Malý penis - no a?

Přestaňte pořád plakat nad malým pérem...

Čau, je mi 30 let. Můj penis v klidovém stavu je extrémně malý a tenký, v erekci má okolo 13 - 14 cm. Celý život jsem měl komplexy, neměl normální vztah, protože jsem se bál. Měl placenou společnici, abych si zapichal a pořád plakal nad tím, jak je malý. Nahrával tu fotky ptáka, focene z podhledu, vypadal větší, nikdo nevěřil že má jen tolik cm kolik má. Ale nic nepohomlo a já pořad sebevědomí na nule. Před cca rokem a půl jsem poznal současnou partnerku. Nějak ji nestihl říct co mám za problém a byla tak nádherná že jsem nedokázal cuknout jako u případů dříve. Sex byl krásný, ona mi řekla potom jak se bála, že má problém že je ti často bolí protože je úzká a taky že nikdy neměla orgasmus. Po pár týdnech ho zažila, z mého péra a nepomahala si rukou. Jsem ted díky ní sebevědomý muž, milujici sex, a milujici svuk penis takovy jaky je. Jasne, ne kazda chce menší, ne kazda chce ale vetsi, žádný pero neni super pro všechny. Neexistuje zadny prototyp super ptáka. Tak prestante plakat nad.velikosti, ztracite tim jenom cas, presne tak jako jsem to delal ja. Zijte a uzivejte život!
Problém je vždy jen vytahaná kunda, nic víc.
Podle mě je problém u obou. Pro ženskou je to prostě malý penis, pro může velká vagína...
Pro vas dva bude kazda vagína velká koukám 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Lachtan ma taky jine hodnocení... *22*
Každá velká není, ale občas to je jako když hodíš štangly salámu do chodby 😀
Proc mas pocit ze to nevim? 😁.
Protoze jsi starej lahtan s kuzicku jak cednikem, slepicim mozkem a archetypem stolele vytahne vaginy, takze fakt nevis
Tyyyy brďo teď jsi mi to nandal 🤣🤣🤣🤣
Porad dokazujes jak malo toho o ženách víš
Vis co,hledej idealni vaginu a neotravuj zoufalče 🖕🖕
Zoufalec bych byl kdybych vlezl na neco tobě podobneho navic s tvým slepicim pidi mozeckem at mam 5 nebo 30 cm ty narusena berusko69 *22*

Se nedivim, ze ani manzel to nevydrzel a honis si svoji slepicarnu na amaterech.. *3* (upraveno)
Ty vole ty seš hovado.to jsi chlap kurva? Chovej se k ženám slušně ty dobytku nevychovanej
hochu hochu,ty s těmahle názorama jednou skončíš špatně,hodně špatně *25**25*
vlastně je mi tě líto
I s malým kašpárkem jde udělat velké divadlo, ale malý kašpárek nesmí do velkýho divadla.
jj typická odpověď "malých" chlapů.
Základní pravidlo nás nedorostlých: co ti chybí na velikosti to dolížeš*3*
Chce to jazyk jak bernardýn a nebolavý krk*3*
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Přesně tak. Velká prsa, když už jsou, tak jsou fajn. Ale když jsou malá, tak je to taky v pohodě, protože velikost prsou je nepodstatná. A velké péro, to musí ohodnotit dámy. Já sám mám celkem malého, nebo max. průměr a moje žena se mi přiznala že by ji zajímalo jaké to je, ale že už má holt mě, tak prý je smířená s tím že pocit velkého už nepozná. Samozřejmě že jsem jí nabídl, že kdyby po tom toužila to zkusit, můžeme oslovit nějakého amatéra ale prý není potřeba. Teď nám to v sexu klape výborně a nebylo tomu tak vždy. Takže prý na tom nepotřebuje nic měnit.
Moje to myslela tak, že by jí zajímalo jaké to je. Čistě ze zvědavosti. Ale vyloženě po tom netouží, prý jí bohatě stačím já. 😀 Samozřejmě když už by došlo k tomu že by to zkusila, určitě by tam hrál velkou roli faktor nového muže. Prostě nové maso a k tomu větší péro, no myslím že by byla hotová. 😄 Docela rád bych chtěl vidět ty reakce.
Jak jsem psal výše, teď fungujeme výborně a ona to nechce zbytečně bořit. Takže to není na pořadu dne. Ale kdo ví, možná někdy...
Ahoj Vašku.
Řešil jsem dlouhá léta stejný - podobný problém (normálně neztopořený je tenký a má 3-4 cm, ztopořený penis 15/3).
Řekněme někdy od patnácti jsem začal vnímat rozdíl. Hrál jsem odmalička hokej, v kabině to nikdo neřešil, ale já si začal uvědomovat, když jsem samozřejmě viděl ostatní kluky, že mi Matka příroda nadělila o něco méně 🤷🏻‍♂️ Jistě, příjemné to nebylo, ale jako mladý kluk jsem to ještě moc neřešil. Sem tam sbalit holku a ty první vztahy a sex byly OK v rámci možností. Problém přišel později (cca ve 20). Narazil jsem na dvě holky, které mi to daly celkem sežrat a to i mezi známými, styděl jsem se a to hodně. Díky Bohu moje manželka to nikdy neřešila, naopak mě vždy povzbuzovala, abych to neřešil, že ona s tím problém žádný nemá atd. Je mi 46 a stále s tím mám občas “problém” (sauna, sprcha na bazénu, …), nemám odvahu se tam svlékat do naha. Se ženou jsme spolu více než 20 let, a protože máme skvělý vztah, začali jsme pokukovat po nějakém “rozptýlení” (dlouho jsme o tom přemýšleli). Stejně jako já ji i ona mě chtěla nabídnout vyzkoušet společně sex s jinými lidmi. Poprvé to byl náš dlouholetý kamarád s partnerkou. Občas jsme si to skvěle užili bez hloupých předsudků a bez ostychu, nebyl důvod, známe se opravdu velmi dobře. Později nás lákalo to zkusit s někým cizím a dodnes to vlastně nevyšlo. Netajíme co nosím v kalhotách, ale upřímně pro potencionální setkání s výměnou partnerů toto není pro ženy atraktivní, chápu to.
Dnes to už neřeším a i na našem profilu se o velikosti zmiňuji. Kolik jsme potkali primitivů povídat raději nebudu. Jen výsměch a urážky. Jedna kamarádka mě přivedla na dobrou myšlenku, sama má podobně “vybaveného” manžela. Jen pro ten pocit mi poradila, abychom zkusili pomůcky jako jsou násady na penis atd. To bylo úžasné!!! Dnes je mi opravdu jedno jak malý nebo velký je. Prakticky jsem si to vyzkoušel právě s onou kamarádkou, jejím manželem a samozřejmě s moji ženou 😉 Kupujeme tyto pomůcky jen v nej kvalitě a vůbec, neskutečně mi to pomohlo. Jsem s tím už dávno srovnaný, stejně to nezměním, ale na tyto pomůcky nedám dopustit. Pro ženu jako zpestření a pro mě sem tam pocit být v kůži někoho jiného.
Hezký den všem.
Dobrý den. Máte moc krásný osobní popisek. Sám bych to líp nenapsal. Můžu Vám, prosím, poslat vzkaz ? Děkuji, přeji Vám hezké dny. .
vy teda řešíte problémy,vaše starosti bych chtěla mít
Nikdo vás přeci nenutí to číst, a už vůbec ne reagovat.
Ano, pro spousty kluků to je problém!!
Čím dříve podobní jako jsme my pochopí, že je to zbytečné řešit, tím lépe pro ně. Sebevědomí na nule z neznalosti nikomu ještě nepomohlo.
Proč se zbytečně dlouho trápit skutečností, kterou nejde změnit? Zkuste být příště alespoň o malinko “vnímavější”, neuškodí to 😉😎

smalbig
smalbig
před 4 dny
Dobrý den. Máte moc krásný osobní popisek. Sám bych to líp nenapsal. Můžu Vám, prosím, poslat vzkaz ? Děkuji, přeji Vám hezké dny. .
Skvělý přístup, jste šťastný a šikovný pár. Rád bych si s vámi popovídal.
Jsem to asi zle napsala,je uplně jedno kdo a jaký ho má,mě osobně stačí to co má manžel,ztpořený 13cm a jsem spokojená ale vadí mi jak se tu chlubí ti co ho maj v uzofkách velkýho,co pábu dal to dal.Omlouvám se jestli jsem někoho urazila.
Sice zahraješ velké divadlo... ale jenom komedii nebo tragédii... *4* *22*
Další duševní chudáci. Ale i takový jsou mezi námi
No já mám dva metry a 130 kilo ,takže po mě pálí vetšinou buchty co si myslí že velkej jsem i v kalhotách ,ale mam nějakých 15/16 cm ,zaleží jestli mam o deset kilo min nebo vic ,to ale neni problem ,problem je najít tu správnou buchtu která by se mě nebála,abych si to nemusel psát na čelo že ji neroztrhám :D
Neuděláš s tím nic... To je život... Nefér, ale je. Hlavní je, se z toho neposrat!!! Njn, nevyrostl nám, co dělat? To je život... Ostatně, teď po volbách budeš mít nad sebou takových mega curaku, že ti ten Tvůj bude sumafuk 😅
Dle fotoalba o své velikosti lzes, nebo nemáš své fotky...
Jasne,fouknu ho dovnitř ,zapnu příklep a na nějaký cm seru,když jí má jak vrata a potřebuje valacha - není můj problém...problém je když je to stará a ne nějaká občasná obšťastnice....
Přesně tak, i s malým kašpárkem se dá zahrát velké divadlo 🎭
Já ho mám v erekci jen 12/4 a nestezuji si. Zatím jsem s tím nikdy problém neměl. Má to ještě jednu výhodu. Vejde se mi pěkně do kalhotek.
Vy s tim naděláte ..... takovej Enrique Iglesias taky pořád do světa vyřvával, že má malý péro ... a přesto klofnul krasavici Kurnikovovou a už s ní má pár dětí
tak to je blbost.měla jsem takového pracháče,udělal by pro mě všechno na světě,ale kvůli jeho 5ti cm jsem ho poslala k vodě
ty máš hodně bídný život že máš potřebu jen urážet že?
Pěkné komenty rád bych napsal že ho mám taky 14 cm, komplexy jsem z toho neměl jelikož ve 13 rokách sem byl odpaněn 😉 a od té doby sem zjistil že milování miluji,, sex,, a zažil jsem hodně žen s velkou vagínou i s úzkou, můj názor je takový že záleží jaký je milenec,, předehra lízaní prstěni vášeň něha tvrdost,,a komunikaceeee spojená s humorem 😉😉
Větší mi už nenaroste tak proč bych to řešil. A mých 14 cm stačí mě i partnerkám
Pro mě je taky víc vzrušující když ženská vytáhne velký kozy s velkými dvorci 😜,ale někteří muži to nemusí.....každý to máme jinak , proto nás je tolik aby měl každý pokuď možno na výběr...
hledat si milence to není můj styl.pro mě je vztah posvátný.
ale chápu že některé ženy to tak řeší
ale u mě je nemyslitelné být s někým jen kvůli penězům*4*
a ty ho musíš mít hodně malého že neumíš komunikovat jinak než napadáním že?
njn,odmítnutý chlap je horší než podebraná noha...*378*
Jj to znám,ja mám taky 14 a dicela dost to ovlivňovalo mojí stydlivost a sebevědomí, díky tomu jsem neměl ani tolik ženských , když už jsem měl tak jsem se okamžitě zamiloval a vážil jsem si jí,proto si myslím že muži s malým jsou citlivější,naopak muž s velkým toho využívá a mysli si že když naznačí nebo pošle foto svého penisu že má výhrano atd. Měl jsem ty pocity asi do 30 let,pak jsem zjistil že jsem na to až moc nyslel a zjistil jsem diky internetu že jsem ještě na tom dobře, že někteří jsou na tom hůř....tak že už jsem to pak neřešil, spíš jsem si z toho dělal prdel i před holkama v práci 😀 ale je pravda, protože mám sex hodně rád, že na některý polohy co mě hodně vzrušují jsem prostě kratkej 😀 no a to je další věc, že se kvůli tomu víc nadřem😀
Tohle obdivuji, nedokážu si představit že bych nechal kamaráda šukat mojí manželku přede mnou 😀 divný 😊
Ale to sem nepatří 😀 tak že se omlouvám
Mám úplně stejný problém opravdu se dá taková žena najít?
To je v prdeli, sem už píše kdejaký tatar.
Aky vlastne je maly?Pre niektore zeny aj 19 je malo..
Psal jsem extrémně malý v.klidovém stavu.
Čekám až někdo napíše že ho má v klidu 12 a při erekci 11 cm *3*
*3**3**3**3**3*

No je fakt, že občas je to tady slušný matroš *3*

A těmi heteráky co chtějí kouřit borce si mi rozbil *2**3*
Dokázi si to představit, jako bych to četl.

Hledám chlapa, kouřil bych, ale sem čistokrevný hetero *3*
Buzny napište *23**3*
Umis cist? Můj penis v klidovém stavu je extrémně malý a tenký, v erekci má okolo 13 - 14 cm
Nenapsal jsem ani jednou, že je v klidovém stavu extrémně malý. Tak tu ze sebe nedělej debila
A nikdy jsem nenapsal, že má 13 14 v klidovém stavu...
Vašku, Vašku, tady nejde editovat, tohle není FB. Opravdu si v 10.25h psal o klidovém stavu.
Však ano, že v klidovém je extrémně malý. Bože můj, můžete to číst a myslet nad tím.
Od sameho začátku pisu, ze je extremne maly v klidovém stavu a ze v erekci ma 1314. Porad dokola pisu to same vy mate v hlavach uplne nasrano
Viktore, já končím. Nebudu tady řešit malé péro s někým, kdo ani neví co má, čím to měří atd. A hlavně neví co píše.
Tak naposledy, co si napsal včera v 18.51h? *3*
A co si napsal v 18.51h?.

Teď už to možná pochopíš....
Necham na ostatnich, kazdej s mozkem pochopi, ze mas iq mouchy
Citát: " Můj penis v klidovém stavu je extrémně malý a tenký, v erekci má okolo 13 - 14 cm". Takže Viktore, neposílej nikoho na léčení a zkus to číst znovu a znovu, dokud nepochopíš psaný text.*2*
ja to mam to same..penis v klidu mi meri mezi 6-8cm a v rekci ho mam jenom 12cm.
Tak ho ukazuj jen v erekci, když máš nabito 😃
Přesně, řešit rozměr pinďoura může jen hlupák. Stejně to neovlivníš, nezvětšíš ho.
Tak proč fňukat.....