoct. Na náhody já nevěřím. To spíš se objeví nějakej opruzovač a mentor
No,tak pro toho kdo nevěří, že tam jezdíme. Ve čtvrtek 20. kolem půl šestý tam máme v úmyslu zase zajet
Ale jak jsem psal, divák je náhodný
Ahoj, moc rád uverim na náhodu 😁. I když domluva je rozhodně jistější.
Domluva je možná, ale jak jsem psal, partnerka to nechce a tedy nesmí vědět. Nemá ráda domluvený akce. Budeme pravděpodobně ve čtvrtek.
Ahoj, nějaký pár dnes po obědě na pozorování?
Budu se těšit, sympaťák na úrovni :-)
Budu se těšit, sympaťák na úrovni :-)
Ahoj,
najde se hetero pár na pozorování v autě/přírodě?

Já sympaťák na úrovni, budu se těšit :-))
najde se hetero pár na pozorování v autě/přírodě?
Ahoj,
najde se hetero pár na dnešní pozorování v autě/přírodě?

Ahoj,

A já počkám na teplejší počasí,až budu vašim krajem zase brouzdat na kole, Koupání na písníkach kolem Opatovic a ....možná na nějaké dobrodružství "náhodně" narazím. Vzrušuje mě někoho přistihnout a šmírovat je.
Kdyby ses chtel domluvit a divat se ozvi se. Jezdime Hradek.
Ahoj a nemáš nejaky tip na miste ko kolem Holic? S partnerkou si chceme v sobotu navečer vzjet nachvilku se odreagovat.
Jde, ve čtvrtek se tam jako náhodně můžeš objevit
Skutečně fajn místo. My odtud máme jednu z našich galerií
Ahojda,az pojedete,tak dej vedet
Ahoj chodí někdo do lesíka za Albert u nádraží? ;)
Ahoj stále nikdo kdo by chodil za Albert u nádraží? :P
Ahoj je tu někdo na něco venku ? ;)
Co tam? Kdysi tam prý chodily holky, ale to už asi bude out...
Spíše zjišťují zda se někdo ozve je tam spousta míst;)
Super den, takže vyrážíme na zajímavé lokace tvořit další galerii. Tentokrát něco lechoučkeho. Pce směr jih. Hezky den všem
Centaur69 jsou jedni možná z mála, kteří tady jen tak nekecaji a dokonce opravdu existují. Jsou fajn. Více takových.
Ahoj všichni, kteří rádi užíváte plodů života. Nedoporučuji, Neradím a Nevnucuji. Pouze sem prsknu pár míst kde jsme s manželkou alespoň jedenkráte 

a nebo 
. Tedy : 50.0867858N, 15.7246242E 50.0880869N, 15.7236961E 50.1036314N, 15.7257775E 50.1056681N, 15.7464625E 50.0895636N, 15.7581786E 50.0824419N, 15.7509686E to je super místo, 50.0821494N, 15.7515533E 50.0423814N, 15.7756611E 50.0452958N, 15.7798992E než prošel park opravou, 50.0194450N, 15.8069250E. A mnohá další...
50.0821494N, 15.7515533E To jako pod viaduktem mezi svodidly ? Tak to je fakt dost dobrý
Co to je za nápady, "bliz.pi" pod viaduktem.
Jasan že na mostě, ví každej.
super, je se domluvit, kdy, kde a v kolik
taky bych vyrazil. někdo na něco v přírodě?
Dobrý den je zde par na který by se dalo podívat při sexu pardubice chrudim Hradec děkuji .
Nám nevadí když se někdo dívá a u toho si pohoní
rad zas kouknu a ochutnám, vzpomínám
Muzete poradit nejake nuda koupani v okoli Dvora Kralove nebo smer Mlada Boleslav?
Přidám další šukací a honící místo.
49.9573388N, 15.8310569E
49.9573388N, 15.8310569E
Ahoj. Prosím poraď mi jak si ty souřadnice zadám. V Googlmaps mi to nejde. Díky
Vlož je do mapy.cz.
Někdo dneska odpoledne na Franťák?
Včera jsem tam byl. Je to pro mne oblíbená lokalita. Za ty roky co tam chodím jsem tam viděl různé věci a pokaždé je to tam jinačí, jiní lidé, jiná atmosféra. Čím jsme straší tím více si užívám tu průzračnou, teplou vodu a rybky v ní.
Včera okolo půl šesté tam naběhlo několik chlapů, vypadalo to tam jako kdyby všichni si vzpomněli, že navečír se půjdou vykoupat, ale bylo vidět jak si tipují páry a očumují je. Já se také rád kouknu, ale nedělám to tak okatě a většinou jen projdu okolo a nezastavuji se. Za každý erotický náznak a pohled jsme rád. Ale jak říkám, v poslední době tam chodím nejenom za erotikou...
Je pravda, že stránky, jako je tato, těmto lokalitám spíše ubližují, dříve to bylo taky o zážitku a erotice, ale bylo to takové náhodné....erotické....dneska je to spíše o lovu....
Včera okolo půl šesté tam naběhlo několik chlapů, vypadalo to tam jako kdyby všichni si vzpomněli, že navečír se půjdou vykoupat, ale bylo vidět jak si tipují páry a očumují je. Já se také rád kouknu, ale nedělám to tak okatě a většinou jen projdu okolo a nezastavuji se. Za každý erotický náznak a pohled jsme rád. Ale jak říkám, v poslední době tam chodím nejenom za erotikou...
Je pravda, že stránky, jako je tato, těmto lokalitám spíše ubližují, dříve to bylo taky o zážitku a erotice, ale bylo to takové náhodné....erotické....dneska je to spíše o lovu....
kdy tam budeš?? ja často tam nědo chodí
Podle galerek spíš na mostě.....
Díky, pěkný seznam míst k dovádění
Pěkné je to večer na parkovišti u Kuňky.
Někdy se rád přijedu podívat :)
Zajímavé šukací místo je i zde 49.9680711N, 15.8140306E. A něco se děje až v úseku sem 49.9695347N, 15.8311482E u splavů jsou tam i místa na příjemné koupání v Chrudimce.
Hardcore. Není to projekt. Ani to nemá být o seznamu míst kde jste šukali. Vlákno je o souřadnicích a popisu míst, kde se něco děje nebo se jedná o místo k aktivitám vhodné. Případně je dobré připojit i info o tom co se tam děje.
Jirkapar, děkujeme za obohacující informace úpravy odpružení vozidel. (upraveno)
Jirkapar, děkujeme za obohacující informace úpravy odpružení vozidel. (upraveno)
Žena/ pár na trase Pce - Chrudim - Žďár - Bíteš?
Zajímavostí je, co jedinci na takových místech dělají a co od toho očekávají. Já tam chodím za přírodou a erotikou, kdy po koupání rád zažívám nějaké to vzrušení. Tato místa mi umožňují v relativně krátké době něco vidět a zažít. Jsem dost časově vytížen a nemám moc času hrát na ženy hry, pravdou je také, že nedokážu být neupřímný, nebo lhát, a ženy čekají přeci jenom jiné věci než pět minut na zádech. Rád bych do takovýchto míst chodil s ženou, ale ona na to není, možná je to i chyba komunikace. Proto taková místa vyhledávám a neznamená to, by jsme byl fyzicky či duševně hendikepován, spíš to beru jako zdroj rychlého erotického zážitku. Na tomto serveru jsem již dlouho, ale nikdy se mi nepodařilo tady s někým seznámit již to ani nečekám, reálný život je všude kolem nás a ne za klávesnicí počítače a někdy se dá zažít i hodně vzrušení na ulici, při kradmé výměně pohledů.
Bude dnes odpoledne někdo na tomto místě...? 50.094813,15.725033.
Mrkněte satelitní fotomapu, na normální nic není.
Mrkněte satelitní fotomapu, na normální nic není.
A jak to tam vypadá? Chodí tam hodně lidí když je hezky? Děje se tam něco? Nebo tam chodí rodinky s dětmi?
Občas se něco děje tady. 50.0200310N, 15.7537613E Jsou tam i nějaké kalhotky a slipy. Taková výzdoba.
Dnes jsem byl jsou tam dámské tanga pak podvazky nějaké ty kalhotky a trenky ale bude to tam už asi dyl a na kraji si v autě dva borci hulili
Zítra se tam zajedu podivat tak jsem zvědav co tam najdu
Pěkný místo... Co tak tady dnes večer nějaký pár...?
Místo páru tam z toho nějaký kokot dělá skládku
co se tam děje? Chodiš tam často? jezdím okolo a občas tam stojí auto na tom odpočivadle
Tam celkem často stojí auta. Je to i takové neoficiální odpočivadlo.
Nepostrádáte dnes někdo společnost na Hrádku, Franťáku a okolí...? Je krásně a svádí to, vidět a být viděn někde venku, ne?
Napište do vzkazů...
Co dnes večer někde venku nějaká fajn akcička...? Hrádek a okolí... Napište vzkaz.
Vše se mění. Občas zajedu s manželem a rodinným přítelem (není Bi), a nejsme žádní cimprlíci, ale na tom Franťáku se to opravdu zhoršilo. Z křoví koukají hlavičky a onanují. Párkrát jsem se zvedla a šla k nim a prchali. Někdy to může být i pěkný chlap, ale je problém ho přizvat.
Oooo ahoj nádherná broskvička
Občas na Franťák jezdím, někdy jsou tam vidět hezké věci...Chlap jako pozorovatel má problém rozpoznat co pár chce a zároveň nechce rušit. Obecně si myslím, že většina párů chce být viděna, jinak by to takovýchto míst nejezdila. Většinou je iniciátorem muž a žena většinou je stydlivá. Já tam samozřejmě jezdím abych něco viděl a byl viděn, včetně té kombinace uvolňujícího se nahého koupání v krásné přírodě. S jiným párem jsem nic nezažil, ale chtěl bych. Tak doufám, že se mi to splní.
Ahoj, moje zkušenost z této soboty. Vzal jsem přítelkyni na Franták na nahé koupání. Ona se svlékla i já a šli jsme se vykoupat. Kousek od nás z jedné strany byly 3 ženy zralejšího věku a na druhé straně nějaký týpek. Po vykoupání mi řekla že je hrozně nadržená, když jsem ji sáhl mezi nohy, byla brutálně vlhká :) A nebylo to od vody :D Začal jsem si s ní hrát, jen prsty, protože by nás mohl někdo vidět a to ona samozřejmě nechtěla. Postupně jak se více a více vzrušila, tak už nebrala ohledy na okolí a pěkně se mi tam udělala. Chlap co ležel vedle nebyl vidět když ležel ale stoprocentně se skrytě díval a chvíli před vyvrcholením jsem si všiml dvou diváků u cestičky schovávající se za křovím. To mě hodně vzrušilo ale jí jsem nic neřekl. Když se udělala a pak jsme šli do vody tak jsem ji to řekl, ale nevěřila mi. Pak jsme to ještě jedno zopoakovali a také byli diváci, ale těch jsem si všiml až když jsme skončili, jak odchází... Potvrdil jsem ji to že nás u toho pozorovali, chvíli se jakoby styděla ale já si myslím,že vzrušená byla hlavně kvůli tomu, že nás mohl někdo pozorovat i když ona to nepřiznala... Super zážitek a doufám že ne poslední...
Ahoj,pokud by jste jeli nekdy znova a chteli sympatickeho divaka,moc rad se pridam
Ahoj, tak diváka bychom určitě uvítali, teda já určitě... Přítelkyně dělá cavyky ale myslím si že by ji to nakonec nevadilo...
S dovolením zareaguji na vyřčené (chlap jako pozorovatel má problém rozpoznat, co pár chce). Podle mne je iniciativa na straně páru. 2x jsem měl štěstí být na nuda pláži přizván k hrátkám páru. Poprvé jsme leželi blízko, začali se mazlit a muž na mne po chvíli kývnul, z čehož bylo jasné, že chce, abych se přidal. Podruhé jsem stál nedaleko, pár se začal mazlit a když muž viděl, že jsem se vzrušil, zašeptal paní a oba se na dece posunuli tak, že mým směrem vzniklo místo.
Naopak jednou jsem byl svědkem sexu a protože si mne pár nevšímal (ale věděli o mně), nešel jsem blíž. Když se k nim přiblížil jiný muž trochu více blíže, sex přerušili a odešli. Takže za mne je to opravdu jasné - přijít na slušnou vzdálenost a pak je to na páru.
Naopak jednou jsem byl svědkem sexu a protože si mne pár nevšímal (ale věděli o mně), nešel jsem blíž. Když se k nim přiblížil jiný muž trochu více blíže, sex přerušili a odešli. Takže za mne je to opravdu jasné - přijít na slušnou vzdálenost a pak je to na páru.
Ano, také čekám na signál, ale takové štěstí, být přizván, jsem nikdy neměl. Spíše jen jako pozorovatel i když o mne věděli.
Rád bych se také připojil k této zajímavé debatě. My jako pár máme zkušenosti z opačného gardu.
Není vždy nálada "zlobit" veřejně a určitě tam většinou nejedeme s tím, že na sto-pro spácháme veřejnou liveshow. Ovšem občas se to vyvine tím správným směrem a záleží na náladě samičky zda chce nahodilé vzrušení se svým partnerem, či ještě s někým sympatickým, kdo se naskytne v pravý čas na správném místě. Ono plánované akce mají většinou nejistý výsledek, naopak nahodilá soulož většinou skýtá velké vzrušení, a o to je to pak větší jízda pro nás i pro případné další účastníky.
Takže za mě je to hodně o náhodě, narazit na ten správný pár ve fajn rozpoložení a také odvaze se přidat. Všem hodně štěstí a trpělivosti při hledání
Není vždy nálada "zlobit" veřejně a určitě tam většinou nejedeme s tím, že na sto-pro spácháme veřejnou liveshow. Ovšem občas se to vyvine tím správným směrem a záleží na náladě samičky zda chce nahodilé vzrušení se svým partnerem, či ještě s někým sympatickým, kdo se naskytne v pravý čas na správném místě. Ono plánované akce mají většinou nejistý výsledek, naopak nahodilá soulož většinou skýtá velké vzrušení, a o to je to pak větší jízda pro nás i pro případné další účastníky.
Takže za mě je to hodně o náhodě, narazit na ten správný pár ve fajn rozpoložení a také odvaze se přidat. Všem hodně štěstí a trpělivosti při hledání
Já takové štěstí nikdy neměl asi chodím na špatná místa.
Dnes některá místa zanikají a vznikají nová. V okolí Oplatila je to už profláklé a není to už ono. Lepší je domlouvat se individuálně, těším se na jaro.
Začíná jaro. Co něco podniknout?
Manželku to docela láká, aby nás někdo pozoroval...
(upraveno)
Jojo tam je to fajn. Kdekoli u vody hradek, oplatil. Fajn prostředí
Souhlasíme okolí Hrádku je nejlepší
Kam jako pár zítra ,,,bude zima tak nějaký klidný místo u Pardubic ,,poradíte
Také jezdime na hrádek když je teplo a jde to i kdekoliv na procházce v lese
Rádi bychom zítra s manželkou opět něco outdoorového nafotili. Bohužel dochází nápady na zajímavé lokace. Nemá někdo z šikovných amatérů, či amatérek zajímavý typ na fajn místo?
Předem moc díky
Předem moc díky
česká třebová zajistím exkluzivní místo
Ahoj tvuj inzerat me zaujak zeptam se lehce chces si zaprcat?
Ahoj nebude dnes par sexsovat v autě přišel bych se podívat
taky bych se rád podíval na nějaký pár
Ahoj, dneska po 8hodine bych rád pozoroval, pohonil nad nějakým párem nebo skupinou, nechystá se někdo do přírody?
Ahoj nebude dnes par sexsovat v autě přišel bych se podívat
Ahoj nevím jak je to pro vás daleko ale okolí zemské brány je krásné místo .
Taky by nás nějaká místa zajímala
Ahoj , dnes budeme mezi 2 a 3 odpoledne na místě Opatovice nad Labem533 4550.162048, 15.776887
V okolí Opatovic je vícero hezkých míst, až mne to překvapilo. Tato místa čekají na objevení.
Nechcete i dnes přijedu se za vámi podívat
Tak se někde sejdeme a uvidíme co a jak
Co fotky uprostřed zatopených lomů? 49.8386567N, 15.9717358E
Dá se v této době sexovat na parkovišti na Kuňce? 50.080601, 15.808145 ... Rádi bychom si to třeba zítra vyzkoušeli.
Zítra chcem něco podniknout ,,na parkovišti na hoře kdyby byl nějaký pár na podobný blbosti ,,,tak kolem poledne ,,,
Protože už máme dlouho zavřené sauny tak nám chybí zpestření v podobě diváka... Chtěli bychom si zítra v podvečer v okolí Pardubic užít jeden druhého za přítomnosti slušného muže (mužů)... Neporadí někdo vhodné místo na sexovanív v autě.... Díky M a V
Ahoj láká mě sledovat soulozici pár a nevadila by jím má přítomnost nevím co je na tom tak zajímavého ale ta představa mě plní vzrušením
A co v kamionu v okolí chlumce petr
Třeba u někoho na dvorku nebo na zahradě.
Občas tam zajedu. Myslím si, že se dá.
Dnes odpoledne někdo? Pardubicko, pisak Oplatil, parkoviště pod dráty a vysílačem...?
Chodí sem někdo? Podle sbírky kalhotek a slipů to tam vypadá zajímavě.
50.0200503N 15.7536197E
50.0200503N 15.7536197E
Ahoj jsou tam stále kalhotky?rád bych pohonim a třeba něco přidal......
Ano. Jsou. Tak nějak průběžně se to obměňuje a aktualizuje.
Tak jsem tam konečně byl a dopadlo to jak jsem přesně očekával jedny jsem postříkal a přidal manželčiny plavky
Co jsi postříkal ?

(50.0103156, 15.7144655) Podobné ale klidnějši místo je z druhé strany letiště jen plácek občas tam projede někdo na kole nebo venčí psa je to tam též super místo
Super místo.......jdu tam dnes
Jsou ty souřadnice správně? To je uzavřený skladových areály z bývalých hangárů.
Jsou správně dostaneš se tam autem od hlavní co vede na čivice
Tam je kolem plotu nějaká cesta? Nebo vnitřkem areálu?
Je tam cesta trosku horsi ale je tam. (50.0202865, 15.7175574) Tady na ni najizdis z hlavni
Jsem tu teď a asi 5 kusů a jinak nic bohuzel
Alespoň sem pohonil a možná se ještě stavím ;(
Tak jsem se tam byl dnes podívat. Opravdu je tam docela hodně kalhotek, většinou krajkových, ale podle stavu staršího data, zřejmě z léta, kdy to tam mohlo být docela fajn místečko. Teď je to poněkud nehostinné. Ale jinak super
tak vetsina kalhotek je bohuzel kdoviproc pryc...
Tak tam zase něco přibylo. Někdo to tam doplňuje.
Doplňuje, ale přijde mi to jak vyhrabané z charit. sběrů...
To asi není s charit. Některé jsou pěkně jeté :-) asi tam přidám i něco svého :-)
Ahoj chlape ,kde je to místo co tady píšeš?. Chci se tam podívat. A rád bych tam třeba našel tvoje slipy.
Hmmm.... Škoda ... něco tam zůstalo, ale málo. Je třeba doplnit. Nějaký sobec to tam posbíral. Ať si tam klidně vezme co chce, ale je potřeba dat za to něco jiného. Jinak ta poetická výzdoba zmizí a to by byla škoda
Dneska odpoledne tam dam kalhotky přítelkyně.. černý krajkovy brazilky, budu rad když s nima pohonite a pošlete fotku..
Kdo byl ten pár co se tam byl minulý týden podívat? Šedá Fabia.
A nedá se tam někde v okolí dojet s autem? Bylo by to rozhodně pohodlnější. My bychom to uvítali :)
Autem zcela bez problémů. Akorát je to tam teď trošku podmáčené. Ale nic tragického. Na zapadnutí to není :-))
To místo je velice dobře přístupné a při tom skryté.
To místo je velice dobře přístupné a při tom skryté.
Od hlavní. Je to ta odbočka do nikam
Ahoj Pavel, rad bych se na vas díval a honil přes okénko. Můžete třeba i dopolko?? Napište mužem domluvit i misto
Já asi zítra vyvezu kamarádku na Franták....
My před 14 dny na jednom oblíbeném placu. Rád bych si to zítra odpoledne někde zopakoval. Nějaký typ na místo okolo 16 - 17 hod? Okolí Pardubic?
stále jezdíte? znáte ten malý písak v lese kousek od oplatilu?
... někdo dnes večer nebo zítra někde v okolí Pardubic, na Hrádku, Oplatilu... atd. Rád se přidám...
Znáte někdo na Hrádku tenhle malý pisak? Na satelitní mapě souřadnice: 50.0949461, 15.7251511 . Chodíte tam někdo? Zda se to být ideální místo na 

jezdíme kousek dál, Stéblová
533 45
50.106879, 15.747376
a zítra tam budeme dost určitě s přítelkyní :-)
533 45
50.106879, 15.747376
a zítra tam budeme dost určitě s přítelkyní :-)
Dnes někdo večer Pardubicko, pisak Oplatil, parkoviště pod vysílačem...?
Tady je dobré místo na Honeni tady 50.0200503N 15.7536197E. Je tam i zajímavá výzdoba. Jezdí se tam i šukat
Kdopak přidal další výzdobu? Hezký
Ahoj, já to tam chci zkusit v pátek dopo s manželkou, ale neznám to tam.....a ona nesmí vědět, že nás někdo sleduje.....čili nějaká malá zastrčená plážička, zkusím ji zavázat oči šátkem.......kolem 11 hod.....
Ahoj, poradíte mi prosím podobná místa u vody, kde se dá dovadet v okolí Kutné Hory a Kolína, jestli máte někdo zkušenosti dejte prosím vědět, vyjeli by jsme do přírody.. Děkuji
Chlape, dá se kdekoliv. Když je chuť a trocha představivosti. Šikovný rybník v lesích, nebo zarostlé parky. Venku se dovádí skvěle.
Tomu vím , ale lepší by bylo potkat někoho stejně naladeného jestli mi rozumíš :)
Tak pokud hledáš stejně naladěného chlapa tak toho najdeš všude kde je trochu naděje že by se mohlo něco dít.
Dobrý den poradíte nake místo na sex v autě nebo v přírodě Pardubice Hradec Králové Chrudim
Je tady slečna nebo i starší žena, která by chtěla zajít třeba v pátek nebo o víkendu na Hrádek? Prostě si příjemně užit odpoledne. Napiš :)
Není tu náhodou kluk, co se snámi včera večer (pondělí) potkal na hrázi mezi písákama, koukal, sáhnul čubce na kozy a pak šel s námi k autu. Snad se najdeme a ještě něco podobného zažijem. Díky
Ahoj. Děje se něco v okolí Kuňky?
co vim tak v okoli kunky nic neni
Ahoj nake dodre místo na sex v autě pardubice a okolí
Ahoj kde se da šukat v autě poraďte nake dodre místo
Prší, prší.... na nuda to teď nějakou dobu nebude 
Kam se jít podívat jinam do přírody?
Jezdí někdo někam třeba v autě?
Rád bych se s někým potkal, popovídal, podíval,... jen páry/ženy.
Prosím do SZ, ne tady veřejně
Kam jezdíte sexovat v okolo Kunětické hory?
Kam jezdíte šukat vy?
Ahoj, je tady par který sexsoval včera na hrází na hrádku. Pan byl výkony a paní krásná blondýna a se přidal super kouřeničko. Rad bych vás znova vyděl dalo by se to domluvit ????? Pozvu třeba do sauny nebo hotylek. Když tak napište do vskazu. Díky moc za včerejšek
Ještě se chodilo klasicky na Fraňťák ukazovat své ženy, přítelkyně atd. Akorát teda teď už tam jsou ty honiči (samý 40+) hodně dotěrný a je to spíše děsivé než vzrušující. Byl jsem tam nedávno s jednou slečnou a spíše nepříjemný než příjemný zážitek...
Ahoj kde je ten Fraňťák přesně? Můžeš dát GPS? Děkuji
Ahoj. To místo je tady: 50.1042494N, 15.7452583E
Souhlas. Úplně to tam kazí jak tam trapně obchází nebo objíždí na kole. Člověk si pak hledá jiné místo kam chodit.
Chodí tam sexovat i páry kolem 50, takže 40+ mi přijde OK
Tak on ten věk je asi jedno, ale spíše, když tam jde mladý kluk a hodíš na něj pohled jako že nechceš aby honil nebo dvakrát si přestaneš s partnerkou hrát, tak jim dojde, že nestojíme v tu chvíli o šmíráka či honiče.
Ale těmhe uchylákům to je úplně jedno, někdy dokonce vlezou skoro až k Tobě i když jim dáš jasně najevo, že o nic nemáš zájem. Třeba dnes jsem z toho byli tak znechucený, že jsme museli jet jinam si v klidu užít... Někdy samozřejmě máme rádi, když někdo koukne, ale vše s mírou...
Ale těmhe uchylákům to je úplně jedno, někdy dokonce vlezou skoro až k Tobě i když jim dáš jasně najevo, že o nic nemáš zájem. Třeba dnes jsem z toho byli tak znechucený, že jsme museli jet jinam si v klidu užít... Někdy samozřejmě máme rádi, když někdo koukne, ale vše s mírou...
Souhlasím s tvým komentářem. A úplně nejhorší zkušenost máme s jedním, co tam brousí s dalekohledohledem na krku a mobilem a fotí nebo natáčí!Je vážně odporný, samá bradavice, menší, tlustý.Pozor na něj!
Ahoj dá se ještě slunit a sexovat na písáku?chodí tam někdo
Ahoj určitě se dá. Teď v týdnu má být zase krasne. Já se v pondělí chystám na oplatil,hradek
Když jste na kluky zajděte si sem: 50.1058872N, 15.7283925E a v chladnějších období se zajděte projít sem: 50.1136417N, 15.7366753E
Hrádek:
když chceš zažít koupání bez plavek zajeď sem 50.1048619N, 15.7160972E
Páry co chtějí něco prožít chodí sem: 50.1044611N, 15.7208931E
a zde je ortodoxní jádro naturistů 50.1005781N, 15.7239239E
Sem už nechodím, většinou jsou zde dnes staří lidé 50.0997264N, 15.7234036E, ale před pár lety to bylo super.
když chceš zažít koupání bez plavek zajeď sem 50.1048619N, 15.7160972E
Páry co chtějí něco prožít chodí sem: 50.1044611N, 15.7208931E
a zde je ortodoxní jádro naturistů 50.1005781N, 15.7239239E
Sem už nechodím, většinou jsou zde dnes staří lidé 50.0997264N, 15.7234036E, ale před pár lety to bylo super.
Prší, prší.... na nuda to teď nějakou dobu nebude 
Má někdo nějaké aktuální místa, kde by bylo možno se přijít podívat, popovídat a pod.
Ahoj, co nějaké aktuální místa v okolí Pardubic? Tohle už je hodně provalene a chodí tam spíš dědci
Hledám místo kde třeba půjde kolem nějaká žena, uvidí mě, a dodělá mě.. Chci to zažít.. Výpomoc od náhodné kolemjdoucí 🔥🤤
Hmm. Podívejme, jak je osmnáctka Pražanda znalá... Nic ve zlým Mickie, jen jsem si musel rejpnout ;)
18 ctiletá Pražačka, která zná nuda místa v PCE ado profilovky na takový server si dá i svůj obličej. To je naprostý standart ne?
Ahoj chodím v Pardubicích za Hypernovu každý den
Ahoj, chodí ještě někdo honit v Pardubicích za hypernovou u podjezdu rychlodráhy do lesíku?
Jak to tam vypadá teď je možné tam ještě něco zažít??
Chci tam ukazat subinku na voditku s kuklou, chodi tam jeste nekdo?
Moc rád si to s vámi dám ještě dnes někde v přírodě 😉
Jsou ty souřadnice správně?
Ahoj já to tam byl jednou okouknout,dopoledne a byl to tam samý bezdomovec. Nehonil tam nikdo.
A co je v Pce za Hypernovou?
Ahoj chodí se tam honit a sukat a podobně
byl jsem tam po 15h a nikde nic a přitom je teplo
Unde mai exact poți să îmi trimiți o adresa te rog
Tvl a nejsou tam ty bezďačky? Za hyper je to docela vostrej rajón... parkrat jsem tam honil v aute a nechal se dodělat od kolemjdoucích zenskejch... nejdřív kouka a pak krasne honí curo z vokynka😘
Ještě je možný tam honit a nechat se dodělat třeba??
Tvl toje můj sen............... 🔥
Kde přesně? Tam zajfu snad taky 😀😀 hahahahahaahahha
A kde presne? Nejak si to nedovedu predstavit
Je to myšleno sem....50.0365917N, 15.7492006E, ale nikdy jsem tam nebyl.
A vojín Lukas PU.. co si mám prestavit po takovým pojmom ortodoxní jádro naturistů?
Lidé co tam jsou věky a věků, starají se o místo a tráví tam veškerý volný čas.
Sorry moje reakce patřila na Lukas PU, protože věk není vůbec rozhodující.
Napsal jsi to přesně. Ještě v polovině propojovací "hráze" je taková skupinka, která tam je stále a je to jejich místo. Když to tenkrát vykáceli, byli dost zklamaní. Také ortodoxní naturisté a fajn lidi. Párkrát jsme s nimi dal pokec.
Takže 80 plus

Sex v přírodě v okolí Pardubic
Když si chcete užít venku v autě a nevíte kam