Brandýs - St. Boleslav

Podniká někdo něco v dvojměstí?

Jsou třeba nějaká vyhlášená místa? Vím o dvou místech za starou boleslavi směrem na lysou, za kolejema. A o druhém když se jede na lhotu, tak za borkem.
ahoj rad bych v okoli nekoho videl a dohodnul se nebo se i pridal kdyby byl zajem
Taky jezdím v létě na Lhotu, to je ten lesík vpravo před odbočkou do Lhoty?
To záleží. Jestli chceš být načapán nebo ne. Já se ženou tudy jezdím velmi často (třeba při cestě z Lhoty) a míst je na tomto úseku mnoho. My zastavujeme přímo u krajnice. Ale pokud potřebuješ střechu, tak je pěkná autobusová zastávka v Podbrahách přímo u silnice.
Nevadilo by mi být načapán :) .. a ze lhoty jakým směrem? Stalo se, že vás někdo nachytal?
Tak koukám, že to tu začíná být stejně kvalitní diskuse jako všude *19* .. buď se z toh dělá seznamka a nebo se píšou slova bez smyslu *23*
Co čekáš? Souřadnice? Každý opuštěný flek je sex jako stvořeny....
Všude okolo jsou lesy, takže každá odbočka je potenciální místo na šukání. Nemusíš jet jen autem i na kole, třeba kolem vodarenských van dozadu ke sv. Václavovi a dal až do staré Lysé, kolem Grada, na soutoku Jizery a Labe úplně vzadu za lavkou z Toušeně. Prostě všude.
Čekám na to, na co se ptám*14* je jasné, že se dá všude, ale já se ptal jestli jsou nějaká VYHLÁŠENÁ místa. Na to jsi mi neodpověděl. Pokud nevíš, tak nevím proč píšeš. Že by prudič? Co jsem čekal