Tak samozřejmě, že stačí. Ale jak přijde frajer s např.19/5 neuděláš nic. Vždy to bude s větším intenzivnější, hlasitější a s největší pravděpodobností i lepší.
To ale neznamená, že 15 je málo. Já mám 16/4 a věř, že to na většinu stačí. Žena měla i 21/5 a neudělala se, sice byl větší, ale nebylo to ono.Chybelo tam to okolo. Nejde jen o zasunutí a bušení, to je jen ta třešnička na dortu. Nauč se ty věci okolo, které mají rády zkušené ženy a budeš překvapen. Jen tam nesmí být ten týpek s 19/5 ,pak je špatný:-)
To ale neznamená, že 15 je málo. Já mám 16/4 a věř, že to na většinu stačí. Žena měla i 21/5 a neudělala se, sice byl větší, ale nebylo to ono.Chybelo tam to okolo. Nejde jen o zasunutí a bušení, to je jen ta třešnička na dortu. Nauč se ty věci okolo, které mají rády zkušené ženy a budeš překvapen. Jen tam nesmí být ten týpek s 19/5 ,pak je špatný:-)
Pánové snažte se ženu spíš víc vnímat a přijít na to co chce ona a její tělo v určitých chvílích. Když to dokážeš, můžeš to být právě ty s kým zažije nejlepší zážitek.....
Taky si myslím, že podobný dotazy píšou jedinci, kteří chtějí od žen slyšet jak délka vyhovuje, jak je optimální, jaké mají kladivo atd 

Mne se taky X krát stalo, že řvala ještě, ještě, ale mne už došel penis
Mne se taky X krát stalo, že řvala ještě, ještě, ale mne už došel penis
Příspěvek byl uživatelem smazán.
No tak to tím lépe, to mi nedošel penis 
Měli by k ženám dávat nějaký manuál a překladač
Měli by k ženám dávat nějaký manuál a překladač
Mě tyhle dotazy přijdou vždy jak od subiku, kterým dělá dobře to "ponížení" okolo malého péra.
Kup si umělý nástavec s tímhle si v hajzlu a ještě ti buchta bude lhát, že ji to stačí. Sice přijdeš o všechen prožitek, ale pochopíš že si totálně odepsanej s tím co máš v základním vybavení.
Co blázníš. Já ho mám 16cm je mně 43 let a určitě jsem s rozměrem nikdy problém neměl. Spal jsem i se ženami které měly doma k dispozici i 20 cm a na nic si nestěžovaly. Piluj techniku a ne rozměry.
Pokud máš mozek, tak stačí. Pokud ne, tak je málo i 20.

Stačí nebo je lepší větší?
Čau Amatéři