Mladý muž a staršia pani

Chcel by som zažiť mega sex so staršou pani

Mal som raz skúsenosť so staršou a bolo to neskutočne úžasné, ale bolo to už dávno, je tu žena, ktora by ma chcela? Pretože to čo som zažil s tou pani, to bol sex... Krasne som ju jazykom urobil a potom som ju tak vysukal, ze uz keď tiekla, som sa musel urobit na jej nadherne telo
vzhľadom na môj vek...nejaká 70nička sa nájde ?
V inom príspevku to bolo že si mal 16... Snáď to nebude o chvíľu 15:)
Pred rokom si písal príspevok do fóra "najzrelejsia"
124lukas
Ja som mal 17 a ona 45 pripravila ma o panictvo ale mal som aj zeny po 55
Tak preto som sa pýtal či o rok to nebude, že si prišiel o panictvo v 15:)
Niektorí ľudia zabúdajú a niektorí si vymýšľajú, snáď patriš do prvej kategórie
Jedno to nie je, takto vyzeráš, že si vymýšľaš. A pri tých príspevkoch ktoré píšeš, asi máš ešte len 15 a snívaš, že ťa o panictvo pripraví nejaká 40 ročná žena
Je to tak ako píšeš,mám osobnú skúsenosť s dvoma staršími a bolo to úžasné. Na druhú stranu mladé majú tiež svoje prednosti...ale o tom v inej skupine. Ak by som mal tú možnosť byť.este dakedy so staršou bolo by to super...
Ahoj ja som mal uz 56 rocnu aj 62 rocnu a bolo to uzasne.presne vedeli co a ako a bez hamby
som 50nik....takže ak staršaia......nech sa prihlási 60nička
Nejaka odvážna ? Asi nič, tu je total pretlak chlapov..
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Mňa nechceš mám 20 rokou ... mladí zajačik
Ahoj mam 18 a som panic zaucila by si ma ? dame stretko?
Ahoj,ja mam 28 rokov a chcem ta krasne vylizat
Fuuu mať to šťastie tretnuť neaku
ahoj ak mas zaujem mam 22.. a som pripraveny na vsetko :P
Pozerám, že som ti už písal správu a zrejme ťa nezaujala :/
A si krásna úžastna dáma najkrajšia
Chcel by som sa dnes stretnúť so staršou ...našla by sa nejaká? Trenčín, Bánovce, Partizánske, Topoľčianky, Zlaté Moravce.....plus okolia....auto mám :) verím že nájdeš odvahu a napíšeš :)
No ja by rád okúsil nejakú 60tničku ja mam 23
ja mám 52 a rád by som okusil nejaku staršiu . *21*
Pripájam sa... Mal som a bolo to nádherné. Staršie ženy ma vždy priťahovali viac, nielen preto že sú v posteli úžasné... Rád by som znova nejakú našiel
Ja som mal 35. Ona 57. Bolo to úžasné... Preto by som neváhal a len staršie paničky by som obrábal
Ahoj ak by mala o nas daka starsia sexi vasniva zena zaujem pis tesime sa na teba , starsie su luxus zboznujem vas.
mam veľmi rád staršie, ak bude nejaká čo by sa chcela strenút nech mi píše
Ahojte ja som mal 63r. bola super vedela čo chce ona a vedela čo potrbujem ja, kludne bi som este bral
ahoj ,no asi niečo na tom je ,lebo ja som zasa staršia , a tiež mam sex len s mladymi ...aj pre mna to je super a preto nechcem staršieho odo mna ...
Ja som na zrelé ženy ,páči sa mi to snimi lebo si to vedia užiť
Ako sa mas? Co robis?popises aspozname sa? Pacis sa mi
Ahoj som 36 rocny chalan ak mas zaujem odpis diskretnost zdravie
ahojte ,všetci mlady ,dakujem vm za vaše spravy a ponuky ,ale ako som pisala ž ja mladeho milenca mam mam dvoch a to mi stači ...
ale vam prajem ,aby ste našli ,po čom tužite ,,,,
Musím sa priznať že prvý sex som mal keď som mal 13 .Tá baba mala 20 .Od tej doby som mával sex so ženami cca od 30 do 40 .To boli najkrajšie roky môjho života .Preto chápem o čom hovoríš .Aj mladý chalani si to užívajú .Tak ti držím palce a užívaj si to
Ja mam 37 mna nechces ?vyzeras dobre