Ahoj,
v Praze je masážních salónů, které nabízí erotické masáže, opravdu mraky. Asi doporučuji vybrat něco s dobrým hodnocením.
Ale ještě jsem moc v nabídce služeb neviděla foot job: https://www.erotic-massage-in-prague.cz/massage/foot-job/ Znáte to někdo? Máte s tím někdo zkušenosti?
Díky,
Kolego pokud nabizis masáže zdarma tak pravděpodobně ti jde o jedno. Každý poctivý masér ví jak je masáž náročná proto si zaslouzime finanční satisfakci.
Jižně od Brna jezdim na skvělou sportovo relax masáž, nakonec i erotická.Levný, a diskretní kluk.Byl sem tam i z kámoškou, a super.Můžu jen doporučit, jak heterákum, tak i bi klukům. Jeho nik oleandeer
Ahoj, koukám že všichni hledáte kvalitní masážní salon. Tady jsem natrefil na jeden v Praze a mohu říci, že jsem nadmíru spokojen, osobní zkušenost. Takže kdo je z okolí, neváhejte už ani minutku ;). https://eroticmassagepraha.cz/
Ahoj, dělám s kamarádkou erotické masáže v centru Prahy. Masírujeme rády a celé nahé polité olejem. Masáž končí ručním zakončením.*114 Přijď za náma!! Pro info o ceně a detailech piště do zpráv!!!!!
Nemá prosím někdo tip na příjemnou relaxační masáž v HK nebo někde poblíž. Chtěla bych masáž od profi maséra. Ale nechci nabídky těch, kteří pod pojmem masáž hned vidí všechno možné. Chci jen příjemně zarelaxovat, vypnout a nechat se rozmazlovat. Já si užívám už jen to, že mě masíruje muž.
Udělat smyslně relaxační nebo ero masáž není problém, vzláště, když zájemce o masáž ani neví, co má očekávat Pokud to již ví, tak rozdíl mezi amaterem a profi masérem pozná hned. U tantry je to ještě složitější.
Ahoj,nabízím v útulném soukromém Studiu v Brně Tantra masáže.Nejedná se o poskytování sexuálních služeb,pouze masáž dle pravidla Tantry :-) ...Jde o masáž celkového těla a tělo na tělo...Máš zájem?Napiš budu se těšit.Výběr je ze dvou masérek :-)
To moji ženu masíroval kamarád, zajímá se o masáže, něco si přečte, takoví amater. Masíroval ji ve vedlejší místnosti, byly otevřené dveře. Teprve po dlouhé době se přiznala že po chvilce mu dovolila masírovat i prsa a mezi stehny. Při tom měla dva překrásné mokré orgasmy. Dlouho na to vzpomínala
jdi do prdele s tvou placenou masáží ,nechápu jak se někdo může snížit k takovéto odpovědi-nabídce?autor toho příspěvku myslel masáž z přátelství nezávazně ,nechápu jak mohou být lidi takto sprostí a vidět ve všem pouze peníze hned každého odřít v životě bych nezaplatil žádné ženě za sex také by to plno žen urazilo vím co je to povinost chlapa pozvat ženu na kafe koupi láhev vína pozvat na večeři .
Před časem jsem narazil na inzerát nabízející erotické masáže...bylo to moooc lákavé, ale ty ceny... nicméně jsem se o to začal víc zajímat, pročetl kde co (zrovna jsem ležel s chřipkou, takže jsem měl času dostatek..) a nadchlo mě to ještě víc. S přítelkyní se pravidelně nasírujeme, je to velice příjemné i užitečné zároveň. Ale po nastudování dalších věcí jsem si pro ni připravil překvapení: erotickou masáž, jakou ještě nezažila! Napřed jemná masáž od šíle až po chodidla...pak od chodidel pomalu zase zpět k zadečku...při tom jsem jí jakoby mimochodem dráždil a promazával análek...poté se otočila na záda a masáž zase pokračovala od ramen až po prsty u nohou...a od nohou zpět k mušličce...celá byla maximálně uvolněná a vzrušená zároveň a na závěr jsem jí masíroval a dráždil zároveň jednou rukou mušličku a druhou análek..tolik orgasmů a tak silných v životě nezažila! Celé to trvalo asi dvě a půl hodiny a i bez soulože si to maximálně užívala... Pokud by nějaká slečna nebo paní chtěla zažít něco podobného, může napsat. Neboj, nikdo se nic nedozví a je to něco tak nepopsatelně příjemného, že na to buděš ráda vzpomínat!
Jsem certifikovany maser,pracuji na ZL doma v Praze.Delam relaxacni a eroticke masaze.Danovy doklad je samozrejmosti.Masiruji zeny,muze i pary.Kontakty v profilu.
Ahoj já pohledný sympaťák 38/180/85m18 rád pozvu pohledný pár či dva páry do soukromé sauny a vířivky na příjemný relax a pokud přeskočí jiskra vzájemně mohli si užít příjemné chvíle plné nehy,vášně a bouřlivé orgasmy.Můžu napsat scénář a stanu se vaším rodinným přítelem,bez narušení vašeho soukromí.Napište vyměníme foto a dohodneme.Jen opravdu pár,který to myslí vážně.Můžu vás pozvat do soukromé sauny a vířivky na 2hoď club relax,Praha7.
Hledáte-li zkušené maséry, žádné amatéry, kteří dovevedou provádět skutečné erotické masáže, podívejte na nick PEPAS. I erotická masáž by se měla umět :-) Nešli bychom za žádnými amatéry i kdyby vypadali jako hvězdy s nádherně vymodelovanými těly, ale šli bychom jen za zkušenostmi.. Jsou to nádherné věci a stojí za to, aby se to umělo a ne improvizovalo!
No na amatérskou,až erotickou masáž bych si také troufnul.Něco mám odkoukané od našeho sportovního maséra.Pokud má někdo zájem.Olomouc,Přerov,Prostě jov a okolí.
Já také hledám pro svoji ženu masérku nebo pár co by ji udělali masáž a u toho ji vzrušily.Já u toho a přidal bych se.Ona nesmí vědět ž e je něco domluvené,bude vědět jen že jde o klasickou masáž.Rád bych aby se vzrušila a cilem je s ní sex i před diváky.V sexu před jinýma je stydlivá.
Ahoj já pohledný sympaťák 38/180/85m18 rád pozvu pohledný pár či dva páry do soukromé sauny a vířivky na příjemný relax a pokud přeskočí jiskra vzájemně mohli si užít příjemné chvíle plné nehy,vášně a bouřlivé orgasmy.Můžu napsat scénář a stanu se vaším rodinným přítelem,bez narušení vašeho soukromí.Napište vyměníme foto a dohodneme.Jen opravdu pár,který to myslí vážně.Můžu vás pozvat do soukromé sauny a vířivky na 2hoď club relax,Praha7.
Rada bych s partnerem dala nejaky wellnes s pritelem, ale nemame moc penize, jemu je 21modrookyblondak a mne 24 a jsem brunetka. Oba jsme stihly a muzeme si to pred tebe spolu udelat....a kdo vi? Treba i vic. :)
Masáže
erotické a uvolňující
My střední věk.
Mate nejaky tip na masera/maserku v Brne?
Diky
v Praze je masážních salónů, které nabízí erotické masáže, opravdu mraky. Asi doporučuji vybrat něco s dobrým hodnocením.
Ale ještě jsem moc v nabídce služeb neviděla foot job: https://www.erotic-massage-in-prague.cz/massage/foot-job/ Znáte to někdo? Máte s tím někdo zkušenosti?
Díky,
Dakujem
tt,ga,nr okolie, byt mam
Na ceně se můžeme domluvit.
Je možná i masáž za masáž.
Brno