Všichni tu chválí 3 značky. Pepino, durex a my size.
Já mám třeba velmi dobré zkušenosti s kondomy z Lídlu.
Nikdy mi nezklouznul, neprasknul a vydržel i delší akci.
Beru balení 12 ks a tuším, že naposledy stály něco kolem 130 Kč.
Takže za mě Lídl....
Já mám třeba velmi dobré zkušenosti s kondomy z Lídlu.
Nikdy mi nezklouznul, neprasknul a vydržel i delší akci.
Beru balení 12 ks a tuším, že naposledy stály něco kolem 130 Kč.
Takže za mě Lídl....
Za mě Lidl. Balení 12ks 54,90,-.4 druhy na výběr.
Na co kondom, stačí včas vytáhnout. Nestane se nepředvídaná nehoda, že praskne nebo sklouzne při souloži
Příspěvek byl uživatelem smazán.
S autem to nesrovnávej, od Š1000 MB mají auta dva brzdové okruhy, když prasne hadička brzdí to hůře, ale brzdí. Když praskne kondom, tak může být také nehoda.
Za mě určitě lepší Pepino než Durex. Jinak jsem teď vyzkoušel a zalíbila se mi značka MySize. Jsou sice drahé, ale fakt super. To musíš ale probrat se svým protějškem. Každému sedne něco jiného
Primeros King Size - skusal som aj rozlicne "specialne" znacky, ale ziadne sa nepriblizili spolahlivosti Primerosu
Dobrý kondom = žádný kondom, když praskne nebo sklouzne, tak je problém.
ano, ale není to odpověď na otázku
pokud jsi v pohodě se situací žadný kondom=žádný sex, tak v poho pro tebe.
Já někde tvrdím že ne? Jsou ale lidi, co se občas dostanou do situace, kdy je podmínkou pro sex použití kondomu. To, že se tě to netýká, fajn, ale na tebe tím pádem zjevně nebyla mířena ta prvotní otázka a ty neustále meleš svou...
Jaké podmínky se musí splnit aby mohl člověk souložit bez kondomu a neriskoval nakažení pohlaví chorobou?
To jsou rady,dodržovat hygienu ?To jako že si před sexem opláchnout penis se vagínu a hurá na to ?
Já mám oblíbené kondomy Preventivo z rossmannu. Pěkně sedí, nesmrdí latexem a cena hodně dobrá. Ještě nikdy neprasknul. Pocitově je srovnatelný s dražším Durexem.
Tak koukám, že tohle vlákno někdo oživil a musím říct, že jsem od té doby, co jsem tu psal naposled změnil názor. Vrátil jsem se k Durexu.
Lelo Hex, zatím nejlepší ci jsme zkoušeli..
https://www.zbozi.cz/hledej/?q=LELO%20HEX%E2%84%A2
https://www.zbozi.cz/hledej/?q=LELO%20HEX%E2%84%A2
Určo né, Durex Naturals ty jsou snad nejhorší furt mi praskaj.. :D
Hrozný...
Nedávno jsem si koupil krabičku a 2. se protrhly pff..
Hrozný...
Nedávno jsem si koupil krabičku a 2. se protrhly pff..
Naplnil jsi ženu? oplodnil jsi nebo jsi to zjistil včas?
Já neporadím, my s gumou nešukáme, ani žena s jiným ne, nesnáší ho. A další důvod, pokud by šukala s gumou, tak se šidí o namazání semenem. Proto žádný gel.
A proč to sem píšeš? Na začátku diskuze je psáno, že ano, chlapi to raději bez, ale tohle je vlákno pro ty, kteří občas musí....
Jako co mas za problem? Doporucuju typ kondomu ktery se nam osvedcil. V reakci na tema vlakna, kapisto?
Taky to nebylo na tebe, capisto? :-D
No a v čem ti to vadí. Klidně si ten kondom nasaď třeba na hlavu.
Nam se skvele osvedcil Durex Feel Thin Fetherlite Extra Lubricated i na analni sex
Hele, my normálně jedem Durex Feel Thin, a jsme spokojený. (Teď teda bez kondomu, chceme děti, a po dětech uvidíme, třeba si střihnu vasektomii a bude klid.)
MySize 69. Nic lepsiho neni, nebo jsem nenasel.
je jedno jaky,hlavne kdyz splni ucel
jedině zesílený Pasante extra, ten nikdy nepraskl ani při delší akci
Ty bys taky evidentně měl žrát prášky :)
Treba jenom vynechal:-)
Mně vadí, jak je cítit latex, takže za mě z "obyčejných" Skyn Large a když něco lepšího, tak Durex Real Feel.
jake jsou ty kondomy co si psal poznal si zlepseni?podle recence s obchodu udrzi lepsi erekci..dik michal
Za mě určitě kondomy MySize. Nemají sice různé příchuťe, tvary nebo tloušťku. Za to se ale vyrábějí v 7 různých velikostech. Tudíž si každý najde tu správnou velikost a to je podle mě nejdůležitější. Aby kondom perfektně seděl.
S tím souhlasím, také je používám.
Ja som urcite za kondom. Je to samozrejmost a nicomu to nevadi. Pouzivam durex. Na klasicky sex klasic na oral thin a na anal extra safe.
Používám značku: My Size Velikost: 69. Jediné, které nasadím.
Jsem na tom stejně My size 69 👍
Super jsou kondomy SKIN. Naprosto vyhovující.
Ty jo, se zabudovaným erekčním kroužkem, zajímavé, vyzkoušíme, díky!
Díky všem za odpovědi! Trochu jsem doufala, že mi bude odhalen nějaký úžasný kondom, který ještě neznám a který nemá obdoby... a nakonec zůstalo u starého dobrého Durexu. I tak ještě jednou díky :)
Tak ti mohu odhalit tři úžasné kondomy, je to novinka jsou dražší jak jinak když je to novinka. Jsou to nelatexové kondomy mnohem tenčí než latexové, a vedou teplo, takže je to jak bez kondomu. Jeden je z polyuretanu a ty dva je jiný nový materiál. sehnal jsem je na stránkách https://e-kondomy.cz/kondomy/bezlatexove-standardni-hladky?dir=asc&order=price
v Pondeli dorazili SKYN Elite a za me super. Vyzkouseno Primeros Soft Glide, Passion, Durex Extra Sensitive a tyto SKYN zatim vedou. A hlavne nejsou pachove citit jak ostatni, coz mi u jinych zatim vadilo.
vidiš, mně třeba Durex nesedí. On si fakt musí každej najít svou značku :)
Hlavně Durex je všude kolem. Ze zvědavosti sem prošel všechny drogerie ve městě, a všude sami Durex. Jen výjimečně Primeros.
Durex kondomy jsou drahé, nemýlím se?
Durex Real feel, jediné co posledních pár let kupuju. Anebo obecně Durex když by šlo jen o značku.
Moje jasná volba je značka Pepíno.
.
Samozřejmě víme proč by se měly kondomy využívat (nechtěné početí nebo chycení fujtajblu). Proto bychom neměly druhé odsuzovat za jejich používání.

Samozřejmě víme proč by se měly kondomy využívat (nechtěné početí nebo chycení fujtajblu). Proto bychom neměly druhé odsuzovat za jejich používání.
Vyzkoušel jsem ledacos a nejvíc mi vyhovují Pepíno klasik
Kondom není potřeba.Buď mám sex s někým o kom vím že je to bezpečné (například koho znám) a sex si užívám naplno.
Pokud mám s někým použít kondom,tak se raději sexu vzdám a vyhoním si ho sám.Je daleko příjemnější si to udělat sám, než mít sex s kondomem.
Kondom prostě NE.... Než sex s kondomem,tak raději žádný sex.....
Pokud mám s někým použít kondom,tak se raději sexu vzdám a vyhoním si ho sám.Je daleko příjemnější si to udělat sám, než mít sex s kondomem.
Kondom prostě NE.... Než sex s kondomem,tak raději žádný sex.....
Koho znám o toho se nemůžu ničím nakazit 

Naprosto s tebou souhlasím, mám to stejně!
No ty ses kreten většího vylizanec sem tu ještě nepotkal
tak toto je názor naprostého idiota,ignoranta a absolutně nevzdělaného nezodpovědného člověka!
důvodů proč použít kondom jsou mraky,a vůbec nezáleží na tom jestli šukáš s někým komu věříš! i on mohl šukat před tebou s někým komu věří a přitom ho dotyčný mohl nakazit nemocí o které sám ani neví!
samozřejmě že kondom nemá rád nikdo ale takto riskovat v dnešní době může opravdu jen dement
důvodů proč použít kondom jsou mraky,a vůbec nezáleží na tom jestli šukáš s někým komu věříš! i on mohl šukat před tebou s někým komu věří a přitom ho dotyčný mohl nakazit nemocí o které sám ani neví!
samozřejmě že kondom nemá rád nikdo ale takto riskovat v dnešní době může opravdu jen dement
Tak kondom neni jen o bezpečnosti, ale taky o zabránění početí...
Tak jsi se projevil, ale k tematu jsi moc neprispel:-D
Doporučuji si přečíst ještě jednou:)
jojo, je třeba přečíst ale tobě a téma

Hmm, precetl jsem to ctyrikrat a krome toho, ze jsi se vyznal ze sveho odporu ke kondomum nevim, cim jsi obohatil diskuzi, ktera znacka/typ je dle tebe nejlepsi:-)
Tak já osobně používám kondom vždy. Samozřejmě mimo dobu kdy jsme pracovali s manželkou na dětech a nebo byla těhotná. Durexy jsou podle mně děs, raději Pepino nebo jinou značku jen ne Durex. Samozřejmě co komu vyhovuje.
Mam to stejně, Durex mi nevyhovuje, Pepíno naprosto jo.
Ovčí střívko a můžeš jet bomby léty ověřená klasika.
tak klasikou durex/pasante extra thin nic nezkazis :D
Jaký kondom
Jaký kondom