vzdy nejlepe fungovala pumpa pro muze. Mam obe, ale pro muze ma vetsi tlak.
Takže bys doporučoval ten krátký ale 7cm tlustý válec pro chlapy? Myslím, že 7cm vnitřní průměr by mohl na kundu stačit..
Pokud mají být pysky pořádně prokrvené, tak 7 cm je málo. Velikost pump pro ženy se pohybuje kolem +- 14 cm. Ideálně s pumpičkou, balónek často nestačí.
Ty jako chlap používáš pumpu na cundu nebo jako žena používáš pumpu na péra? Vytáhne ti to v druhém případě frajtra až na konec válce ?
Nějak nerozumím k čemu je to dobré, můžete ve zkratce napovědět ?
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Když se podaří cunda pořádně napumpovat, tak je to parádní jízda pro oba.
Když to nevíš, tak to aspoň nevykecáš....
Resime ted to same. S byvalyma partnerkama jsem pouzil pokazde jinou a tvarove se trefil. Ted spis nechapu, ze ty nejobycejnejsi, jsou ty nejdrazsi
Tak dá se sehnat už kolem pěti kila.. Jenže kolikrát jsem četl, že balónky dělají malý podtlak nebo že se ta plastová mušle deformuje.. Nebo že k tomu není silikonová manžeta a pak to prý dost tlačí...
Také právě přemýšlím nad tím krátkým válcem pro muže.. Penis head.. To má průměr 7cm má to manžetu a na fotkách některých žen jsem viděl, že ten válec dokáže kundu taky dobře napumpovat..
Také právě přemýšlím nad tím krátkým válcem pro muže.. Penis head.. To má průměr 7cm má to manžetu a na fotkách některých žen jsem viděl, že ten válec dokáže kundu taky dobře napumpovat..
Já mám klasickou pumpu pro ženy a super.
A ač má štíhlou postavu, tak kundu má spíš větší.. A vnitřní stydké pysky má už i tak větší.. Takže si myslím, že by jí tou pumpou šla kunda asi pěkně nafouknout.. To pak musí být luxusní lízání a šukání...
Jsem bacule, pumpu mám jednu z těch obyčejných. Jen ten balónek na pumpovani jsme vyměnili za pistol a super
A jakou přesně máš? Mohla bys poslat její fotku? Myslím fotku té pumpy ;-)
A jakou máš postavu? Manželka je štíhlá, cca 60kg a 173cm.. Jak je velká ta mušle? Věděla bys, jaké měla obchodní označení? Nebo třeba fotku té pumpy?
Příspěvek byl uživatelem smazán.
No ptal jsem se jí, ale zatím neodpověděla.. Ale právě že i ona má fotky s tím válcem..

Vakuová pumpa pro ženu
Rady pro výběr, zkušenosti, postřehy