Taky se rádi podíváme a počítáme s tím, že se někdo koukne na nás :)
Souhlas s Julmi. Jen většina lidí nechápe že to prostěradlo mají aby si na něj sedli a ne se do něj zahalit jako mumie. Zvlášť když je pak mokré, pak je to pomalu jako v páře. :)
Ono při pohledu na hezké nahé tělíčko samozřejmě chutě jsou 😀, ale lineárně s dobou strávenou v hicu odchází. Představa šukání v sauně si říká o infarkt, tam by se rozhodně mělo jen relaxovat
Každý se rád koukne jen je potřeba smirovat decentně tak jak to dělají ženy a nikoliv jak muži s otevřenou pusou.
Souhlas s cervik212. Rád se podívám na nahaté. Bohužel dost často je nezahalená jen ta moje
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Máme rádi nahotu a saunu. Já se svléknout před jinými muži nestydím, ale sex patří jinam.
Nevím asi jsem staromódní že do sauny se chodím saunovat. Šukat v tom vedru je picovina. Jo kouknout se super v pohodě občas někoho oslovit jestli neumírá. Ale, že bych tam měl potřebu píchat nevím. Leda bych plánoval dovolenou někde v teple a chtěl bych natrénovat.... 😀
Samozřejmě záleží na co se chcete koukat. Já to mám nastavené tak, že když jdeme s manželkou do sauny, jsem rád když se odhalí a já mohu obdivovat její nahé tělíčko, je to příjemné zpestření a totéž mám rád i u jiných žen a rád se na ně podívám. A nevadí mi ani, když jiní muži pokukují po mé ženě, alespoň vím, že se líbí. Ale abych se koukal v sauně na souložící pár, to bych nemusel a ani v takovém vedru nemám na takové věci pomyšlení, leda tak hodinu po saunování
.

Kdyby ti řekli, aby jsi se přidal, tak by jsi je tedy určitě odmítl, že?

Jsou sauny, kde podle dnů muži, ženy, páry a nebo stále smíšené (Bohumín), tam je to v pohodě, občas se některá ukáže, pochlubi, muži se chlubí skoro všichni, ale nikdo v tom žádnou sexualitu nevidí. Prostě pohoda, relax.
Pár v Sauně
Ahoj jsme jediní?