Příspěvek byl uživatelem smazán.
To právě zkouším :D Uvidíme ...
To bych neřekl... Já když neměl chuť tak jsem ani nehonil,jen sem tam občas,ale podstatně méně než jindy.....Ani jsem nesledoval žádnou energii erotiku. Prostě mi to bylo jedno a nezajímalo mě to.
Možností je spoustu.
Možná je to tím že nemá třeba partnerku a tak nemá s koho být nadržený. Teď když se nad tím zamyslím, tak já když nemám partnerku,tak jsem taky méně často nadržený, než když ji mám.Tim že by měl partnerku tak díky ní může bývat nadržený, protože má možnost mít s kým sex a má nějakou inspiraci.Kdežto bez partnerky je chlap klidnější....Teda u mě to tak funguje.
Možná je to tím že nemá třeba partnerku a tak nemá s koho být nadržený. Teď když se nad tím zamyslím, tak já když nemám partnerku,tak jsem taky méně často nadržený, než když ji mám.Tim že by měl partnerku tak díky ní může bývat nadržený, protože má možnost mít s kým sex a má nějakou inspiraci.Kdežto bez partnerky je chlap klidnější....Teda u mě to tak funguje.
Partnerku mám, celkem i čerstvě takže to není stereotyp... :) Svoje jsme si už taky řekli :P
Asi 3 měsíce? Sex je super, řekl jsem jí vše co se mi líbí a ona taky... Jen prostě ta chuť nějak není
Zkusil si ji i vyměnit? Dost často to pomáhá

člověče když já mám prázdnou lednici víc že nic nesežeru ale to asi víc lidí ne ? :D
Když nemám partnerku,tak nejsem tak nadržený,ale to neznamená že nemám chuť na sex.
Myslel jsem to tím způsobem že když mám partnerku,tak přece jen svou přítomností mě ona sama do té nadrženosti dostává.Protože jak s ní trávím čas,tak v ní mám inspiraci a přitahuje mě.
Pokud partnerku nemám,tak nejsem tak často nadržený, protože není kdo by mě vlastně do té nadrženosti "vyprovokoval".
To né,ale některý věci mám možná naopak:)))No co už)
Jo mě se to stalo a nevím jestli je to dobře a nebo špatně.
Bylo to v době kdy jsem neměl partnerku, takže mi to bylo stejně jedno. Ono, proč chtít něco co vlastně v tu dobu stejně nechcete.???
Dalo by se to přirovnat ke kouření a napsat:
Poslední dobou jsem přestal kouřit a vůbec nemám chuť na cígo.Nějaké tipy?
Člověk by měl být na jednu stranu rád že vlastně nic nepotřebuje...Ale zase v tomto směru přichází o to "pěkné".
Bylo to v době kdy jsem neměl partnerku, takže mi to bylo stejně jedno. Ono, proč chtít něco co vlastně v tu dobu stejně nechcete.???
Dalo by se to přirovnat ke kouření a napsat:
Poslední dobou jsem přestal kouřit a vůbec nemám chuť na cígo.Nějaké tipy?
Člověk by měl být na jednu stranu rád že vlastně nic nepotřebuje...Ale zase v tomto směru přichází o to "pěkné".
(ne)Nadrženost?
Že by to bylo počasím?