A jak jste na tom vy?

Tak se pochlubte.

Tak jak jste na tom vy? My stále hledáme holku, ale dlouho se nám nedaří*3*
A vaše zkušenosti? *1*
Kdy a kde kočko naky kontakt na tebe třeba insgram Facebook a messenger
Ahoj Katka no já s mim přítelem nic ale mám kamaráda s vyhodama a kamarádku takže občas s nima nebo jen zvlášť
Ahoj..ja tu pred par lety potkala par..a sesla se s nimi..privatni sauna..bylo to fajn..co me zklamalo bylo, kdyz jsme sli na swingers..nikdo cizi nechtel sukat..vsichni jen ty svy holky.. takze od ty doby nic..samozrejme potrebuji trochu navodit atmosku, lidi, co si sedneme..nez do toho jako single pujdu:-)..ale kdyz uz jsem v tom, tak jsem naruziva a uzivam si...jsem BI...chtela strap s byv pritelkyni, nedostalo se na to..tak treba bude prilezitost..idealne MZMZ a ja ze zacatku vic pasívní:-))..najdete me v Praze..
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Tak samo u nás, ale s tím se nic nenadělá *3**3**3*
My jsme na Amatérech už poměrně dlouho a dá se říct, že když chceme, tak najdeme (vždy pár). Poslední dobou ale je problém spíše na naší straně - zajistit hlídání pro potomka tak abychom měli prostor si někde zablbnout. Ale podobné problémy mají asi všichni s dětmi...
My naštěstí děti nemáme, ale na naší problém je problém v tom, že jsme asi mladí
Tak užívejte dokud to jde (takto snadno) *4*
Děkujeme a určitě budeme, než přijdou děti.
Drahá nedávno vyjádřila touhu po gang bangu. Forma dalšího posunu společného sexu o další stupeň výš, ovšem ta realizace, ta realizace.....
Jo, to mne vždy zajímalo jako to je být v gang bangu více chlapů budeme šoustat jednu.
Tak ať se vám to podaří zrealizovat.
sex ve třech,supr.jsme sice čtyři,ale při každé šukačce jeden pauzíruje a pak hodnotí.prostě supr už 15 let po dlouhém hledání.
Já stále hledám holku a dlouho se mi nedaří. *3*
Shanim par do trojky stale nic uz x dobu asi sou vsichni zabrani*3*
Jsme na tom stejně, nemůžeme najít holku. A to že je moje Adélka lízátko ale ani tak ne. Snad najdeme!
Mi ji tu holku nemůže najít už 3 měsíce a nedaří se no
Já bych tu rád našel dva seriózní kluky, muže nebo pány na klidně i pravidelnější schůzky za účelem pořádného sexu ve třech. Mám rád klasiku, žádné nechuťárny. Honění a orál vzájemně, anál mám raději pasivně. Já 22/194/86, jižní Čechy. Kdyžtak pište do SZ.
Jsem na tom dobře. Myslím, že vážně nehrozí, že by se muž tady seznámil s ženou, natož, aby si splnil sen v podobě trojky k+h+h
Pro mě to není velký problém.Mám svoji mladou subinu a přítelkyni silně náruživou ženu.Občas si ale pro spestření seženu ještě nějakou jinou dívku a nebo muže.Myslím, že to jde.Ale nejspíš v normálních inzertních novinách jak to dělám já.
jestli to nebude tím že ženy většinou nechtějí bisexuály *22*
Ja taky hledam holku a je to nemozne
Hledal jsem tu jako mladíček a našel jak klasickou hetero trojku MMŽ a vždycky šlo o přátelství delší jak rok a pravidelnější setkávání.
Našel jsem dokonce trojku s párem v mém věku, kde on byl bisex. Také jsme se setkávali déle jak rok.
Pak jsem se svými partnerkami hledal čtyřku a po určitém prosetí se vždy povedlo najít dlouhodobé přátele. Hledali jsme i muže, ale žádný nás nepřesvědčil, že by stál za to, jen si chtěli zapíchat.
Když jsme hledali holku, bylo to úplně pas. Daleko rychlejší, účinnější a úspěšnější bylo řešení jít ven a sbalit jí někde na párty ...
Měli jste štěstí. Nám se nikdy nepovedlo navázat ani na druhé setkání. Asi jsme moc normální *3*
Celkem na prd. Hledám pár, ke kterému bych se mohl přidat. Prijíždím inzeráty, odpovídám chatuju...jenže většina z oslovených párů vůbec neodpoví i kdyz nabízím přesně to co hledají. Tak nevím kde je chyba...
Přesně moje slova. Slušně napíšu dopis a v něm se představím , popíšu se , co hledám atd . pošlu civilní fotky . Výsledek je, že 98% oslovených lidí vůbec neodepíší ani jednou krátkou větou. Jsou tu ale i slušní lidé kteří slušně odpoví ale to jsou 2% .
Já jsem pasiv a sehnat pár, kde budu šukanej v uzamčení v silonkách ženou s připínákem a mužem je taky složité. Vzájemné symaptie, diskrétnost, čistota, zdraví, ale hlavně dostupnost.
Kde není sympatie..... Škoda jen, že se to většinou pozná až při setkání. *4*
Asi takto:
Najít ženskou:Velký problem.
Najít chlapa:Žádný problém.

Najít normálního , férového chlapa je velký problém.Hledáme do 3 a jen samé sliby a skutek žádný......
Ještě stále hledáte? Uz to tu máte 3 roky...
Myslím že najít chlapa není asi takoví problém . Ale spolehlivost dnešní populace je děsná. Představa sexu s párem mi vždycky moc vzrušovala.
Já hledám pár. Ale u mne je problém čas. Diametrálně se rozchází s vašimi požadavky.
Jo to my máme naopak *22* takže tak nějak
Ahoj a co takhle to prolomit a sejít se ? :)
:))To je pořád lepší, protože u žen nejsou ani ty sliby....
Já jsem bi pasiv hledám pár do 40let a nemohu najít.
Jsem bi aktiv, rád bych k páru, kde on může být bi. Diskrétně, dojedu za Vámi.
Jsem na tom docela dobře,děkuju za optaní.
Ahojky všem.Jsme par,jsme hetero takže ani jeden bi,ale toužíme zkusit sex ve třech (já,on,muž) nebo další par(muž,žena).Poradite?Date typy nebo zkušenosti?? Nastává velký problém,pokud já jakožto partnerka neprovozuje anal?Dik za případně odpovedi
Ahoj. Je moc dobře že se rozhodl další pár co ho láká sex ve třech MMŽ. Pro manželé kteří jsou vyrovnání a vědí co chtějí, tak ten sex ve třech můžu jen doporučit. Chviku trvá najít k sobě toho pravého který bude sympatický a bude oběma sedět s rozumět si společně. Co se týká tvé otázky na anální sex ...jestli by to byl ve trojce problém když ho nemáš ráda? Vůbec si z toho nedělej hlavu, vše je na domluvě a dělá se jen to co je příjemné a vzrušující.
Ono je to opravdu trochu složitější, sehnat zde někoho do trojky. Já hledám dlouho pár a za ty roky jsem se sešel z dvěma páry, ale bohužel to nebylo úplně ono. Má představa (asi naivní) je, že je to i o přátelství a důvěře a to by mělo být oboustranné. Takže mi nezbývá, nežli doufat, že to jednou přijde a bude to top :-)
Ahoj, právě že vůbec. Pokud neprovozujes anal, tak to vůbec nevadí, není to žádnou podmínkou. Jedná se tam buď o výměnu on Suka ty ho kouris a pak se vyměníte, či jinak. Záleží na domluvě.
Ahoj to já to měl obráceně chtěl jsem se domluvit s 1 párem na termín schůzky a na poslední chvíli odřekli a druhý mi napsal že si dělal srandu.Tak asi tak.
Ahoj, jedna negativní zkušenost je málo na odrazení, ne. Přeji zdar při dalších pokusech, nebo už se možná i zadařilo (?)
Jako jak se to vezme. My když jsme našli ženu, tak z toho vždy couvla.
S přítelkyní jsme zkoušeli strapon a nebylo to vůbec špatné taková ta změna, ale musím si zašukat taky *3*, ale hledáme a hledáme a stále nic *3*
Rádi tě s přítelkyní poznáme :)
S manželkou toho v sexu máme za sebou již dost. Většinou trojky M+Ž+M. Tady bylo určitě hledání snazší. Nadržených chlapů je spousta, ovšem vybrat mezi nimi toho, který by vyhovoval na 100% je také oříšek. Jak píšete spousta jen slibuje, další skupinka sice dorazí a sexu se zúčastní, ale to je tak vše. Z trojek, by se dalo říci, že skutečně super zážitky jsou tak dva, a to jeden s Bi klukem. Holku v trojce jsme nezkusili. Ve čtyřce ano, a vcelku fajn, ale čekal jsem víc. Když to shrnu, tak opravdu záleží na lidech, jak si sednou a zda jsou k sobě féroví. Podle toho pak dopadne i sex.
Souhlasím, my jsme oba trojku chtěli, vybírali jsme asi 2 měsíce fakt dlouho a nakonec zklamání ja i partnerka... Chlápek si přijel jen smočit na pár minut a to bylo vše... Další trojku už neplánujeme :D
Je to velká škoda že jste nenašli k sobě na trojku toho správného muže a máte hned první negativní zkušenost. Myslím si že když jste do toho chtěli oba s chutí jít, tak určitě ten váš negativní závěr přehodnotíte a zkusite to znova. Já můžu trojku MŽM pouze a jen doporučit, kdo nezkusil nevi o čem mluví a nemůže to zatracovat.
Jo, přítelkyně sice je, ale Bi hrátky nedělá, jen když se to jim to zamlouvá. *3*
U nás je to hold tak, že vždy odpustí od toho ona *3*
Pěkný den, koukal jsem na vaše galerie a přečetl par vašich blogū. Super a kdyby jste měli zájem.... jsem z Op. Těší se Kamil
My jsme už zažili pár trojek ve složení ona, on a amatér a musím potvrdit, vždy byl problém se domluvit. Naštěstí jsou zde jedinci, se kterými to šlo zrealizovat. Nyní plánujeme přibrat dva až tři muže amateri, ale to je jiná kapitola. Tak snad se zadaří.
ahoj pokud by byl zájem tak bych se k vám přidal
Souhlasime..takove muze nebo par je problem najit.
Přesně tak. Najít reálný pár je problém.
bisex který se líbá a šuká (ne kde s kým samozřejmě) tady je, jenže co jsem hledal jsem našel jednou, a ještě to nedopadlo zrovna nejlíp, takže až takový extrém to zase nebude*24*
Ahoj.Jsem muz bi z KV a musím potvrdit..že sehnat někoho solidního bi tady je dosť velký problém
v podstatě stejně jak píšeš, nejdřív ho někam vůbec dostat byl problém, pak se ukázalo že bi viděl tak maximálně ve videu, vykouřit se sice nechal od obou, ale jak mělo dojít na jeho anál, na kouření od něj a cokoliv jinýho, tak začal couvat, pak chvilku jo, pak zase že ne, aby na mě vůbec šáhnul to by do něj musel uhodit blesk. no prostě to stálo za vyliž, pro něj bylo asi důležitý to, že ho někdo vykouřil a měl kam zasunout a bylo mu jedno, jestli je to ženská, nebo chlap
To ja bych se nechal a rad . Jen neni s kym
Já jsem pasiv a sehnat pár, kde budu šukanej v uzamčení v silonkách ženou s připínákem a mužem je taky složité. Vzájemné symaptie, diskrétnost, čistota, zdraví, ale hlavně dostupnost. Miluji semeno, ale od neznámého člověka je to problém spolykat. A jet někam 200-300 km se nechat omrdat se mi moc nechce.
A ty na tom tak trváš, šukat muže?
To je nějaká podmínka?
Ahoj čtu jak ráda sukas chlapa pripinakem. Já už takovej par hledám dlouho nechat se ojet od obou a u nás nikdo takovej není. Škoda že jste tak daleko.
Chci si taky zašukat.... chápu, vysvětleno. Vůbec se ti nedivím *2*
Je fajn, občas někoho, nějakou, pořádně protáhnout *1*

Zaplať pan bůh za své pohlaví, říkám to pořád *4*
ahoj, nemyslím že je to sci-fi já klidně přijedu a nejsem pisálek jsem bi , pokud budeš chtít napiš a domluví me se