Dotaz

jen pro zajímavost

Ahoj, jen by mne zajímalo, proč, když někdo komentuje příspěvek ostatních, posléze koment smaže. Celkem ráda pročítám zdejší příspěvky a po delší době, když se k nim vracím, některé komentáře dotyčný smaže. Pročpak? Stydí se za něj? Nebo snad napsal něco, co se nemusí hodit potencionálnímu partnerovi odtud? Pokud něco napíšu, pak si za tím stojím....
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Ano můj profil byl zablokovaný adminen.Pokud vás admini zablokují zmizí vše, kromě profilu.Veškery komentáře na fóru,v blogu,u galerií, videí, fotky a videa ze srazů, vše se tím pádem vymaže. Zůstane jen váš profil,ale nemůžete se na něho dostat.Přes meily jsem musel žádat o prověření mého profilu a tím prokázat že zablokování mého profilu bylo mylné. Až si můj profil opět prověřili,profil mi opět aktivovali ale příspěvky, komentáře,fotky a videa u srazů už vráceny nebyli.Na otázku proč neobnovili i tyto věci odpověď neznám.... Zkoušel jsem adminy jednou po obvnovení žádat o vrácení příspěvků ve fórech a galerií a na to už žádný admin nereagoval.
Pokud někdo chce něco zkrýt,tak vymaže jen něco.Proč by mazal úplně vše?.Ja mám vymazané vše co jsem komentoval za těch xx let co tady jsem.Mám tady jen příspěvky od ty doby co si mě prověřili a znovu mi na mou žádost profil obvnovili.
Tricho, ano, Mauze je teď v čele. Máš pravdu, můžu zkusit....
Myslím si, že to není smazaný komentář uživatelem ale adminem? Možná i smazaný účet?
Kdepak. Napsané...obsah byl uživatelem vymazán nebo něco takového...
Tohle je můj případ u veškerých komentářů co jsem sem dal za několik let.U všech je napsaný: OBSAH BXL UŽIVATELEM VYMAZÁN.
Je to sice zvláštní,ale byl zmazán adminem.
Veškerý moje komentáře starších cca od října roku 2018 jsou vymazány.
Mno. To je velmi zajímavá a obšírná otázka