Erekcia v 18+ saune/welness

Je spontánna erekcia v 18+ saune v pohode?

Potrebujem radu. Chystám sa prvý krát do bezplavkovej welness/sauny 18+ (thermal park Šírava) aj s manželkou zažiť niečo nové. Nie za cieľom sexu, ale skôr vzrušujúcej predstavy byť nahí medzi ľuďmi ktorí sa na teba pozerajú. Ako sa poznám, spontánnej erekcii sa určite nevyhnem. Nebude to trapas? Chcem sa opýtať, vás znalých a skúsených, ako sa vo všeobecnosti vníma erekcia v bezplavkovej welness alebo saune? Je to niečo čo sa tam bežne stáva? Rieši sa to vôbec ak tam samozrejme chlap neonanuje alebo sa nespráva nejako inak nemiestne?
Vďaka za všetky rady a skúsenosti.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Vďaka za odpoveď. A bola si reálne svedkom takej situácie? Samozrejme že tam nechcem ísť za takýmto účelom, len ma zaujíma ak sa to náhodou stane (a chlap sa samozrejme nespráva neprístojne) aké sú reálne reakcie okolia. Či to vzbudí v prevažnej väčšine pohoršenie, úsmev alebo aj zvedavosť že sa človek rád pozrie. Podotýkam, je to welness pre dospelých, od 18. Takže žiadne pohoršenie pre deti.
Nie, to v žiadnom prípade. Žiadna samoobsluha a ani pomoc manželky na verejnosti. Iba spontánna neplánovaná erekcia a nič viac. A reálna reakcia dospelého človeka na takúto situáciu (je to welness od 18 r.).
Tak sa mi zdá že tu sú ľudia viac konzervatívní a hambliví tak sa tu plavky v saune viac tolerujú.
A bola si svedkom takej situácie?
Ano v některých saunách jsou dovolené i plavky.... Zvláštní,ale je to tak..
Například v Boskovicích.Je tam sauna a všichni tam chodí v plavkách..
Ne běžně se to nestává. Lidi chodí na wellnes relaxovat třeba i s rodinou.
Podotýkam že toto je welness výhradne pre dospelých, až od 18 rokov. Takže žiadne pohoršenie pre deti či mladistvých. Samozrejme že tam chcem ísť si oddýchnuť a zrelaxovať. Užiť si pocit voľnosti a hlavne niečo nového. No keď je chlap moc zrelaxovaný, alebo si v saune oproti sadne nejaká provokatérka tak sa to môže každému zdravému chlapovi prihodiť. Mňa len zaujíma aké sú reálne reakcie okolia keď sa to stane (a chlap sa samozrejme naďalej správa slušne).
Dobré ráno, my chodíme do wellness v libereckém Babylonu. A osvětlení je na takové slabé intenzitě, že co má zůstat utajeno na první pohled neuvidíš. Garantuji, že se Ti nepostaví a s manželkou budeš mít hezký zážitek. Prosím následně o reference a zkušenosti. Také bych chtěl na Šíravu zaskočit. Děkuji Z_tp.
Dobrý deň. Vďaka za odpoveď. Ja v to samozrejme dúfam a ani za tým účelom tam nechceme ísť. A určite nič nenecháme na náhodu a veci ešte poriešime pred vstupom aby opadlo to vzrušenie z očakávania tohoto nového zážitku (čo si myslím že mal každý človek čo sa 1x vyzliekal pred inými ľuďmi a plnil si tento sen). A určite to bude aj trochu stres tak tiež si myslím a dúfam že to neskončí erekciou. Ja sa proste iba snažím zistiť aké sú reálne reakcie ľudí ktorým sa to stalo alebo to videli lebo je tu možnosť že sa to stane aj mne. Preto sme si vybrali aj také welness kde nie sú ani deti ani mladiství aby som nevzbudzoval pohoršenie u rodičov.
Takovýho žaluda bych tam určitě chtěl potkat. Ve všech normálních zařízení je za spontánní erekci normálně odchyt personálem a odstřel v prevlekaci kabince.

Nevím představa že sedím sám s chlapem v sauně a jemu se postaví tak bych mu asi dal do tlamy. Pokud to neumíš uhlídat a nejdeš tam za účelem relaxu ale sexuálního vyžití tak je to fakt špatný.
Ty budeš vážně debil. A p proč lidí chodí do ta ji bych zařízení? A b y se tam vzrusovali. Tyhle agresivní primitivy kterým nestojí bych rozbil držku a vyhodil je nba mráz
Nějak nechápu proč by jsi mu chtěl dávat do tlamy.Kvůli tomu že se mu postaví a tobě ne?
Já jsem na ženský s i když bych byl sauně sám s chlapem a jemu se postavil,tak nevidím důvod mu dávat přes držku.Proč? Důvod?....Jen kvůli tomu že mu stojí?
Presne to som ani ja nepochopil. Ako som písal, ide tam s Manželkou, nejdem si tam teda nikoho hľadať a ani nikoho obťažovať. A samozrejme nejdem tam za účelom dosiahnuť a verejné tam ukazovať svoju erekciu a ani nič podobné. Ideme sa tam zrelaxovať. Nie som žiadny uchýl a na túžbe splniť si sen byť nahý pred cudzími ľuďmi nevidím nič zlé. Je to welness pre dospelých, od 18 rokov, takže o pohoršení tam nemôže byť reč. Som proste chlap ktorému všetko normálne funguje tak sa iba obávam že pri tom že to bude všetko nové sa to ľahko stane. Dokonca aj žena je o tom presvedčená LOL.
Nevím podal si prostě dotaz jak dítě no tak ti bude stát pero no koho to sere někdo se usměje někdo se po očku koukne. Sorry ale ten dotaz je fakt mimo jak máme asi vědět jak budou cizí lidi reagovat věřím že by se i našel někdo kdo ti po té hubě by dal*3*