Ahoj psychika je složitá věc nezávidím ti tvůj problém co si měla a co v nějaké formě přetrvává, ale věřím že když se dostaneš zpátky do psychické pohody budeš mít hormony v klidu tak orgasmu zase dosáhneš a ikdyby ne tak i sex jako takový ti musí být příjemný natolik, že ikdyz je to proti orgasmu chabá náhrada tak lepší než nic. Navíc i já třeba souložím se vším všudy 20 až 80 minut kvůli 10 až 30 sekundam orgasmu a těch 20 až 80 minut je vždy lepší než těch 10 až 30 sekund.
Ahoj jsi mladá žena žádné vadné zboží nad tím ani neuvazuj je možné že v sobě vše hodně rozebíras. Já rozebíram dost antidepresiva krátce pak prášky na nervy ale problém jsem neměl
A pokud máš partnera, musí ti s tím samozřejmě a stoprocentně pomoc i on. A tom trápení s ním hlavně mluvit.
Ahoj. Určitě je to jen psychicky problém a myslím že se s tím dá pracovat, ale zřejmě budeš muset vyhledat odbornou pomoc. Pokud jsi léky brala z důvodu partnerských problémů, mělo by být trochu lehčí za pomoci odborníka to srovnat. Neboj se toho a najdi si nejlíp nějakého sexuologa.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Hele, s tim tu ma leckdo, ale opacne tema tu neni. A pokazde, kdyz ho nekdo nadhodi, driv nebo pozdeji se objevi nekdo a napise: To o cem se tu pise, s tim problem nemam, ale...:-D Tak zvany osli mustek;-)
Zapomněla jsi hlavně popsat důvod braní antidepresiv. Pokud je rozhozená psychika, tak je rozhozené téměř vše a nelze očekávat, že si orgáč budeš nějak moc užívat. Každý případ je v něčem jiný, ale základ je téměř vždy stejný. Pochopit, co tě do toho stavu dostalo, vyrovnat se s tím a udělat pořádek v hlavě. Samotný člověk se z toho asi nedostane a téměř vždy je zapotřebí vyhledat odbornou pomoc. Někdy to musí být příslušný " psychouš ", ale v řadě případů bohatě dostačují odborníci na kraniosakrální terapii nebo ti co pracují s energetickým systémem těla a podobně.
A ano, je to samozřejmě o "hlavě". Umět na některé věci vybodnout.
Dík za tvůj příspěvek. Důvod braní antidepresiv byla deprese, lehčí forma. Táhlo se to se mnou několik let (důvody úplně rozebírat nechci, nesouviselo to s mojí sexualitou). Původně jsem si tak nějak nepřipouštěla problém, každý máme něco. Až když mě to opravdu začalo omezovat a mně samotné vadit, tak jsem to začala řešit. Terapie + medikace. To trvalo cca 3 roky dohromady.
Na vadné zboží zapomeň... Partner musí být taky vnímavý a vzbudit v tobě, že ty jsi nej... Na druhou stranu věř si ve své tělo ve svou krásu a ve svou neodolatelnost a tvé tělo se samo odmění velkým vzrušením a uspokojením.
Hodně věcí je být v pohodě, a být sám sebou.
Hodně věcí je být v pohodě, a být sám sebou.
Ahoj, dík za komentář. Je to pravda - na partnerovi také záleží. A samozřejmě i na tom, jak já vnímám samu sebe, člověk je někdy k sobě zbytečně kritický.
Přesně tak. Vůbec se toho neboj uvolni se s vše bude fajn.
Přítelkyně brala antidepresiva dlouhé roky, ale nevím přesně která. Problém měla jiný a to v kázni. Brala je podle momentální nálady a vzhledem k jejích zpožděnému účinku si v období depresí brala jednou pilulku za druhou a po nějaké době ji to "vystřelilo" do nebeský výšin, kdy se cítila jako paní světa a vesmíru. A jako naprosto dokonalý, sebevědomí a bohužel i velmi sebestředný člověk přece nepotřebuje nějaká antidepresiva a úplně je vysadila. To jí opět uvedlo do těžkých depresí. Kruh se uzavřel a tento cyklus se neustále opakoval.
Co se týče sexuálního života to bylo podobné. V době kdy, stoupala do nebeský výšin rauše chtěla sex neustále a měla mokré orgasmy. Na výši už neměla zájem o mě a jako vládce vesmíru chtěla hledat někoho lepšího... A pak cestou dolů k depresím sexu ubývalo a bez gelu nešlo nic. A na dně řešila samozřejmě existenční otázky... Zbytečnost života a tak. Takže o nějakém sexu, natož libidu se nedá ani mluvit.
Vše je o psychice. A čím více se řeší proč, tím je to horší.
Pokud antidepresiva již nepotřebuješ, tedy to tak cítíš ty i tvé okolí, tak je to jen o tom smíření se sama se sebou. Jakmile se ti to povede, tak tě třeba tvé tělo odmění. Užívej si naplno toho, co máš a čeho si užívat můžeš a netrap se tím co nezměníš. Protože čím víc se to řeší, tím je to jen horší.
Je to jen má zkušenost a názor... ne pravda pravdoucí ;)
Co se týče sexuálního života to bylo podobné. V době kdy, stoupala do nebeský výšin rauše chtěla sex neustále a měla mokré orgasmy. Na výši už neměla zájem o mě a jako vládce vesmíru chtěla hledat někoho lepšího... A pak cestou dolů k depresím sexu ubývalo a bez gelu nešlo nic. A na dně řešila samozřejmě existenční otázky... Zbytečnost života a tak. Takže o nějakém sexu, natož libidu se nedá ani mluvit.
Vše je o psychice. A čím více se řeší proč, tím je to horší.
Pokud antidepresiva již nepotřebuješ, tedy to tak cítíš ty i tvé okolí, tak je to jen o tom smíření se sama se sebou. Jakmile se ti to povede, tak tě třeba tvé tělo odmění. Užívej si naplno toho, co máš a čeho si užívat můžeš a netrap se tím co nezměníš. Protože čím víc se to řeší, tím je to jen horší.
Je to jen má zkušenost a názor... ne pravda pravdoucí ;)
A má to cenu, ho na půl hodinovou šukačku, vyndavat z kalhot ?

Znáš to, o tom otáčení celého kombajnu k vůli jednomu zvadlému klásku ?

Se na to moc upínáš, že?..........
Antidepresiva vs orgasmus
Problémy s dosažením orgasmu
To, že jsem neměla moc chuť na masturbaci, natož na sex je při užívání pilulí asi celkem běžný jev. Ale mám dojem, že po vysazení (cca 2 roky) mám stále potíže s vyvrcholením. Muži se mi líbí, mám ráda jejich doteky, fantazie jede, vše je jak má být... ale orgasmus většinou nepřijde a i při masturbaci to není ono, prostě mi to trvá (možná už jsem moc stará :-) ). Přijdu si jako vadné zboží... Řešila jste některá podobnou zkušenost?