Chlapi, honíte tu na fotkama?

Projíždítw galerky a honíte?

Ahoj, honíte tu nad fotkama? Strašně nás vzrušuje (a mě asi více než přítele) představa že nekdo otevře naše album, vzrušelí ho to, a začne si při pohledu na naše fotky honit péro. Moc bych si přála mít fotky, jak někteří zde, cizího péra tvrdého jak honite nad našima fotkama. Nepošle někdo, teda za předpokladu že se mu naše foti líbí.
Jo jedna znám z Liberce mi poslala sexy fotky a vzrušila mě tak že jsem si ho musel vyhonit.Chlap kterej řekne že si nikdy nehonil péro tak kecá
Galerie máte pěkné a ještě se k nim možná i vrátím, ale můžeme se domluvit, že mi uděláte nějaké čerstvé fotky které bych vám mohl pořádně postrikat 😉Nebo ještě líp mohli by jste si pro mě, třeba na skypu, nechat pustenou webku.... Líbilo by se vám to?
No to musí byt pro páry desnej rajc, vědět, že nad jejich fotkami zoufalci, co nesukaji, honí *22*
A proč by ne, každý to může mít jinak.....
Cau, u vasi galerky by se dalo hezky pohonit, mate tam super fotky
gallerie máte skvělé, ale já bych se radši na vaši soulož podíval live. není nic krásnějšího, než mastit si ho přímo u prcajícího páru :-)
Já osobně jsem přesvědčený o tom,že krásnější je rozhodně prcání
Nad fotkama jsem honil možná někdy ve 14ti letech. Nad fotkama už nehoním vůbec.Ted si raději pustím nějaké video na jiných stránkách....
Fotky a videa jsou na dvě věci, najdi si ženskou a zašukej si *4*
S tím s tebou úplně souhlasím že je lepší ženská než nějaké fotky a videa.
Jenže já už sháním nějakou ženskou 1,5 roku a žádnou jsem ještě nenašel.Takže ono je to těžký.
A čím dýl jsem bez sexu, tím mi to míň chybí... Buď si zvykám a nebo stárnu.
Máme společný profil s přítelem. Nikdy jsem neřekla že tu chodim a loguju se jen já. Jasne ze oba zlato
Nevím co je scam a jestli Tě něco nezajímá, tak na mě nemusis vubec reagovat teploušku
No já to vidím stejně a věř že teploušek opravdu nejsem.
Pár bez certifikace, to je TÉMĚŘ VŽDY POUZE MUŽ!
Žena nemá o existenci amatérů, natož společného profilu ani tucha.
A můžes psát 100 X jak to není pravda...
Ale když ti to honimíři žerou, proč ne *4**3*
Já se nemusím zpovídat co je a co není pravda. Mě opravdu vaše názory nezajímají.
Na diskuzním fóru by tě to ale Vašíku mělo zajímat, víš *4*
No vidíš a i přes to mě to nezajímá ¯\_(ツ)_/¯
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Nikdy žádný únik dat nebyl a ani nebude. Certifikaci mají tisíce uživatelů. Důvěryhodnost těchto profilů je podstatně vyšší. Kdyby měl certifikaci zakladatel tohoto vlákna, nikdo by nic nezpochybňoval. Takhle je to nad slunce jasné, že to psal muž.
Kde ta jistota v dnešní době, že ty data neuniknou ven? Vždyť je to naivní. Daleko víc střežený data se dostaly nejednou ven, tak nevím kde bereš tu jistotu, že tyhle ne.
A jeden jediný důvod, proč by ty data měly uniknout? On je zrovna někdo zvědavý na nějaké amatéry. Obvzlast hacker *3*

Info může uniknout i ČNB, z Pentagonu, z pražského hradu. Takhle se to nesmí brát. Takhle vážně, téměř do krve.

Certifikát má mnoho a mnoho uživatelů. Osobně se na tyhle profily dívam trochu jinak, řekněme lépe.
Minimálně odpadne nějaké podezření atd.
Ano, jinak. Na té větě není nic k nepochopení...
Už jen proto, že má dotyčný uživatel odvahu a koule na to, si certifikát, ověření, udělat. Prázdné profily zcela přehlížím. Škoda času s nějakým no name anonymus.
Certifikace není důležitá. V přípdě seznamování si stejně s párem či ženou vymněním kontakt na whats up, tel a komunikujeme po jiných kanálech. Před schůzkou telefon. Ještě se mi nikdy nestalo, že bych naletěl na fake profil. A rozhodně nemusí jít přímo o sex. Našli jsme zde i přátele.
Ahoj spíš by to chtělo nafotit jen detaily kundička kozy a pak se dají fotky udělat i postříkané
Když je udělám, tak posles postrikany? Do patku bude galerka kdyz by jste chtěli. Jen detaily a bez partnera
tak jo mám je pak poslat do zprávy nebo jak ?
Když si vzpomenes a budu se ti libit, tak do vzkazu. Zitra, nejpozději v pátek tu galerku udělám.
U posledního alba jsem si vyhonil ale fotky jsem neudělal *3**15*
Opravdu? Líbí se ti galerka?To je super
Je to nádherná galerka, škoda ale že je jenom jedna