Ešte stále niekoho hľadáte? Ja som bi sub.
Čo takto kamaráta nájs? Len realne zoznamenie
(upraveno)
Ahojte aj my chodievame do Podhajskéj. Moja je síce momentálne tehotná ale radi spoznáme nové páry aj sólo mužou .
Ahoj do Podhájskej chodievam sem tam aj ja včera sme písali spolu tak môžme po kecať aj stretko dat tam co na to?
Dobre ja som za a možno sa knám aj niekto pridá
Ja by som sa ale nemám ako a nwm kde mám prísť.
Niekto na spoločné honenie pri Hrone
Zatiaľ nič no škoda je to. Dúfam že sa niekto najde
Kedy idete do Podhajskej ? my by sme išli sobotu 9.2.
Ahojte. Nájdeme tu par, ktorý by na budúci víkend s nami vyrazil do Podhájskej?
Čaute chodievate do Podhájskej aj my občas
Nájdem tu nejakú sólo ženu? Píšte
Sólo ženu tu určite nenájdeš a myslíme, že ani pár.
Ale par sa tu dá nájsť teda aspoň nám a tešíme sa na každé stretko čo si spolu užijeme
Najde sa tu aj párik alebo žena ktorá sa chce aj reálne stretnúť ? Alebo každý si tu len vypisuje a skutek utek...
Ahoj určite sa tu dá nájsť tích správnich ľudí. Len treba sa vyzbrojit trpezlivosťou.
volakto na zoznámenie ??? idálne BI žena ale môže byť aj pár alebo bi muž
Ahoj už sa vám podarilo nájsť bi muža či pár
Viete odporučiť dobré wellnessom v okolí Levíc? Okrem aquamarinu v Podhájskej, tam každý v plavkách chodil
Priamo v Leviciach je veľmi dobrý wellness, na Mochovskej ulici. Je to tam čisté útulné a dá sa užiť aj vo vírivke aj v saune.
Pôjdeme sa tam pozrieť niektoré doobedie. Ale to je asi plavkový wellness predpokladám
Ahoj tak to netušíme jedine tak keď ste odvážny
Najradšej bezplavkové a tiež vírivka
Som single muz a hladam par na stretka,eroticke hry,,,,,
Super to znie dobre a si bi ktorí podrží partnerovi 👍
ahojte sme par ale manzelka nechodi na stretka zatial som ju nedokazal nahovorit ale mam zaujem o peknu trojku som mierne bi s parom so to uz skisl 3 krat a bolo to super tak si to chcem zopakovat
Ahoj a prečo nechodí je to super treba ju prehovoriť

Levice okolie
bi muž, bi žena