Sex s kolegyní.

Morální dilema...

Zdravím,

do práce k nám připadla nová kolegyně mého věku. Hned první den byly oboustranné sympatie na místě. Po třech dnech jsme na směně byli jen my dva. Začali jsme se líbat. Po práci mě pozvala k sobě domů na "kafe"... skončilo to sexem. To se stalo tři dny zpět.

Včera se to stalo opět.

Ona má přítele se kterým je dva roky, stejně jako já mám přítelkyni.

Nemám z toho výčitky, a to je to, co mě děsí...
Já si taky takhle začal s kolegyní v práci a už jí mám 11 let doma :-)
Ale oba jste byli svobodný, když jste se poznali že? :-)
Co je v domě, není pro mně. Stará moudrost, které je dobré se držet, aby se člověk vyhnul nepříjemnostem.
Ja bych to v tomhle pripade klidne risknul, byl bych ochotny i odejit ze zamestnani. Pro ni cokoli
nevěra je prostě svinstvo a kdo zahýbá-nemiluje .tečka!
Souhlasím, jak můžeš o přítelkyni říct, že jí miluješ a že je tvůj anděl, když jí za zády podvádíš? Tohle nepochopím
Proč by nemohl přítelkyni milovat? Milování je otázka citu. S kolegyní jen šuká.
Když člověk člověka miluje , chce aby ten druhý byl šťastný , měl vše po čem jeho tělo i duše touží .
Hodně lidí si myslí že svého partnera miluje , ale je to jen určitá závislost , majetnictví nebo možná pouhá iluze . Pokud někoho doopravdy miluješ , miluješ jeho duši a ne to že jeho pták nebo její číča patří pouze tobě . Jestli někoho přestaneš milovat , opustíš nebo dokonce znenavidis proto že měl sex s někým jiným nežli s tebou , tak jsi toho člověka nemiloval/a .*58*
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Obvykle nereaguji, ale tohle mi neda*3**3**3**3*
Tak to se ti plni muj sen. Ja svou kolegyni miluju uz pet let a zatim nepolevila. Ja teda partnerku nemam,ale ona pritele ano. Takze ti zavidim
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Tak, pokud to mate takhle, tak je to skvele a je to v poradku. Puvodni pisatel asi takovy vztah nena, zda se:-)
My nastesti take mame otevreny vztah a oba si toho moc vazime a verime, ze nam i diky tomu dlouho vydrzi.
Tak ses pochlubil a co jako po nás chceš abychom ti to schválili nebo ti řekli, že si debil a ona coura? Můj 8 letý bratranec nepoklada tak hloupé otázky jako ty.
Nemám v plánu se s přítelkyní rozcházet. Miluji jí. Je to můj anděl.

Jen mě strašně vzrušuje ta představa, že opět dobíjím a objevuji novou kořist.
Ona to má stejně.
No nevím....Asi svou přítelkyni moc nemiluješ jak tady píšeš... Já když miluji,tak nespím s někým jiným...To prostě nejde, pokud je člověk zamilovaný....