Délka sexu a soulože samotné

Co považujete za uspokojující a neobtěžující?

No vidis, ja mam pro nekoho idealni partnerku. Nechce predem hladit, nechce lizat, chce ho tam vrazit a pri tom kdyz ma naladu na hrani s postevakem se i udela (bez stouchani ji to obtezuje). Pak uz nema chut na nic , jaky kolik dotik ji vadi.
No, ale me to bez tech hratek nestaci. Takze za sebe muzu jen rict, ze delku sexu = delka stiku rovna se sex nahovno. Jo, kdyz to trvalo spise dve hodiny, bylo to o necem jinem. Nekdo je holt hravej a nekoho to obtezuje.
Asi nejsem normální. S kamarádkou se scházíme jednou týdně. V pronajatém bytě. Na milování máme tři hodiny a využíváme je zcela. Její orgasmy přicházejí dost rychle a jsou velmi, velmi mokré (jsme vybaveni podložkami pro inkontinenci :-). Já si sex s ní užívám dokonale, vyvrcholení mám až na úplný závěr, kdy se dráždíme rukama. Stříkáme skoro současně..... Mě ty tři hodiny připadají tak akorát. Inu, je to jen jednou týdně :-(
Chut mam po 40 vic, jak treba ve 30,co delky se tyce, je to dle okolnosti, nadrzenosti a sexualni abstinence, stale playi, ze se muzu udelat za par minut a naopak, zena je trikrat a ja nekde v pulce, o tom je nas sex. neni stale stejny, je nekdy i jiny...
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Gratulace, my mame vetsinou tak pul az hodku a pul, a deti jsou porad doma, takze na nejake velke hrani cas neni:-p
A jak casto se ruzni, nekdy je obdobi, kdy 2x denne a nekdy kdy 1x tydne.
Souhlasím,jak sou doma malé děti není moc času na sex u nás tak jednou 2krát týdne ta pulhodka,dříve sme sukaly častěji i klido ty2hodky
Pište ženy i muži, ať máme pohled genderově vyvážený. :-)
No to moc genderově neni vyvážené *3* a co TS, TV, CD, ti nemohou psát? Ja vím, že 99% zdejších TV, CD jsou chlupaté hnusné tlusté opice v prádle, ale i tak jsou to gender *3*